Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mala_czarna']Nie mają szczęścia po prostu.
Mnie przeraża to, że nadchodzi sezon urlopowy, i ludziom nie w głowie adopcje, skoro szykują się do wyjazdów.[/QUOTE]

Dokładnie... ba! Ludziom teraz w głowie zwroty z adopcji. Zapraszam do Zojki, która kiedyś była wyrwana od Klamczyńskiego... a teraz zostaje zwrócona z ds...

Posted

[quote name='obraczus87']Dokładnie... ba! Ludziom teraz w głowie zwroty z adopcji. [/QUOTE]
a mnie sie zawsze wydawało, że wakacje i okres urlopowy to idealny czas na adopcje psa - dużo czasu, żeby sie z nowym domownikiem zapoznać, oswoić, pokazać wszystko, pochodzic na spacerki...
nigdy nie zrozumiem ludzi;

Posted

Bo to jest najlepszy czas! W dodatku ciepło i w minutę można być na dworze, co nie jest bez znaczenia, gdy się nowego psiaka uczy czystości ;)
Najlepszy czas, ale tylko dla ludzi, którzy przemyśleli decyzję o adopcji, przygotowali się do niej i są poważni. Reszcie dziękujemy!

Posted

No bardzo niepoważne, a gorszy dramat jest z Foczką. Na nią praktycznie nie mam już nic. Wpłaca regularnie tylko Agnieszka, Małgosia i to wszystko :( Dwie deklaracje. Nie wiem co się dzieje z wasabi, ale zalega mi juz z wpłatą za 3 miesiące, a 150 złotych to nie jest mała suma.

Posted (edited)

i co? nie ma z nimi kompletnie żadnego kontaktu? nie odpowiadają na pw?
chodzi o wasabi81? (bo wasabi ostatnio byla na dogo w... 2007 roku);
ostatnio widziana wczoraj, czyli sie pojawia i widzi, że ma pw, więc może spróbuj do niej napisac...?
emilak - ostatni post z połowy sierpnia, czyli można na niej raczej położyc laskę
NataZG - ostatni wpis z marca...

jednak ludzie są niepoważni - napisałyby, że nie moga więcej wpłacać, nawet bez podawania przyczyn, to by człowiek chociaz nie czekał jak głupi...

Edited by kakadu
Posted

Z wasabi już wszystko ok, wyjaśniłyśmy sobie, ale co do emilak i Naty to zero kontaktu. Tak sie nie robi cholera, to nie były wcale takie małe sumy, a biorąc pod uwagę, że Spajk nadal gnije w hotelu to już totalna apokalipsa finansowa jest.

Posted

[quote name='obraczus87']mala_czarna, jesli chodzi o Natę to napisz może do dziewczyny o nicku Pyrdka. Ona wydawała Natalii suńkę do adopcji, może będzie miała JEj maila :)[/QUOTE]

Dzięki, zaraz napiszę :)

Posted

kurczę, Spajk na minusie?? Niedobrze! Myslalam, ze jeszcze nie jest najgorzej, a tu taki klops. Za kilka dni wysle troche wiecej, żeby się odkuł chlopak..

Posted

ag2709 napisał(a):
kurczę, Spajk na minusie?? Niedobrze! Myslalam, ze jeszcze nie jest najgorzej, a tu taki klops. Za kilka dni wysle troche wiecej, żeby się odkuł chlopak..

Taka ironia losu. Jak Foczka na plusie, to Spajk na minusie ;)
Wstyd się przyznać, bo w domu czeka cały wór ubrań na bazarek, które dostaliśmy od majqi, tylko co przyjdzie weekend to mi coś wypada, i nie mam czasu zdjęć robić. Proszę mnie mocno kopnąć w 4 litery, celem mobilizacji :cool3:

Posted

mala_czarna napisał(a):
Z Kundelkowej Skarbonki pożyczyliśmy 90 zł na karmę dla Spajka, także rachunek jest na minusie. Karma już zamówiona.

Spajk dostał z Kundelkowej kaske na karmę. Nie było mowy o pożyczaniu!

Posted

Nie zgadzam się, pomimo tego, że jest na minusie, kasa zostanie zwrócona, i proszę nie dyskutować. Jestem starsza!
Z KS maja pieniądze być przeznaczane na leczenie, na hotel, jak pies ma bardzo złą sytuację, ale nie na karmę. Bez przesadyzmu mi tu! ;)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Nie zgadzam się, pomimo tego, że jest na minusie, kasa zostanie zwrócona, i proszę nie dyskutować. Jestem starsza!
Z KS maja pieniądze być przeznaczane na leczenie, na hotel, jak pies ma bardzo złą sytuację, ale nie na karmę. Bez przesadyzmu mi tu! ;)

Żartujesz sobie ze mnie??? Chyba własnie kasa jest bardziej potrzebna na karmę, niż na hotel. Ja zwrotu nie przyjmuję i tyle.

:)

Posted

obraczus87 napisał(a):
Żartujesz sobie ze mnie??? Chyba własnie kasa jest bardziej potrzebna na karmę, niż na hotel. Ja zwrotu nie przyjmuję i tyle.

:)

Kasa jest potrzebna na wszystko i po to jest Skarbonka, żeby pomagać potrzebującym pieskom!
Mała_czarna - pomoc jest dla Spajka, a nie dla Ciebie i nie masz tu nic do gadania ;-)!