sleepingbyday Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 abra, to niepsrawiedliwe, w czwartek ja nie mogę, bo choruję :-(. nie dostałam żadnej fotki, to i wkleić jej nie mogę. poproście panią ewę, zeby mi wysłała. porobicie foty innym psiakom? Quote
Abrakadabra Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Porobimy, wkleimy, wyretuszujemy, przerobimy w Photo Shopie,,, A propo's sprawiedliwości: SPRAWIEDLIWE BĘDZIE JAK WYZDROWIEJESZ DO SOBOTY :) Quote
sleepingbyday Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 to i dlatego nie mogę się ruszać w czwartek.... Quote
marlenka Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Abra gdzie obiecane fotki ????? Jak Rurek ???? Quote
Abrakadabra Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 marlenka napisał(a):Abra gdzie obiecane fotki ????? Jak Rurek ???? Rurek coraz lepiej, nawet nie drgnął, jak z Paulina zajrzłysmy do jego "królestwa" w ub. sobotę :) Cwaniakuje i nie daje sobie zrobić zdjęcia - bawi się w chowanego, biegając po ogródku ... Coraz lepiej dogaduje się z Blackim i Szarikiem, a oczywiście z Maxi sztama od zawsze:) Nie mam pojęcia co poskutkowało? Podobne gabaryty czy to, że Maxi kobieta uwodzicielska jest.....? PS. Ola - nie dostałaś MMS od p. Ewy? Quote
Kociabanda2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 yumanji napisał(a):Rurek,Rurek..kielbasa i sznurek.. kiełbasa i owszem, ale po co ten sznurek? Mnie się jakoś źle sznurek kojarzy :eviltong: Może lepiej kurek? :D tak do kompletu z rurą :eviltong: Quote
Kociabanda2 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Abrakadabra napisał(a):Rurek coraz lepiej, nawet nie drgnął, jak z Paulina zajrzłysmy do jego "królestwa" w ub. sobotę :) Cwaniakuje i nie daje sobie zrobić zdjęcia - bawi się w chowanego, biegając po ogródku ... Coraz lepiej dogaduje się z Blackim i Szarikiem, a oczywiście z Maxi sztama od zawsze:) Nie mam pojęcia co poskutkowało? Podobne gabaryty czy to, że Maxi kobieta uwodzicielska jest.....? PS. Ola - nie dostałaś MMS od p. Ewy? Super :) Czyli chłopak się wyluzował i cieszy się z pełnej michy i towarzystwa :) Quote
marlenka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Kociabanda2 napisał(a):Super :) Czyli chłopak się wyluzował i cieszy się z pełnej michy i towarzystwa :) Niech się cieszy póki może ...brakuje mu 4 dychy żeby bezpiecznie siedział w Dt :( kto dorzuci chociaż 10 zeta na wypierdka ??? Quote
Szarotka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 marlenka napisał(a):Niech się cieszy póki może ...brakuje mu 4 dychy żeby bezpiecznie siedział w Dt :( kto dorzuci chociaż 10 zeta na wypierdka ??? No gdzie te tlumy chetnych ?? prosze sie nie wstydzic :):) Quote
sleepingbyday Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 bardzo proszę, pchnijcie pw z prosba o kilka zł deklaracji do swoich znajomych - na pewno częśc mamy róznych. rurek ma długi!!! nie dostałam żadnego mmsa, nic. gdzie to super zdjęcie? obviecane już ze dwa tygodnie temu, to skandal! Quote
marlenka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 sleepingbyday napisał(a):bardzo proszę, pchnijcie pw z prosba o kilka zł deklaracji do swoich znajomych - na pewno częśc mamy róznych. rurek ma długi!!! nie dostałam żadnego mmsa, nic. gdzie to super zdjęcie? obviecane już ze dwa tygodnie temu, to skandal! Ja rozsyłałam pw z prośba o grosik , SBD jak wygladają finanse na dzień dzisiejszy Rurka ???? Mozesz napisac ile wydane na weta ile na szelki itd. ????? Quote
sleepingbyday Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 bez zmian, rurek nie miał na razie wydatków odnotowanych poza juz wspomnianymi. ale wiem, ż emusi miec obcięte pazury. nie wiem, co z szelkami, bo b. źle idzie mu nauka smyczy. szarotka, dzięki. Quote
Awit Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Całe życie pewnie luzem dreptał a tu chcą go na uwięzi trzymać.... Quote
