Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mala_czarna napisał(a):
Wstawiony! Dziękuję za namiar :)
Dzir, sprawdź proszę, czy ja Cię zapisałam w deklaracjach??
To chyba Ty mi zapłaciłaś, tylko kurcze, ja w przelewie nie mam nicka, tylko nazwisko i już mi się miesza :(

Tak wpłacłlam. ale zapomnialam wpisać nicku z dogo . Pierwsze litery mojego imienia i nazwiska to D. G.

Posted

Cioteczki- dopiszcie koniecznie w ofercie SPAJKA, że jest w hoteliku blisko W-wy i że można pojechać do niego . Osoba poszukująca na wątku ma b. sprecyzowane oczekiwania i możliwy wcześniejszy kontakt z psem jest jej wymogiem.

• 2 weeks later...
Posted

Uwaga, uwaga!!!

Bardzo proszę żeby wszystkie osoby, które wpłaciły mi deklarację za kwiecień
napisały na wątku Spajkusia!!!

Dzieki pracom na Dogomanii i przebudowie strony, wszystko trafił piękny, sążnisty szlag.

Od dzisiaj zaczę chyba wszystko w excelu odnotowywać bo się ze złości zaraz popłaczę chyba.

Posted

mala_czarna napisał(a):
Uwaga, uwaga!!!

Bardzo proszę żeby wszystkie osoby, które wpłaciły mi deklarację za kwiecień
napisały na wątku Spajkusia!!!

Dzieki pracom na Dogomanii i przebudowie strony, wszystko trafił piękny, sążnisty szlag.

Od dzisiaj zaczę chyba wszystko w excelu odnotowywać bo się ze złości zaraz popłaczę chyba.

Ja proszę wszystkei osoby licytujące w bazarku kosmetykowym dla SPAJKA o ponowne uzupełnienie :(
bazarek powinien się wczoraj skończyć :(:(:( nie mamy postu rozliczeniowego :(:(:(
piatek 13 tego!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Posted

No niestety :-(... W najgorszej sytuacji są ci, którzy prowadzą akurat bazarki (mnie wcięło na szczęście tylko samą końcówkę) i mają do odtworzenia 10 dni licytacji :-(.
(Podobno była awaria sprzętowa).

Posted

mala_czarna napisał(a):
Ja tez muszę odtwarzać bazarek książkowy, bo straszny bałagan teraz mam, tych ostatnich dni w ogóle mi nie zapisało :(

No to szczerze współczuję :-(.....
(A myślałam, że jestem nadgorliwa, gdy robiąc bazarki regularnie zapisuję w wordzie kopię postu rozliczeniowego).

Posted

Jolu, pal licho ten post rozliczeniowy bazarkowy, ja go nawet nie mogę zrobić, bo wsiorbało aż 7 dni licytacji!!!! I tylko Foczka na tym straci, bo nie jestem w stanie odtworzyć tego co kto licytował, a co gorsza, kto kogo przelicytował już w końcówce licytacji :(

Posted

mala_czarna napisał(a):
Jolu, pal licho ten post rozliczeniowy bazarkowy, ja go nawet nie mogę zrobić, bo wsiorbało aż 7 dni licytacji!!!! I tylko Foczka na tym straci, bo nie jestem w stanie odtworzyć tego co kto licytował, a co gorsza, kto kogo przelicytował już w końcówce licytacji :(

Źle napisałam - nie ostateczny "rozliczeniowy", tylko "stan aktualny" (licytacji/ wpłat).

Mam nadzieję, że da się to wspólnymi siłami odtworzyć, ale to i robota dla Ciebie i nerwy... Eeeech :-(...

Posted

Sprawdziłam własnie na swoim koncie, i jeśli niczego nie pomyliłam, jest tak:

kropka77 - deklaracja za kwiecień - 20 zł

nicolaczek - deklaracja za marzec i kwiecień - 100 zł

ag2709 - deklaracja za kwiecień - 50 zł

ewa marta - deklaracja za kwiecień 20 zł

Posted

A swoją drogą to niepoważne, żeby od 10 dni nie był zrobiony back-up. Przecież tyle tu rozliczeń finansowych, że archiwizowanie tego rzadziej niż co drugi dzień jest nieodpowiedzialne.

Posted

Powinni wydać jakieś oficjalne oświadczenie, rozwiązać regulaminowo sprawę bazarków w toku i rozliczeń! Ale jak tu o odpowiedzialności mówić, skoro moderator forum dochodowy "raj" dla psów przez tyle czasu prowadził i... NIC! :(

Posted

Dziewczyny, ja dzisiaj rozmawiałam z naszymi informatykami, i stwierdzili, że to jakiś śmiech na sali. Przy tak dużym Forum, i przy takiej ilości użytkowników, backup powinien byc robiony nawet co 2 dni. Gdyby administratorowi zależało, to nie ma ponoć wcale problemu z odzyskaniem danych. Tylko, że widocznie liczą się tylko zyski z reklam, i nic więcej.

Posted

dogomania od dawna już leci na kasę z reklam itp, a to że ludzie stracili swoje wpisy, czas poświęcony na założenie wątków, zwłaszcza bazarków to widocznie mają gdzieś - tak jak psie losy które się toczą na forum -
... a to co się stało to już przesada ... 11 dni utraconych danych ..

oni teraz nieźle znowu pozmieniali - i znowu zrobił się bur..el - linki nie działają , odnośniki nie działają - nawet poprzez google nie można znaleźć wątku - jak tak szukałam wątków - a teraz duu...a

wstawiam Wam ponownie filmik ..

zdjęcia ma mala_czarna na poczcie ... i na fotosiku są - były wstawiane na wątek

[video=youtube;rUv6WVAvZzQ]http://www.youtube.com/watch?v=rUv6WVAvZzQ&feature=channel[/video]