Kociabanda2 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Ja od jakiegoś czasu szukam z Marlenką kontaktu w sprawie Jumbo http://www.dogomania.pl/threads/197421-Jumbo-ju%C5%BC-w-DT-%29-PROSIMY-o-wsparcie-finansowe!!-Potrzeba-tylko-100z%C5%82-miesi%C4%99cznie./page9 :roll: Z tego co mi się udało na razie dowiedzieć to Marlenka nie ma neta w domu i do niedawna wchodziła na dogo będąc w pracy. Ostatnio jednak w pracy zablokowano jej dogomanię... :( Quote
sleepingbyday Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 ale ma telefon do mnie i moze dac znać, że nie ma jak na dogo wejść. moze sie dowiadywać, co trzeba itd.... Quote
sleepingbyday Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 dziewczyny, tylko AnnaA wpłaciła za luty dla Rurka!! 50 zł za luty jeszcze brakuje do wysłania. własnie dzwoniła p. ewa. rurek od grudnia je karme maxi i nie płaci za nią- zatem powinien teraz sponsorowac maxi jedzenie przez dwa miesiące. mamy 170zł na kastracje i szczepienia. nie będzie tego - wysyłam 100zł na karmę dla rurka i maxi. zostaje mu 70 zł, czekam, być moze tzreba będzie zapłacić z tego hotelik. tą sytuacje tzreba rozwiązać!!!!! ile tak jeszcze dt da radę! przecież to nieodpowiedzialne! Quote
Kociabanda2 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 sleepingbyday napisał(a):ale ma telefon do mnie i moze dac znać, że nie ma jak na dogo wejść. moze sie dowiadywać, co trzeba itd.... no wiem. Nie mam pojęcia co się dzieje. U Jumbo też próbujemy się skontaktować z Marlenką, bo dt się niepokoi... Na razie dowiedziałam się tylko tyle, że Marlenka nie ma praktycznie dostępu do dogo. Quote
joanna83 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Kociabanda2 napisał(a):no wiem. Nie mam pojęcia co się dzieje. U Jumbo też próbujemy się skontaktować z Marlenką, bo dt się niepokoi... Na razie dowiedziałam się tylko tyle, że Marlenka nie ma praktycznie dostępu do dogo. Dziewczyny rozmawiałam z Marleną i prosiła o jeszcze chwilę cierpliwości. Na dniach będzie miała już internet w domu, więc nadrobi zaległości. Teraz zmienia też nr komórki, więc ciężko się z nią skontaktować. Quote
AresekSE Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 sleepingbyday napisał(a):marlenka powysyłała mnóstwo pw z prośbami o deklarację. ani jednej pięciozłotówki. masakra jakaś... jestescie dziewczyny niezorganizowane :-(, nie bylem na tym watku przez jakis czas, zobowiazalem sie do wplat co miesiecznych, nikogo to nie interesuje ... prosilem o numer konta nikt mi nie wyslal ... po co prosicie o piataka skoro ja zadeklarowalem pietnastaka a moze jeszcze wyprosze dfwudziestaka? podajcie na priva nr konta Quote
Abrakadabra Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 AresekSE napisał(a):jestescie dziewczyny niezorganizowane :-(, nie bylem na tym watku przez jakis czas, zobowiazalem sie do wplat co miesiecznych, nikogo to nie interesuje ... prosilem o numer konta nikt mi nie wyslal ... po co prosicie o piataka skoro ja zadeklarowalem pietnastaka a moze jeszcze wyprosze dfwudziestaka? podajcie na priva nr konta No proszę... Krótko i na temat. A nr konta nie ma w I poście? EDIT: nie ma. ale SBD z pewnością Ci wyśle. Quote
AresekSE Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 wiec wyslijcie, a ja wysle z zalegloscia ... i dalej gadajcie o piataku co Wam brakuje Quote
Awit Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 AresekSe, ależ uczciwość w Tobie buzuje, dziś tak rzadko spotykana:-) Quote
sleepingbyday Posted February 15, 2011 Author Posted February 15, 2011 to chyba jasne, że musiało gdzies uleciec, skoro nie odpowiadamy ;-). nie, zeby nam twoje pieniądze smierdziały, pecunia non olet w końcu. zaarz ci wysyłam swój nr konta. ale powinieneś rozumiec fakt, że cos może umknąć na wątku - w końcu tobie bieżąca dyskusja tez nieco umknęła, bo rozmowa nie toczy sie o piątaku :-). Quote
Kociabanda2 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Serdecznie zapraszam na bazarek PEŁNA MICHA dla Jumbo! http://www.dogomania.pl/threads/202398-Bazarek-PE%C5%81NA-MICHA-dla-Jumbo!-do-25.02.2011-g.21.00.-Zapraszamy! Quote