sleepingbyday Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 marlenka powysyłała mnóstwo pw z prośbami o deklarację. ani jednej pięciozłotówki. masakra jakaś... Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 wpłaty od 29 grudnia - AnnaA - 20zł jumanji - 20zł Szarotka - 5 zł. deklaracji na luty jeszzce nie ma od: AnnaA, Szarotka, jumanji i Awit. pisze do nich pw. Quote
sleepingbyday Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 marlenka, wstaw do 1go postu [B]rozliczenie na 31 stycznia:[/B] [B][FONT=Arial][SIZE=2]nick [/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Arial][SIZE=2]12.2010 [/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Arial][SIZE=2]01.2011 [/SIZE][/FONT][/B][B][FONT=Arial][SIZE=2]02.2011 [/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Arial][SIZE=2]AnnaA 10zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]10 zł -[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Awit - 5 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł[/SIZE][/FONT] [B][FONT=Arial][SIZE=2]Gabat [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]wpłacone 120 za cały rok[/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Arial][SIZE=2]T-SOFT 200 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]200 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]sbd [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Szarotka [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]5 zł -[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]yumanji [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]10 zł [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]10 zł[/SIZE][/FONT] [B][FONT=Arial][SIZE=2]Deklaracje jednorazowe: [/SIZE][/FONT][/B][SIZE=2][FONT=Arial]wellington [/FONT][/SIZE][FONT=Arial][SIZE=2]100 zł; m[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]tf zalesie[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]30 zł; [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]toyota[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=2]20 zł [B]- 150 zł[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Z deklaracji jednorazowych wypłacone pod koniec grudnia 100zł brakujące za grudzień i styczeń. czyli rurek ma "oszczędzone" 50zł, zobaczymy, co z jego dotychczasowymi wydatkami, które jeszcze nie były płacone u weta czy tam w zoologu.[/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]Z deklaracji miesięcznych mamy 45 zł, więc [B]brakuje 5 zł deklaracji, [/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2][B]marlenka, zadeklaruj się i bedzie spokój na mieszkanie, zostanie robienie bazarków na żarcie i leczenie.[/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Arial][SIZE=2]chcę pojechać w niedzielę do rurka i omówic te sprawy oraz spisac dotychczasowe wydatki i porobić plany weterynaryjno-szkoleniowe.[/SIZE][/FONT] Quote
Szarotka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Niestety moje deklaracje tak sie wleka jak zolw, wiec wysle tym razem 20 zl. bo inaczej bede stale do tylu. Quote
Abrakadabra Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jak byłam w sobotę - wybiegł z p.Ewą i swoją kumpelką Maxi, aż pod samą furtkę... Potem zwiał do domu... i tyle go widziałam. Quote
Kociabanda2 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Co słychać o Rurka Norkowskiego? :) Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 rurek... rurek się boi i kłapie zębami. jego socjalizacja potrwa jeszcze długo - chyba, zę znajdzie się inne dt, z duzym doświadczeniem. pani ewa stara sie, czyta, próbuje róznych rzeczy, ale jeszcze nie umie tyle, żeby postepy tak straumatyzowanego psa były szybkie. marlenka nie zagladasz tu od dawna. dorzucisz do swojego psa 5 :cool3: zł? p. ewa mówi, ze rurek cały czas je karme innych psów. 5 zł brakuje do pełnych deklaracji, ale jeszcze karma! szczepienia etc... troche mam dosyć - znalazłam mu dt, znalazłam sponsora na 3/4 kosztów hoteliku, jeździmy z dorotą, robimy foty (wrzuce w wolnej chwili), a marlenka nawet nie wejdziesz na wątek, zaraz minie miesiac, jak tu byłaś. rurek jest twoim zgłoszeniem i ty jestes za niego odpowiedzialna, a przyzywczaiłas się do zrzucenia całej logistyki na mnie i jestem zła. Quote
Recommended Posts