Alicja Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 mala_czarna napisał(a):Ooo, Ala, jak miło, że jesteś!! :) No nie gadaj, niewyjściowy chłopak się zrobił i tyle. Zresztą teraz to nie o urodę idzie, a o tę łapkę (łapsko wielkie raczej), bo w poniedziałek Spajk jedzie na rtg. Obaczym co wyjdzie, ale martwię się już na zapas. poczekaj jak całe futerko wymieni , jaki będzie dżolero ;) prawie jak owczarek belgijski trzymam za badanko :kciuki: Quote
mala_czarna Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 Z niego taki belg jak ze mnie baletnica :) Za kciuki dziękuję, bo bardzo się przydadzą! Quote
Alicja Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 mala_czarna napisał(a):Z niego taki belg jak ze mnie baletnica :) Za kciuki dziękuję, bo bardzo się przydadzą! poka jak tańczysz :grins: Quote
Atomowka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Mała wymyślasz Spajki jest ładny a ta sierść, ojj tam czepiasz się:eviltong: Ja też mam fotki Spajka ale wrzucę kiedy indziej :evil_lol: Quote
Ewa Gałązka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Spajkuś jest bardzo podobny do mojej Meli tylko że jest większy. Ale pyszczek taki sam..... ZAPRASZAM NA BAZAREK ! Quote
mala_czarna Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Alicja napisał(a):poka jak tańczysz :grins: Chciałabyś. Brzuch by pękł ze śmiechu :eviltong: Atomowka napisał(a):Mała wymyślasz Spajki jest ładny a ta sierść, ojj tam czepiasz się:eviltong: Ja też mam fotki Spajka ale wrzucę kiedy indziej :evil_lol: Taaaa, ładny, ale inaczej:lol: Quote
mala_czarna Posted January 23, 2011 Author Posted January 23, 2011 Maruda zaprasza na bazarek dla Spajkunia :) http://www.dogomania.pl/threads/200857-Ksi%C4%85zki-r%C3%B3%C5%BCniste-ceny-mega-niskie!!-Dla-Spajkusia-do-30-stycznia-godz.-21.?p=16171848#post16171848 Quote
obraczus87 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Maruda okropna :D A Spajkuś jest świetny :) Quote
mala_czarna Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Ciekawe, czy już jest jakiś wynik rtg? Tattoi nie ma na gg, jak się pojawi to zapytam. Martwię się cholera :( Quote
Martika&Aischa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 My też czekamy na informację ...oby tylko dobre :( ech....na pewno będą dobre :) Quote
Atomowka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Kamila Ty pesymistko będzie dobrze, ja w to wierzę Quote
Tattoi Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Nie było rtg bo zablokowałam dzisiaj trasę siekierkowską :evil_lol: Nie śmiać się głupio- nawet helikopter krążył nade mną, o policji, straży pożarnej i pomocy drogowej nie wspomnę przez skromność. :lol: Ale samochód mam fajny- nie do ruszenia, bo automat, więc holować sie nie da, a do pchania nie było chętnych, bo wazy 2, 5 tony :eviltong: I tak spędziłam upojne 3 godziny. Tak więc Spajkowi sie upiekło. Ale co ma wisieć, jak wiadomo, nie utonie ;) Quote
fochu Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ależ z niego przystojniak ,czekamy na wynik badania :) Quote
Tattoi Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 przeterminowane klisze i nic nie wyszlo, mam dość, rano jade gdzie indziej. Ciągle coś. Quote
mala_czarna Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 No to mamy nadzieję, że dzisiaj nic nie dupnie ;) Wstawiam fotkę "przystojniaka". Nie wiem, udusić go chyba chciałam, czy jak? :evil_lol: Quote
Atomowka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Kamila wpłaciłam dzis deklarację dla Spajka za dwa miesiące Quote
mala_czarna Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Atomowka napisał(a):Kamila wpłaciłam dzis deklarację dla Spajka za dwa miesiące Dziękuję bardzo :) I za zdjęcia też dziękuję!! Quote
mysza 1 Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 A jaką masz datę na zdjęciu ;) Przekazałam wczoraj Gusi bazarkowe fanty ;) tak przy okazji sobie napiszę. Quote
mala_czarna Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 mysza 1 napisał(a):A jaką masz datę na zdjęciu ;) Przekazałam wczoraj Gusi bazarkowe fanty ;) tak przy okazji sobie napiszę. Dziękuję bardzo, kiedys tam odbiorę ;) To Atomówka tak ustawiła datę w swoim aparacie :) Quote
mala_czarna Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Dzwoniła Tattoi z dobrą wiadomością :) RTG zrobione, i można ciąć!! W sensie oczywiście, że nic nie nacieka. Kamień mi spadł z serca, bo wyobrażałam sobie, że to jakaś najbardziej złośliwa forma nowotworu. Zresztą i tak wszystko wyjdzie w praniu, czyli jak hispat będzie. W sobotę znowu chłopaczka nawiedzę. Mam dla niego gnacik wołowy :) No chyba, że Tattoi walnie szlaban na 3-godzinne nasiadówki :evil_lol: Quote
mala_czarna Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 Atomowka napisał(a):Mała_czarna mówiłam,że będzie dobrze wszystko. Ja to po prostu wiedziałam! Co do daty na fotce to ja nie wiem jak ja to zrobiłam:eviltong: Godzina też jakaś taka dziwna :eviltong: To jak, jedziemy najpierw cykać fotki do Falenicy, a później do Spajka? ;) Quote
Atomowka Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 Mała_czarna mówiłam,że będzie dobrze wszystko. Ja to po prostu wiedziałam! Co do daty na fotce to ja nie wiem jak ja to zrobiłam:eviltong: Quote
Recommended Posts