Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 814
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oczywiście dziewczyny, będe miała na stałe dwa psy, ale za to żaden już więcej do mnie tymczasowicz nie trafi ze schronu i nie znajdzie domu. niezły dogomaniacki pomysł....

a u rurka wsio ok, przemyka pod ścianami (chowa sie przed blekim) i wskakuje na łóżko do miziania. smycz dalej jest straszna, sa troche kłopoty z przyzywczajaniem, ale w piatek jedzie tam na dłużej szkolenioweic trochę przeszkolić pania ewe. wszytsko rozbija się o blekiego, który się rządzi i teraz chodzi o to, żbey przestał.

Posted

zrobiłam tabelę deklaracji i sprawdziłam wpływy, na dzis rzecz wygląda tak:

AnnaA i yumanji - brak wpłat. Awit - wpłacisłas za styczeń i luty, ale norek jest od grudnia ;-). czy mma zaksięgować jako grudzień i styczeń? czy doslesz jeszcze piątaka, czy po prostu wpłacisz na luty, a nie na marzec?

słuchajcie, przelewam p. ewie 100zł, czyli 2 x te 50zł za grudzień i styczeń, które brakuja po wpłatach t-soft. moge to zrobic, bo mamy wpływy od gabat za cały rok. do wykorzystania.

ale:
DEKLARCJI STAŁYCH JEST 45 ZŁ. to nie znaczy, ze brakuje 5 zł. dt kosztuje 250 PLUS KARMA.

tzreba sie tym zająć koniecznie, marlenka. deklaracje jednorazowe pójda na szczepienia i odjajczanie. mysle, ze rurek potrzebuje miesięcznie jeszcze ok 40 zł.

Posted

SBD poleciłam Ciebie do wizyty przedadopcyjnej. Gorki330 napisała do Ciebie na priva. Nie wiem jaka to odległość i czy dałabyś radę , ale bardzo Cię proszę o odpowiedź.

Posted

tak, odpisałam. to ode mnie bardzo daleko, poleciłam jedną osobę z samochodem, mieszkającą w tym kierunku, że tak powiem. zastanawiam się też, kto może mieszkać w choćby dzielnicowym sąsiedztwie...
natomiast nie wiem, czy odezwali się już do abrakadabry.