Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

marlenka napisał(a):
Abra gdzie obiecane fotki ????? Jak Rurek ????

Rurek coraz lepiej, nawet nie drgnął, jak z Paulina zajrzłysmy do jego "królestwa" w ub. sobotę :)
Cwaniakuje i nie daje sobie zrobić zdjęcia - bawi się w chowanego, biegając po ogródku ... Coraz lepiej dogaduje się z Blackim i Szarikiem, a oczywiście z Maxi sztama od zawsze:)
Nie mam pojęcia co poskutkowało? Podobne gabaryty czy to, że Maxi kobieta uwodzicielska jest.....?

PS. Ola - nie dostałaś MMS od p. Ewy?

Posted

yumanji napisał(a):
Rurek,Rurek..kielbasa i sznurek..

kiełbasa i owszem, ale po co ten sznurek? Mnie się jakoś źle sznurek kojarzy :eviltong: Może lepiej kurek? :D tak do kompletu z rurą :eviltong:

Posted

Abrakadabra napisał(a):
Rurek coraz lepiej, nawet nie drgnął, jak z Paulina zajrzłysmy do jego "królestwa" w ub. sobotę :)
Cwaniakuje i nie daje sobie zrobić zdjęcia - bawi się w chowanego, biegając po ogródku ... Coraz lepiej dogaduje się z Blackim i Szarikiem, a oczywiście z Maxi sztama od zawsze:)
Nie mam pojęcia co poskutkowało? Podobne gabaryty czy to, że Maxi kobieta uwodzicielska jest.....?

PS. Ola - nie dostałaś MMS od p. Ewy?

Super :) Czyli chłopak się wyluzował i cieszy się z pełnej michy i towarzystwa :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Super :) Czyli chłopak się wyluzował i cieszy się z pełnej michy i towarzystwa :)

Niech się cieszy póki może ...brakuje mu 4 dychy żeby bezpiecznie siedział w Dt :( kto dorzuci chociaż 10 zeta na wypierdka ???

Posted

marlenka napisał(a):
Niech się cieszy póki może ...brakuje mu 4 dychy żeby bezpiecznie siedział w Dt :( kto dorzuci chociaż 10 zeta na wypierdka ???

No gdzie te tlumy chetnych ?? prosze sie nie wstydzic :):)

Posted

bardzo proszę, pchnijcie pw z prosba o kilka zł deklaracji do swoich znajomych - na pewno częśc mamy róznych. rurek ma długi!!!

nie dostałam żadnego mmsa, nic. gdzie to super zdjęcie? obviecane już ze dwa tygodnie temu, to skandal!

Posted

sleepingbyday napisał(a):
bardzo proszę, pchnijcie pw z prosba o kilka zł deklaracji do swoich znajomych - na pewno częśc mamy róznych. rurek ma długi!!!

nie dostałam żadnego mmsa, nic. gdzie to super zdjęcie? obviecane już ze dwa tygodnie temu, to skandal!

Ja rozsyłałam pw z prośba o grosik , SBD jak wygladają finanse na dzień dzisiejszy Rurka ???? Mozesz napisac ile wydane na weta ile na szelki itd. ?????

Posted

marlenka, wstaw do 1go postu [B]rozliczenie na 31 stycznia:[/B]

[B][FONT=Arial][SIZE=2]nick [/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Arial][SIZE=2]12.2010 [/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Arial][SIZE=2]01.2011 [/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Arial][SIZE=2]02.2011 [/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]AnnaA 10zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]10 zł -[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Awit - 5 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial][SIZE=2]Gabat [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]wpłacone 120 za cały rok[/SIZE][/FONT][/B]
[FONT=Arial][SIZE=2]T-SOFT 200 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]200 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]sbd [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]Szarotka [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł -[/SIZE][/FONT]
[FONT=Arial][SIZE=2]yumanji [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]10 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]10 zł[/SIZE][/FONT]
[B][FONT=Arial][SIZE=2]Deklaracje jednorazowe: [/SIZE][/FONT][/B][SIZE=2][FONT=Arial]wellington [/FONT][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=2]100 zł; m[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]tf zalesie[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]30 zł; [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]toyota[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]20 zł [B]- 150 zł[/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]Z deklaracji jednorazowych wypłacone pod koniec grudnia 100zł brakujące za grudzień i styczeń. czyli rurek ma "oszczędzone" 50zł, zobaczymy, co z jego dotychczasowymi wydatkami, które jeszcze nie były płacone u weta czy tam w zoologu.[/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]Z deklaracji miesięcznych mamy 45 zł, więc [B]brakuje 5 zł deklaracji, [/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2][B]marlenka, zadeklaruj się i bedzie spokój na mieszkanie, zostanie robienie bazarków na żarcie i leczenie.[/B][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=2]chcę pojechać w niedzielę do rurka i omówic te sprawy oraz spisac dotychczasowe wydatki i porobić plany weterynaryjno-szkoleniowe.[/SIZE][/FONT]

• 2 weeks later...
Posted

rurek... rurek się boi i kłapie zębami. jego socjalizacja potrwa jeszcze długo - chyba, zę znajdzie się inne dt, z duzym doświadczeniem. pani ewa stara sie, czyta, próbuje róznych rzeczy, ale jeszcze nie umie tyle, żeby postepy tak straumatyzowanego psa były szybkie.

marlenka nie zagladasz tu od dawna. dorzucisz do swojego psa 5 :cool3: zł? p. ewa mówi, ze rurek cały czas je karme innych psów. 5 zł brakuje do pełnych deklaracji, ale jeszcze karma! szczepienia etc...

troche mam dosyć - znalazłam mu dt, znalazłam sponsora na 3/4 kosztów hoteliku, jeździmy z dorotą, robimy foty (wrzuce w wolnej chwili), a marlenka nawet nie wejdziesz na wątek, zaraz minie miesiac, jak tu byłaś. rurek jest twoim zgłoszeniem i ty jestes za niego odpowiedzialna, a przyzywczaiłas się do zrzucenia całej logistyki na mnie i jestem zła.