Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a zrobiłaś sobie miejsce w skrzynce na nowe wiadomosci?( teraz max 50)

i masz włączony komunikator?

jesli tak to teraz pytanie czy adresat tez ma wyczyszczoną skrzynkę- jesli nie to jeszcze możesz próbować wpisu w profilu żeby się adresat ogarnął

Skrzynkę właśnie wyczyściłam , a jak się ten komunikator odpala ?

Posted

Skrzynkę właśnie wyczyściłam , a jak się ten komunikator odpala ?

W skrzynce , na dole lewej listwy menu jest baner włącz/wyłącz komunikator

Posted

Hej, a komuś udało się "dokopać" do informacji jak z "nowej=przeniesionej ze starych profili" subskrypcji usuwać wątki, których nie chcę już subskrybować ?

Z MOJA ZAWARTOŚĆ  nie da się nic usunąć.

LUBIANA ZAWARTOŚĆ   to dawny folder z subskrypcjami i tu aby zrezygnować z subskrypcji w prawym górnym rogu klikami PRZESTAŃ ŚLEDZIĆ TEN WĄTEK

Posted

A co to znaczy jak np. dostanę pw a obok tego nowego pw pisze USUNIETA i wtedy nie mogę na to pw odpisać   ?

a no właśnie,też nie wiem  jak to działa :lookarou: dzisiaj zaczęłam rozsyłać zaproszenia na bazarek ,skrzynka w momencie się zapełniła więc usunęłam kilka i wysyłałam kolejne....i nie wiem teraz czy odbiorcy otrzymali pw czy nie :look3:

Posted

A co to znaczy jak np. dostanę pw a obok tego nowego pw pisze USUNIETA i wtedy nie mogę na to pw odpisać   ?

Kiedy przy wiadomości jest komunikat "Usunięta" musisz wysłac nową wiadomośc bo na tą już nie da się odpowiedziec :) Rozpoczynasz nową konwersację ;)

Posted

a no właśnie,też nie wiem  jak to działa :lookarou: dzisiaj zaczęłam rozsyłać zaproszenia na bazarek ,skrzynka w momencie się zapełniła więc usunęłam kilka i wysyłałam kolejne....i nie wiem teraz czy odbiorcy otrzymali pw czy nie :look3:

Przy zaproszeniu mam wiadomośc usunięta ale nadal mogę ją odczytac ;) także mimo usunięcia na pewno odbiorcy otrzymali wiadomości tylko czy wszyscy wejdą sprawdzic ??? czy po prostu uznają wiadomośc za nieaktualną ? :look3:

Posted

Kiedy przy wiadomości jest komunikat "Usunięta" musisz wysłac nową wiadomośc bo na tą już nie da się odpowiedziec :) Rozpoczynasz nową konwersację ;)

Dzięki za info :) Ale to jest jakieś z lekka porąbane :( Co za geniusz to wymyślił ? :(

Posted

Dzięki za info :) Ale to jest jakieś z lekka porąbane :( Co za geniusz to wymyślił ? :(

To jest mocno porąbane.Jeżeli ktoś wysyła zaproszenia to skrzynkę musi szybko wyczyścić i adresat otrzymuje zaproszenie zaznaczone już jako usunięte.

Ktoś wejdzie na bazarek, ktoś inny nie - no bo usunięte.

• 2 weeks later...
Posted

Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie: czy na nowym dogo nadal można - zgodnie z regulaminem "starego" dogo -  wstawiać w post tylko 5 zdjęć (np. na bazarkach), czy zgodnie z możliwościami nowego forum - dowolną ich liczbę...? :hmmmm:

Posted

Czy ktoś jest mi w stanie odpowiedzieć na pytanie: czy na nowym dogo nadal można - zgodnie z regulaminem "starego" dogo -  wstawiać w post tylko 5 zdjęć (np. na bazarkach), czy zgodnie z możliwościami nowego forum - dowolną ich liczbę...? :hmmmm:

Trzymajmy się regulaminu  ;)

Posted

No ja taka grzeczna (zazwyczaj ;) ) i się trzymam, ale mnie tak kuszą te możliwości... :oops:

...a ban przyjdzie jak grom z jasnego nieba :D

Mam nadzieję, że będziemy mogli i to sprawdzić :)

Posted

...a ban przyjdzie jak grom z jasnego nieba :D

Mam nadzieję, że będziemy mogli i to sprawdzić :)

Hehe, to za sygnaturki nieregulaminowe - wg "starych" zasad - też się może oberwać... :nerwy:

Posted

Hehe, to za sygnaturki nieregulaminowe - wg "starych" zasad - też się może oberwać... :nerwy:

Na to wychodzi.
Nowe możliwości stary regulamin :D
  • 3 weeks later...
Posted

Hej,

czy wy też macie problemy z modyfikacją postu ? Czasem mi sie pojawia modyfikowana treść, czasem widok który pozwala wgrać załączniki, ale nie ma dostępu do tekstu...

Matko... jakie to męczące... A zaczęłam robić bazarek, tam muszę edytować posty często. I udręka z tą edycją, jakąś dziwną..

Posted

Hej,

czy wy też macie problemy z modyfikacją postu ? Czasem mi sie pojawia modyfikowana treść, czasem widok który pozwala wgrać załączniki, ale nie ma dostępu do tekstu...

Matko... jakie to męczące... A zaczęłam robić bazarek, tam muszę edytować posty często. I udręka z tą edycją, jakąś dziwną..

Ja też tak mam. U mnie wystarczy wtedy poczekać i po chwili pojawia się modyfikowana treść :)

Posted

Ja też tak mam. U mnie wystarczy wtedy poczekać i po chwili pojawia się modyfikowana treść :)

Też czekam. Czasem z efektem. A czasem nie. Dlatego zwątpiłam..

Dzięki za info. No nic, będzie się trzeba uzbroić w cierpliwość. :)

Posted

Hej,

Też tak mam, jak za długo czekam daje "odśwież" :)

Posted

Czy ma ktoś może adres mailowy do Carrie i Tequila ? Nie ma jej na dogo od 2 października a wylicytowała sporo fantów na moim bazarku , skrzynka też zapchana :(

Temat nieaktualny - Carrie i Tequila się odezwała , zapłacone i wysłane :)

Posted

Chyba nadal to nie naprawione jest? masakra... U mnie po edycji postu pojawiają się zamiast zdjęć kwadraciki...ale nie wiem, czy tylko ja tak widzę, czy wszyscy???

Hej,

• 4 weeks later...
Posted

Witam.

Czy mozna zrobic bazarek na sterylizacje wiejskij suczki, ktora pewnie puki co bedzie miala co chwile szczeniaki? Narazie miala 9 :o :(