yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 marlenka napisał(a):Ja z tym akurat nie mam problemu :evil_lol: Tak?Twoj sie nie kapie?:evil_lol: Quote
marlenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 yumanji napisał(a):Tak?Twoj sie nie kapie?:evil_lol: U mnie w łazience nie ma psa :) oj CI się na żarty zebrało haha Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 marlenka w łazience trzyma koty nie psy, fakt... Quote
marlenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 sleepingbyday napisał(a):marlenka w łazience trzyma koty nie psy, fakt... Dawno u mnie nie byłas w łazience siedzą tylko wtedy jak jjem , albo robię obiad. Ewentualnie Kazik kibluje jak narozrabia:evil_lol::diabloti: Quote
yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 marlenka napisał(a):Dawno u mnie nie byłas w łazience siedzą tylko wtedy jak jjem , albo robię obiad. Ewentualnie Kazik kibluje jak narozrabia:evil_lol::diabloti: No wiec tak naprawde,to u mnie bylo tak samo.6 kotow w lazience.Ale pan hydraulik odmowil wstawienia nowej wanny,dopoki nie znajde innego lokum dla kotow. Stwierdzil,ze w takiej obsranej lazience,to zaden facet sie nie wykapie i to jest jakis argument.Zrobilam kotom miejscowke w spizarni,ktora juz nie jest spizarnia,a do lazienki przemeldowalam psa.Faceci wola psy.I teraz czekam na efekty:lol: Quote
yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 marlenka napisał(a):Dawno u mnie nie byłas w łazience siedzą tylko wtedy jak jjem , albo robię obiad. Ewentualnie Kazik kibluje jak narozrabia:evil_lol::diabloti: Nie moge nie zapytac.Kazik to Twoj facet? Quote
sleepingbyday Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 lepiej niz facet, kazik to kot :evil_lol: Quote
yumanji Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 sleepingbyday napisał(a):lepiej niz facet, kazik to kot :evil_lol: To b popularne kocie imie,tez mialam Kazia. Quote
toyota Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Poszło na Rurka 20 zł ode mnie. On jest chyba trochę dłuższy niż krótszy ? Quote
Szarotka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Mam nadzieje, ze moja deklaracja dojdzie lada moment. Quote
yumanji Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 toyota napisał(a):Poszło na Rurka 20 zł ode mnie. On jest chyba trochę dłuższy niż krótszy ? Rurkowaty. Quote
sleepingbyday Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 potwierdzam, 20 zyla od toyoty mam na koncie. rurek jest dłuższy niz krótszy, ale bez przesady, nie ma jakichs rzucających sie w oczy dysproporcji ;-) Quote
toyota Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 sleepingbyday napisał(a):potwierdzam, 20 zyla od toyoty mam na koncie. rurek jest dłuższy niz krótszy, ale bez przesady, nie ma jakichs rzucających sie w oczy dysproporcji ;-)\ Zanim wyszedł z rury był bardziej podobny do mojej Tosi , bo ona ma długie nogi , czyli laska z niej. Quote
marlenka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 yumanji napisał(a):Nikt nie kocha Rurka juz? Kochamy go , bardzo :) Quote
sleepingbyday Posted December 20, 2010 Author Posted December 20, 2010 słyszałam, że sie uczy angielskiego. dostala tez fotkę, ale na drugi telefon, nie mogę z niego ściągnąć. Quote
Szarotka Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 A co wybiera sie do Anglii ?? tam kwarantanna trwa 6 miesiecy ........ Quote
yumanji Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Szarotka napisał(a):A co wybiera sie do Anglii ?? tam kwarantanna trwa 6 miesiecy ........ To byc moze...Anglicy maja specyficzny gust... Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 anglikom powinien sie bardziej spodobać mój zdzisio :-) Quote
yumanji Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 sleepingbyday napisał(a):anglikom powinien sie bardziej spodobać mój zdzisio :-) A co mu jest?:evil_lol: Quote
marlenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 yumanji napisał(a):A co mu jest?:evil_lol: Taki flegmatyczny :) ( zaraz mi się oberwie) Quote
yumanji Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 marlenka napisał(a):Taki flegmatyczny :) ( zaraz mi się oberwie) Wyadoptujmy go,a SBD wezmie Rurkowatego. Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2010 Author Posted December 21, 2010 yumanji, zdzisia wyadoptować to bedzie noblowska sprawa. piekny nie jest, młodizeniaszek tez nie, azajadły, gryzie psy i ludzi na początku. tzn przez pierwsze pół godziny. al edo wzięcia jets tyle złodziaków, kto by sie wrednym brzydalem zainteresował? Quote
yumanji Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 sleepingbyday napisał(a):yumanji, zdzisia wyadoptować to bedzie noblowska sprawa. piekny nie jest, młodizeniaszek tez nie, azajadły, gryzie psy i ludzi na początku. tzn przez pierwsze pół godziny. al edo wzięcia jets tyle złodziaków, kto by sie wrednym brzydalem zainteresował? Mam kumpele,ktorej udalo sie kiedys wyadoptowac 17-letniego wrosnietego w ziemie pazurami kundla z budy.Zawsze moge ja poprosic o pomoc,jak Ci sie Zdzisiek znudzi... Quote
Recommended Posts