Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O cholerka, ale marne wieści... Na jakie województwa Spajki ma ogłoszenia? Bo w przypadku mojej Dumki (i Beci poniekąd też), zadziałało ogłaszanie na inne województwa niż mazowieckie.

Posted

Nutusia napisał(a):
O cholerka, ale marne wieści... Na jakie województwa Spajki ma ogłoszenia? Bo w przypadku mojej Dumki (i Beci poniekąd też), zadziałało ogłaszanie na inne województwa niż mazowieckie.

Nutusiu, Spajk przez te dwa lata to już miał na różne województwa robione ogłoszenia. Zero odzewu. Nic. Cisza totalna.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Dostałam smsa własnie od Donki. Od października zawiesza działalność hotelu, musimy znaleźć mu nowe miejsce. Nie wiem co robić teraz :( :(

W Rajszewie nad Wisłą może, u Joaaa?
gusia0106 napisał(a):
A Kasia w Wilanowie?

Też zawiesza i co ciekawe od października...

Posted (edited)

Mnie przychodzi do głowy świetny DT u ajlii w Koluszkach (ale tam zazwyczaj full) oraz kikou (ale to daleko- obok Gryfowa Śl i chyba staruszki raczej, ale kiedyś mi nie odmówiła tyczasowania dużego dorosłego ogara o ile łagodny, ona ma też kojce)- ale trzeba spróbować tak sądzę...

Edited by bea100
Posted

bea100 napisał(a):
Kamuś, ile brakuje Spajkowi do rozliczenia się z Donką za hotel?

Beatko, nie zapłaciłam za hotel od 16 lipiec, do 16 sierpień. Brakuje 92 zł.
Donka mi w smsie jeszcze napisała, że muszę uregulować również wpłatę za karmę, nie napisała mi niestety ile.

Posted

Zapytajcie w hotelu u michelle04 - http://www.dogomania.pl/forum/threads/227074-Mini-Hotelik-michelle04-woj-dolnośląskie. To daleko, ale cena za dużego psa z wyżywieniem 250-300zł. Podobno dobra opieka.

Wątek Maniusia, który jest w hotelu u michelle04 - http://www.dogomania.pl/forum/threads/226652-Połamany-12-letni-Maniek-już-w-hoteliku-u-michelle04-

U ajlii ceny są wysokie - za dużego psa policzy pewnie 450zł + karma + wet.

Posted (edited)

A właśnie, u Ajlii chyba jest miejsce teraz, bo nawet Asia miała tam umieścić Hugo. No ale cena 450 zł za dużego psa. Plusem są warunki domowe, nie ma kojców.

ps. a u Natalii nie ma szans?

Edited by mysza 1
Posted

Ja się postaram więcej płacić w mieisącu (teraz mam 50 zł, wiec zawsze cos dorzuce), ale może trzeba też pomyśleć o jakiejś większej kampanii promocyjnej Spajka? Kurcze 450 zl to duzo, ale z drugiej strony fajnie jakby trafił też do hoteliku z domowymi warunkami.

Posted

ag2709 napisał(a):
Ja się postaram więcej płacić w mieisącu (teraz mam 50 zł, wiec zawsze cos dorzuce), ale może trzeba też pomyśleć o jakiejś większej kampanii promocyjnej Spajka? Kurcze 450 zl to duzo, ale z drugiej strony fajnie jakby trafił też do hoteliku z domowymi warunkami.

Agatko, dzięki.
Ja nie wiem czy Spajk nadaje się do domowych warunków. On przez cały czas w hotelu w kojcach siedział. jak sobie pomyslę, że trafi teraz do czwartego już hotelu to mam ochotę siedzieć i wyc.

mysza 1 napisał(a):
Polecam ale nie jestem pewna czy są miejsca. Asia ma tam Yoko od niedawna. Nasz behawiorysta go polecił.

Zaraz napiszę PW do Asi.

Posted

Fatalna wiadomość:-(
Kama, jeśli ktoś długo nie płaci deklaracji, to moim zdaniem nie masz co liczyć, że uzupełni... Niestety taka jest prawda, że ludzie czasem deklarują pod wpływem chwili, a potem wycofują się.
Trzymam kciuki za znalezienie rozwiązania. Swoją deklarację za wrzesień przelałam 2 dni temu.