Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 344
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luna już w hoteliku...nie wiem jak sobie poradzimy, szczególnie ja. Gdybym miała swój dom to sama bym ją adoptowała, naprawdę to jest pies moich marzeń.
Cioteczki błagam o deklaracje i roszyłanie wątku, bo co jeśli domek nie znajdzie się w ciągu miesiąca...nie jestem w stanie bez Waszej pomocy jej utrzymać:-(

Posted

Luna to imię szczęście przynoszące , tak nazwałam moją pierwszą tymczasowiczkę bokserkę co jej łepek świecił jak księżyc ( bieluteńki miała ) i znalazła super domek więc ta piękność też znajdzie na pewno

Posted

Dziękuję Wam za pojawienie się na wątku:Rose:

Lu_Gosiak buziaki za ogłoszenia:loveu:
Sorki za moją monotematyczność ale ja tak bardzo chcę ją adoptować a nie mogę...
Proszę pomóżcie znaleźć mi dla niej wymarzony dom.

Posted

Witojcie :) Wcale nie duży ;) hahahaha. Tylko 36 kg :) Właśnie się obudził i przyszedł na pieszczotki :) A co do Luny to rozsyłam jej wątek wśród krewnych i znajomych królika. Trzymamy kciuki za nią.

Posted

Dziękuję za deklaracje tabletoid. Wieczorem wyślę nr konta.
Dzwoniła rano Ginn Luna się klimatyzuje w nowym miejscu, a ja za nią tesknie.
W sobotę jeśli nic pilnego mi nie wyskoczy pojadę do niej:) Cieszę się, że jest tak blisko

Posted

Melduję się na wątku. Luna dobrze sobie radzi. Nie znosi sąsiadów tzn. charcików. Obojętnie odnosi się do Horki. Zdecydowanie polubiła Bąbla z wzajemnością. Ma apetyt, ale nie jest żarłoczna. Uważa, że koty istnieją po to aby je gonić, ale jest posłuszna i szybko reaguje na zakaz gonienia.
Tyle po pierwszym dniu.

Posted

Jola+Rani+Sari napisał(a):
Zmartwiło mnie to gonienie kotów przez Lune, bo to znacznie ogranicza poszukiwania DT/DS dla niej :(

Ja na przykład nie znam chyba psa, który z kotem jakimkolwiek by się bawił:) Ale może znajdzie się dla niej dom, gdzie kotów nie będzie