Abrakadabra Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [quote name='sleepingbyday']marlenka, to jest reinkarnacja kropki przecież![/QUOTE] A mnie on wygląda na pociotka DIF-owej Norki :) Quote
toyota Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Dajcie mi konto na prive , to prześlę mu choć 20 zł , więcej nie mogę niestety... Quote
Awit Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Gdzie Noreczek jest? Nie dostałam na pw konta, ale chyba jeszcze nie było słane:-) Quote
sleepingbyday Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 jeszcze nie było słane, postaram sie jutrp. wymysliłysmy, ze najwygodniej będzie, jak kasa będzie szła na mnie, a ja całośc na dt będe słać, bo tak musiałabym wyciagać cały czas info o wpłatach od dt. Quote
yumanji Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Sa jakies zdjecia Rurka Norkowskiego?ciekawosc mnie zzera,jak on wyglada w calej okazalosci. Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 mam zdjęcia, rurek drugiego dnia, zastygnięty w łazience i udający, że go nie ma. [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/DSC02212.jpg[/IMG] [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/DSC02210.jpg[/IMG] [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/DSC02214.jpg[/IMG] [IMG]http://i536.photobucket.com/albums/ff323/sleepingbyday/DSC02213.jpg[/IMG] [B][COLOR=red]dzis dostałam baardzo ciekawe smsy. o tym, że rurek zazywa głaskania, jak pewnie nigdy. Rurcio wyszedł z łazienki, warczal na najbardziej ekstrawertycznego psa, więc ten został zamkniety w areszcie, zeby nie było awantury i żeby Rurek spkojnie mógł poznawac dom.[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]jakies kroczki do przodu sa. mam nadzieję,z ę to znaczy, ze bedzie dobrze![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000][/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]tymczasem brakuje nam troche deklaracji....[/COLOR][/B] Quote
yumanji Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Rany...jaki brzydal...:evil_lol:to ja mu dam dyche stalej,wiecej nie moge,ale niech bidak ma.... Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 no, ekhm, brad pitt to to nie jest :evil_lol:. ale liczy sie wnętrze :eviltong: Quote
Kociabanda2 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 mi się podoba :eviltong: Słodziutki ma pychol :) Jak innym mogą się podobać... hmmm... dajmy na to buldogi czy pekińczyki (o to lepszy przykład :P), to mi może podobać się szczurek-Norek :eviltong: Quote
sleepingbyday Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 trudno odmówic logiki temu argumentowi :-) :-). choc ja uważam, że pekinki i buldozki to też nie żadne małaszyńskie czy inne lindy (o szczytowych czasach bogusia piszę ;-)). mi sie tam podobaja poczwary. swego czasu był watek uroczych pokrak, wrzucalismy tam maszkaronki do adopcji. niektóre niesamowite. wiekszośc miały to coś, urok nie do przebicia. Quote
monika083 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 fajny jest ,tylko taki wystraszony bidulek. Quote
toyota Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Jaki tam brzydki ? Wypraszam sobie :mad:. Ja mam identyczną sunię i uważam , że jest śliczna :loveu:. Quote
Szarotka Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 No i oczka takie zapazdziale - bida jedna .......... Quote
yumanji Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 [quote name='toyota']Jaki tam brzydki ? Wypraszam sobie :mad:. Ja mam identyczną sunię i uważam , że jest śliczna :loveu:.[/QUOTE] Milosc jest slepa.Tylko,zeby za dwa lata nikt nie pytal ,czemu Rurek Norkowski jeszcze nie ma domku...zawsze mozemy go z powrotem na wiosne do rury wsadzic... Quote
marlenka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Abrakadabra']A mnie on wygląda na pociotka DIF-owej Norki :)[/QUOTE] Ja chciałam tez napisac że podobny do Kropki , ale wiesz Ola co byś mi odpisała ....:) Quote
yumanji Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='sleepingbyday']yumanji ma rację :-([/QUOTE] Nie no co Ty...ja np ,jak mam zabrac z ulicy jakas sierote,to najpierw biore te brzydsza.Takie zboczenie i z pewnoscia wiecej osob tak ma. Takie brzydoty i sieroty potem Cie mocniej kochaja.A propos Brada P. itp,to z mezczyznami ta koncepcja sie sypie.Jak juz sie ogzreja,wykarmia ,obrosna w piorka,to ida sobie w sina dal. Quote
marlenka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Ja tez mam słabośc do "uroczych pokrak " jak to kotś mi kiedyś powiedział . Quote
marra Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Wspaniałe wiadomości, Rurek co cioteczki mówią, znajdziesz domek napewno ;) Quote
marlenka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='toyota']Dajcie mi konto na prive , to prześlę mu choć 20 zł , więcej nie mogę niestety...[/QUOTE] Toyota to jest stała czy jednorazowa ??? Quote
Szarotka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Poza tym z uroda to roznie bywa, u ludzi tez :):) mam sporo znajomych samotnych kobiet, ladne, mile, zadbane, wyksztalcone i samotne. Znam tez kobiety zamezne, ani ladne, ani mile a jakos idzie ..........:):) Quote
Kociabanda2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Szarotka']Poza tym z uroda to roznie bywa, u ludzi tez :):) mam sporo znajomych samotnych kobiet, ladne, mile, zadbane, wyksztalcone i samotne. Znam tez kobiety zamezne, ani ladne, ani mile a jakos idzie ..........:):)[/QUOTE] i tego się trzymajmy :D Norek na pewno znajdzie domek, dla którego będzie najpiękniejszy :) Quote
Recommended Posts