Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Może nic jej nie będzie po tej margarynie, po prostu miała na nia ochotę.
Zdecydowanie lepiej żeby wet przychodził do Was...chyba, że będziecie przyjeżdzać do mnie:) Mojego weta bardzo polubiała. Przy okazji będziecie odwiedzać ciotkę Anię:)...trochę nierealne ze względu na odległość ale byłoby fajnie:)

Posted

Ania102 napisał(a):
Może nic jej nie będzie po tej margarynie, po prostu miała na nia ochotę.

Racja Aniu kupka jest normalna co najwyzej bolał ja brzuch bo troszke w nocy ciezko oddychala tak jakby stekała ale juz po bólu:)
A co do weta sprobujemy w domu zobaczymy jak sie zachowa:) a do Twojego weta...oj nawet nie wiesz jak chetnie bysmy sie wybrali a Lunka to pewnie najbardziej ale po 1 Luna+auto=poki co panika..a po 2 odleglosc i nasz stary grat ktory nam ostatnio na srodku drogi sie zatrzymal i nie chcial jechac..jak dorze ze to sie nie stalo na trasie do was lub od was!
A ciotka Ania niech wie ze tez jest u nas mile widziana!!:):) ZAPRASZAMY jesli bylabys kiedys w okolicy:)

Posted

bardzo się cieszę, że Lunka trafiła na tak dobrych ludzi:) A fakt jest faktem że w pełni na to zasługuje po tym co przeszła. I myślę, że z dnia na dzień będzie coraz lepiej:)

Posted

Ania102 napisał(a):
. Jakby było bliżej Eliza to co tydzień bym Was nawiedzała;)

Wpadnij jak bedziesz w pobliżu:)
A my kłopoty małe mamy..właściciel mieszkania zaczyna robić problemy:( najpierw daje nam wolną rękę a teraz coś mu nie pasuje..ogólnie dziwni ludzie...wydzwania do mnie i wypytuje gdzie jestem co robie;/
Nie wiem czy nas nie czeka przeprowadzka:(

Posted

[quote name='eli1987']
Wpadnij jak bedziesz w pobliżu
A my kłopoty małe mamy..właściciel mieszkania zaczyna robić problemy najpierw daje nam wolną rękę a teraz coś mu nie pasuje..ogólnie dziwni ludzie...wydzwania do mnie i wypytuje gdzie jestem co robie;/
Nie wiem czy nas nie czeka przeprowadzka

O Lunę chodzi? Eli ja się zaczynam martwić...
Luna jest boska,cudowna, najpiękniejsza!!!

Posted

Ania102 napisał(a):
O Lunę chodzi? Eli ja się zaczynam martwić...
Luna jest boska,cudowna, najpiękniejsza!!!

Aniu tak o Lunke chodzi...nie martw sie ona juz jest czescia nas wiec co bedzie z nami to bedzie i z nia..bedzie zawsze z nami:)

Posted

No tak, zawsze sie jakis nawiedzony musi znaleźć:shake::shake:
Eli , jakbys szukała nowego mieszkania to w gazecie Anonse lub na rzeszowskich poratlach ogłoszeniowych, np. rzeszowiak.pl, tak, żeby bez pośredników....a może przejdzie temu Waszemu najemcy:roll:
Lunka przepięknie wyszła na tych ostatnich fotkach, juz sobie wyobrażam ze na żywo to musi byc na prawde cudo :loveu:

Posted

Goopek nie najemca! Ja na jego miejscu to bym teraz tylko... częściej przychodziła, żeby Lunkę popodziwiać! :) Ale na głupotę ponoć lekarstwa nie ma :( Z powodu podobnego "najemcy" mam swoją kićkę Nockę, bo dziewczynie groziła eksmisja z powodu małego koteczka! Ja się co prawda cieszę, bo Nocka jest super kotem i ma u mnie lepiej, bo może wychodzić i polować, ale dziewczyny szkoda :(

Posted

eli1987 napisał(a):
Na to wychodzi ze mamy sie za nowym mieszkaniem rozgladac:(

A nie mówiłam, że goopek? :( Mam tylko nadzieję, że to kolejne będzie lepsze, fajniejsze i z psolubnym właścicielem - trzymam kciuki! Trzymajmy się myśli, że czasami nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło! :)

Posted

[quote name='Jola+Rani+Sari']Eli1987, napisz jakie macie wymagania, co do mieszkania, to też po stronach ogłoszeniowych poszukamy!
I nie zapomnij dać swojego ogłoszenia i internecie, że poszukujesz mieszkania "dla rodziny: 2 osoby dorosłe + pies (sunia)" ;)
Mamy na oku jedno mieszkanie ma 32m, za 930zł mies. z pieskiem:) ale do 10 stycznia...a wymagania mamy male najwazniejsze zeby mozna bylo z Lunka mieszkac...nie za drogie i nie za ciasne...

Posted

[quote name='tabletoid']
Aniu, napisz proszę ile jeszcze brakuje żeby spłacić Lunkę to coś wpłacę Pozdrawiamy z Tofikiem.

Dziekuję bardzo cioteczko ale dług u weta za sterylke będzie spłacony, jeszcze URIA robiła bazarek i będzie w sam raz. URIA prześlij proszę 25 zł na inną bidę, napisze to na bazarkowym.

Eliza1987 mam nadzieję, że szybko znajdziecie domek dla Waszej trójki, jak się czuje Luneczka? A czy wcześniej nie rozmawialiście z najemną o psie?
Co tez ona może przeszkadzać...ale niestety różnie to bywa z ludziskami

Posted

Jasne Goldenek jeśli Uria nie ma nic przeciwko to niech poleci 25 zeta na konto Belli:)
Chciałoby się pomóc wszystkim tym psim bidom a niestety możliwości mamy ograniczone:-(

Posted

Wyobraźcie sobie...gość nas wyrzucił z mieszkania..mieliśmy sie wczoraj dogadac jak z kasa jak z oddaniem kluczy itd a on kazal nam podrzec umowe, nie zgodzilismy sie..tak nas zwyzywał sprzeklinał i zmieszał z błotem i wyrzucił dosłownie za drzwi i zaczał zamki zmieniac..i zmienił! I powiedział ze zadnej kasy nam nie odda..a wpacalismy kaucje 800zl i jeszcze do tego za grudzien z gory!:( jade dzis do prawnika...trzymajcie kciuki. Mieszkamy teraz z Lunka na baranowce u taty z siostra..Lunka troche nie wie co sie dzieje ale jest przy nas spokojna..siostre zna bo wpadał czasem. Napisze wieczorkiem jak tam sytuacja..