Szarotka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Rurek ale na ciebie ciotki nadaja ........... Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 yumanji, jakie znudzi?? on mi blokuje dt... Quote
Szarotka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 sleepingbyday napisał(a):yumanji, jakie znudzi?? on mi blokuje dt... Jak to blokuje, a co to tramwaj :):), ze zaraz trzeba wysiasc :):) Quote
yumanji Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Szarotka napisał(a):Jak to blokuje, a co to tramwaj :):), ze zaraz trzeba wysiasc :):) Ciekawe,czy wykupil miesieczny... Quote
gabat Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Zajrzyjcie proszę http://www.dogomania.pl/threads/190227-Bajka-i-Bianka-mają-kąt-do-końca-roku.-Pomocy!-Grozi-im-wywiezienie-do-schroniska!?p=15124036#post15124036. Potrzebna szybka pomoc. Quote
toyota Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 sleepingbyday napisał(a):yumanji, jakie znudzi?? on mi blokuje dt... Weź go na DS to nie będzie ci tymczasu blokował :diabloti: Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 toyota napisał(a):Weź go na DS to nie będzie ci tymczasu blokował :diabloti: Toyota, zawsze wiedzialam, ze ciotk od Podhalanow to maja ulanska fantazje :):) Quote
Abrakadabra Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 toyota napisał(a):Weź go na DS to nie będzie ci tymczasu blokował :diabloti: SBD - ciotki z Dogo zawsze służą dobra radą :) Toyota, kocham Cię :) Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 W koncu jest maly, duzo miejsca nie zajmie i wrazie czego mozna go w rurze trzymac :):) Quote
yumanji Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 toyota napisał(a):Weź go na DS to nie będzie ci tymczasu blokował :diabloti: Genialne!:evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 oczywiście dziewczyny, będe miała na stałe dwa psy, ale za to żaden już więcej do mnie tymczasowicz nie trafi ze schronu i nie znajdzie domu. niezły dogomaniacki pomysł.... a u rurka wsio ok, przemyka pod ścianami (chowa sie przed blekim) i wskakuje na łóżko do miziania. smycz dalej jest straszna, sa troche kłopoty z przyzywczajaniem, ale w piatek jedzie tam na dłużej szkolenioweic trochę przeszkolić pania ewe. wszytsko rozbija się o blekiego, który się rządzi i teraz chodzi o to, żbey przestał. Quote
sleepingbyday Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 zrobiłam tabelę deklaracji i sprawdziłam wpływy, na dzis rzecz wygląda tak: AnnaA i yumanji - brak wpłat. Awit - wpłacisłas za styczeń i luty, ale norek jest od grudnia ;-). czy mma zaksięgować jako grudzień i styczeń? czy doslesz jeszcze piątaka, czy po prostu wpłacisz na luty, a nie na marzec? słuchajcie, przelewam p. ewie 100zł, czyli 2 x te 50zł za grudzień i styczeń, które brakuja po wpłatach t-soft. moge to zrobic, bo mamy wpływy od gabat za cały rok. do wykorzystania. ale: DEKLARCJI STAŁYCH JEST 45 ZŁ. to nie znaczy, ze brakuje 5 zł. dt kosztuje 250 PLUS KARMA. tzreba sie tym zająć koniecznie, marlenka. deklaracje jednorazowe pójda na szczepienia i odjajczanie. mysle, ze rurek potrzebuje miesięcznie jeszcze ok 40 zł. Quote
toyota Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 sleepingbyday , ale my tylko trochę pożartowaliśmy ;) Quote
sleepingbyday Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 wieeeem. tylko ja znów mam na tymczasie psa nieadoptowalnego i marne szanse..... :-/ marlenka, nie kryj się, trzeba się zająć sprawą rurka! on potrzebuje jeszcze kasy. Quote
Abrakadabra Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Pani Ewa zrobiła Rurkowi przecudne zdjęcie :) Quote
sleepingbyday Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 czy pisałam już, ze jest wpłata od AnnyA? wiecie, ze rurek jest na minusie u p. ewy? zapłaciłam za hotelikowanie z deklaracji, ale na karmę nie daliśmy. Quote
toyota Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 SBD poleciłam Ciebie do wizyty przedadopcyjnej. Gorki330 napisała do Ciebie na priva. Nie wiem jaka to odległość i czy dałabyś radę , ale bardzo Cię proszę o odpowiedź. Quote
sleepingbyday Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 tak, odpisałam. to ode mnie bardzo daleko, poleciłam jedną osobę z samochodem, mieszkającą w tym kierunku, że tak powiem. zastanawiam się też, kto może mieszkać w choćby dzielnicowym sąsiedztwie... natomiast nie wiem, czy odezwali się już do abrakadabry. Quote
marlenka Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Sbd mnie od czwartku nie było , dopiero dzis zauważyłam Twoje "nawoływanie " do dogo żebrów , zajmę się tym :) Quote
Abrakadabra Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 W czwartek będę z Pauliną78 u Szarika (a co za tym idzie u Rurka) - czy ktoś się "pisze" na wycieczkę ? Ola? Może dasz radę? Ps. I dlaczego jeszcze nie ma portretu Rureczka? Quote
Recommended Posts