mala_czarna Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Kejciu, wielkie dzięki, zaraz lecę zobaczyć bazarek :) Ja wczoraj calutki dzień nie miałam neta, i dlatego nie weszłam. Quote
mala_czarna Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Chyba nie była, bo i u Jaspera żadnych zdjęć nie ma :( Quote
Nutusia Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Pogoda zdecydowanie nie sprzyjała sesjom plenerowym :( Quote
DZIR Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Cioteczki wstawcie tu Spajka http://www.dogomania.pl/forum/threads/225532-Mazowieckie-Poszukiwany-du%C5%BCy-PIES-str%C3%B3%C5%BC-i-przyjaciel Quote
mala_czarna Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 DZIR napisał(a):Cioteczki wstawcie tu Spajka http://www.dogomania.pl/forum/threads/225532-Mazowieckie-Poszukiwany-duży-PIES-stróż-i-przyjaciel Wstawiony! Dziękuję za namiar :) Dzir, sprawdź proszę, czy ja Cię zapisałam w deklaracjach?? To chyba Ty mi zapłaciłaś, tylko kurcze, ja w przelewie nie mam nicka, tylko nazwisko i już mi się miesza :( Quote
DZIR Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 mala_czarna napisał(a):Wstawiony! Dziękuję za namiar :) Dzir, sprawdź proszę, czy ja Cię zapisałam w deklaracjach?? To chyba Ty mi zapłaciłaś, tylko kurcze, ja w przelewie nie mam nicka, tylko nazwisko i już mi się miesza :( Tak wpłacłlam. ale zapomnialam wpisać nicku z dogo . Pierwsze litery mojego imienia i nazwiska to D. G. Quote
mala_czarna Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 DZIR napisał(a):Tak wpłacłlam. ale zapomnialam wpisać nicku z dogo . Pierwsze litery mojego imienia i nazwiska to D. G. Tak własnie myslałam ;) Już zaznaczam! Quote
DZIR Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Cioteczki- dopiszcie koniecznie w ofercie SPAJKA, że jest w hoteliku blisko W-wy i że można pojechać do niego . Osoba poszukująca na wątku ma b. sprecyzowane oczekiwania i możliwy wcześniejszy kontakt z psem jest jej wymogiem. Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Super, po prostu super. Przez prace na Dogomanii pogineły wszystkie zdjęcia od kamy, filmiku nie ma, szlag mnie zaraz trafi!!!!! Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Dzir, pisałam tutaj, ale oczywiście wcięło!! Czy to od Ciebie dostałam 50 zł na Spajka??? Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Uwaga, uwaga!!! Bardzo proszę żeby wszystkie osoby, które wpłaciły mi deklarację za kwiecień napisały na wątku Spajkusia!!! Dzieki pracom na Dogomanii i przebudowie strony, wszystko trafił piękny, sążnisty szlag. Od dzisiaj zaczę chyba wszystko w excelu odnotowywać bo się ze złości zaraz popłaczę chyba. Quote
Kejciu Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 mala_czarna napisał(a):Uwaga, uwaga!!! Bardzo proszę żeby wszystkie osoby, które wpłaciły mi deklarację za kwiecień napisały na wątku Spajkusia!!! Dzieki pracom na Dogomanii i przebudowie strony, wszystko trafił piękny, sążnisty szlag. Od dzisiaj zaczę chyba wszystko w excelu odnotowywać bo się ze złości zaraz popłaczę chyba. Ja proszę wszystkei osoby licytujące w bazarku kosmetykowym dla SPAJKA o ponowne uzupełnienie :( bazarek powinien się wczoraj skończyć :(:(:( nie mamy postu rozliczeniowego :(:(:( piatek 13 tego!!!!!!!!wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Quote
bric-a-brac Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No to teraz niezły burdel nam zrobili. Dziękujemy "kochani" admini! Teraz wszyscy z dogo marsz po meliskę i siorpać i uzupełniać rozliczenia :diabloti: :grab: Quote