Szarotka Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Ania lada dzien wplaci 10 zl. na Rurka. Juz ma pieniadze na koncie, tylko musi wplaci, mam nadziej, ze sie pospieszy :):) Quote
Abrakadabra Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Szarotka napisał(a):Ania lada dzien wplaci 10 zl. na Rurka. Juz ma pieniadze na koncie, tylko musi wplaci, mam nadziej, ze sie pospieszy :):) SBD, a tak w ogóle? Dostałaś zdjęcia? Wyskoczył mi wczoraj komunikat, że jakiś blizej nieokreślony błąd uniemozliwił operację przesłania. Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 dostałam, ściaganie troche mi zajeło, a potem nie miałam kiedy ich wstawić - czas, czas... Quote
AresekSE Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 nie bierzcie na powaznie tego mojego gadania, ale wplacilem 30zl za styczen i luty czy jakos tak ... ja ciagle dorzucam tu i uwdzie i latwo sie tez zapomniec Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 dobra, będziemy ci przypomnać... pilnie potrzebna tez jest pomoc dla ciaputki, ludziska, ona tez ma niedobór kasy, atzreba ja zaszczepić, wogóle jakis szkoleniowiec by sie przydał, kontakt z ludźmi, albo zmiana dt/hoteliku - tylko z niepełnymi deklaracjami - juz jej przeszła jedna szansa koło nosa! zaparszam chętnych znajomych kólika na jubel oblewający 4 rocznice adopcji zośki. u mnie - w piatek wieczorem :-) Quote
Szarotka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Chetnie bym wpadla na oblewanie, ale mam troche daleko :):) Quote
AresekSE Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 no i fajnie, moja kolezanka zadeklarowala 10 zeta na stale ... mozecie to wpisac na mnie czyli AresekSE 25 zeta co miesiac bo ona nie chce sie bawic we wplacanie ... bedzie mi przekazywala pieniadze typu raz na pol roku ... to o co ja bym Was prosil to wykazywanie wplat na pierwszej stronie zeby nie trzeba bylo szukac i zeby bylo wiadomo kto i co wplacil, bo nie sa to moje pieniadze a chcialbym zeby to bylo "transparentnie" ... jezeli bedzie tak to zalatwie reszte pieniedzy ... mam nadzieje ... zalatwie ... pls ... pierwsza strona i wplaty i wyplaty ... THX Quote
sleepingbyday Posted February 17, 2011 Author Posted February 17, 2011 no więc.. one sa uzupełniane raz na jakis czas, ja mam w kompie tabelkę. niestety musimy wymóc na prowadzącej watek reglarne uzupełnianie. marlenka ponoć ma się niedługo pojawić. Quote
AresekSE Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 no i gut! zalatwilem jeszcze dyszke stala co miesiac, czyli razem ode mnie 35 zeta miesiecznie stalych ... a jak zaczniecie wpisywac wplaty na biezaco to jeszcze piatke dozuce i bedzie gut ... czy jak? Quote
AresekSE Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Szarotka napisał(a):Czy deklaracja doszla ?? czy to jest pytanie do mnie? nie wiem, wplacilem tydzien temu 30zl za styczen i luty po 15 a dzisiaj rano 35zl za marzec ale nie wiem co sie z tymi pieniedzmi dzieje :-( mam nadzieje ze doszly Quote
Szarotka Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Nie pytanie bylo do ciotek z watku, o moja deklaracje :):) Quote
sleepingbyday Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 szraotka, przyszło twoje 20zł, od aresek przyszło dwa razy, raz 30, a raz 35 zł - rozumiem, z eto na luty i marzec? czekamy dalej, co z marlenką, jedynie pna może zmieniać 1 post..... masakra jakaś! przelałam rurkowi jeszcze 50zł na luty, bo zalegalismy. musze ogranąć porządnie te deklaracje, mam troche nieaktualną tabelkę - do końca tygodnia powinnam sprawę apdejtować. niemniej jednak rozliczenia powinny byc wpierwszym poście i tu tzreba marlenki. to nie jest pies pod moja opieką, jakby ktoś sie pytał.... Quote
Szarotka Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Chyba doszlo 10 zl. bo tyle wyslalam, chyba, ze sie rozmnozylo. Mialam zamiar wyslac 20 zl., ale mi zabraklo :(, moja deklaracja byla 5 zl. ale poniewaz stale bylam do tylu, bo tak dlugo idzie, to chcialam wyslac na zapas 20 zl., ale sie okazalo w praniu, ze mnie bazarki naciagnely. Quote
Recommended Posts