Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sleepingbyday napisał(a):
marlenka w łazience trzyma koty nie psy, fakt...

Dawno u mnie nie byłas w łazience siedzą tylko wtedy jak jjem , albo robię obiad.
Ewentualnie Kazik kibluje jak narozrabia:evil_lol::diabloti:

Posted

marlenka napisał(a):
Dawno u mnie nie byłas w łazience siedzą tylko wtedy jak jjem , albo robię obiad.

No wiec tak naprawde,to u mnie bylo tak samo.6 kotow w lazience.Ale pan hydraulik odmowil wstawienia nowej wanny,dopoki nie znajde innego lokum dla kotow.
Stwierdzil,ze w takiej obsranej lazience,to zaden facet sie nie wykapie i to jest jakis argument.Zrobilam kotom miejscowke w spizarni,ktora juz nie jest spizarnia,a
do lazienki przemeldowalam psa.Faceci wola psy.I teraz czekam na efekty:lol:

Posted

marlenka napisał(a):

Nie moge nie zapytac.Kazik to Twoj facet?

Posted

potwierdzam, 20 zyla od toyoty mam na koncie.

rurek jest dłuższy niz krótszy, ale bez przesady, nie ma jakichs rzucających sie w oczy dysproporcji ;-)
\

Zanim wyszedł z rury był bardziej podobny do mojej Tosi , bo ona ma długie nogi , czyli laska z niej.

Posted

yumanji, zdzisia wyadoptować to bedzie noblowska sprawa.
piekny nie jest, młodizeniaszek tez nie, azajadły, gryzie psy i ludzi na początku. tzn przez pierwsze pół godziny. al edo wzięcia jets tyle złodziaków, kto by sie wrednym brzydalem zainteresował?

Posted

yumanji, zdzisia wyadoptować to bedzie noblowska sprawa.
piekny nie jest, młodizeniaszek tez nie, azajadły, gryzie psy i ludzi na początku. tzn przez pierwsze pół godziny. al edo wzięcia jets tyle złodziaków, kto by sie wrednym brzydalem zainteresował?

Mam kumpele,ktorej udalo sie kiedys wyadoptowac 17-letniego wrosnietego w ziemie pazurami kundla z budy.Zawsze moge ja poprosic o pomoc,jak Ci sie Zdzisiek znudzi...