jola_li Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No niestety :-(... W najgorszej sytuacji są ci, którzy prowadzą akurat bazarki (mnie wcięło na szczęście tylko samą końcówkę) i mają do odtworzenia 10 dni licytacji :-(. (Podobno była awaria sprzętowa). Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Ja tez muszę odtwarzać bazarek książkowy, bo straszny bałagan teraz mam, tych ostatnich dni w ogóle mi nie zapisało :( Quote
jola_li Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 mala_czarna napisał(a):Ja tez muszę odtwarzać bazarek książkowy, bo straszny bałagan teraz mam, tych ostatnich dni w ogóle mi nie zapisało :( No to szczerze współczuję :-(..... (A myślałam, że jestem nadgorliwa, gdy robiąc bazarki regularnie zapisuję w wordzie kopię postu rozliczeniowego). Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Jolu, pal licho ten post rozliczeniowy bazarkowy, ja go nawet nie mogę zrobić, bo wsiorbało aż 7 dni licytacji!!!! I tylko Foczka na tym straci, bo nie jestem w stanie odtworzyć tego co kto licytował, a co gorsza, kto kogo przelicytował już w końcówce licytacji :( Quote
jola_li Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 mala_czarna napisał(a):Jolu, pal licho ten post rozliczeniowy bazarkowy, ja go nawet nie mogę zrobić, bo wsiorbało aż 7 dni licytacji!!!! I tylko Foczka na tym straci, bo nie jestem w stanie odtworzyć tego co kto licytował, a co gorsza, kto kogo przelicytował już w końcówce licytacji :( Źle napisałam - nie ostateczny "rozliczeniowy", tylko "stan aktualny" (licytacji/ wpłat). Mam nadzieję, że da się to wspólnymi siłami odtworzyć, ale to i robota dla Ciebie i nerwy... Eeeech :-(... Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Sprawdziłam własnie na swoim koncie, i jeśli niczego nie pomyliłam, jest tak: kropka77 - deklaracja za kwiecień - 20 zł nicolaczek - deklaracja za marzec i kwiecień - 100 zł ag2709 - deklaracja za kwiecień - 50 zł ewa marta - deklaracja za kwiecień 20 zł Quote
jola_li Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 A swoją drogą to niepoważne, żeby od 10 dni nie był zrobiony back-up. Przecież tyle tu rozliczeń finansowych, że archiwizowanie tego rzadziej niż co drugi dzień jest nieodpowiedzialne. Quote
Nutusia Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Powinni wydać jakieś oficjalne oświadczenie, rozwiązać regulaminowo sprawę bazarków w toku i rozliczeń! Ale jak tu o odpowiedzialności mówić, skoro moderator forum dochodowy "raj" dla psów przez tyle czasu prowadził i... NIC! :( Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Dziewczyny, ja dzisiaj rozmawiałam z naszymi informatykami, i stwierdzili, że to jakiś śmiech na sali. Przy tak dużym Forum, i przy takiej ilości użytkowników, backup powinien byc robiony nawet co 2 dni. Gdyby administratorowi zależało, to nie ma ponoć wcale problemu z odzyskaniem danych. Tylko, że widocznie liczą się tylko zyski z reklam, i nic więcej. Quote
kama210 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 dogomania od dawna już leci na kasę z reklam itp, a to że ludzie stracili swoje wpisy, czas poświęcony na założenie wątków, zwłaszcza bazarków to widocznie mają gdzieś - tak jak psie losy które się toczą na forum - ... a to co się stało to już przesada ... 11 dni utraconych danych .. oni teraz nieźle znowu pozmieniali - i znowu zrobił się bur..el - linki nie działają , odnośniki nie działają - nawet poprzez google nie można znaleźć wątku - jak tak szukałam wątków - a teraz duu...a wstawiam Wam ponownie filmik .. zdjęcia ma mala_czarna na poczcie ... i na fotosiku są - były wstawiane na wątek [video=youtube;rUv6WVAvZzQ]http://www.youtube.com/watch?v=rUv6WVAvZzQ&feature=channel[/video] Quote
mala_czarna Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 kama, dzięki serdeczne :) Ja zaraz powstawiam wszystkie zdjęcia, które poszły w cholerę do smietnika. Quote
Recommended Posts