aikowo Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Teraz się zachwyca. Pokażę chłopakom, oni nie byli .... będzie wyżeł mieć kocówę ;) Quote
Andzike Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wysłałam Neskę Panu z Ursusa, który szuka towarzystwa dla swojej amstaffki zaadoptowanej dzięki Fundacji AST. Co prawda Pan szuka mniejszego pieska (odezwal się w sprawie Szagiego) i szuka go już od dłuższego czasu (pamiętam go, bo odezwał się do mnie po Nelsonową:cool3: i do Czaputkowej po Dunię:cool3:), ale może to właśnie Neska jest strzałem w dziesiątkę ;) Quote
aikowo Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Trzymam kciuki!!! A Amstaffka nie jada piesków? Jakoś mam przykre doświadczenia ... Quote
fiorsteinbock Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Czyli potencjalnie sa dwa domki? Quote
Andzike Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Czyli potencjalnie sa dwa domki? jest jeden WSTĘPNIE zainteresowany dom w Gdańsku, dom w Ursusie niestety woli mniejszego pieska :( Quote
aikowo Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 jeden potencjalny domek to też dobrze :) Quote
jostel5 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Trzymam kciuki za ten jeden domek! :) Oby okazał się tym właściwym! Quote
Akrum Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 wpadam tu w odwiedziny i nadal mocno ściskam kciuki za super domek :) Quote
Andzike Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Na domek z Gdańska też nie ma co liczyć... Dziewczyna odpowiedzialnie podeszła do tematu i jednak nie może teraz zapewnić Nesce domu ... :( 107 osób na wydarzeniu i nawet jednego konkretnego zapytania... :( Quote
mamanabank Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 skąd ja to znam... ale nie załamujmy się!!! Quote
Akrum Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 domek dla Neski już gdzieś jest, gdzieś czeka, tylko państwo muszą dorosnąć do decyzji o drugim psiaku :):):) jestem tego pewna ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Zagladam do Neski i widze, ze w temacie ds nic sie nie zmienilo. Nie wiem co pisac...Ogloszenia, FB nie przynosza rezultatu, co dalej mamy robic...jak ją prezentowac? Quote
Kasiaw201 Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Mnie się wydaje, ze Neska musi zachwycić kogoś , kto pozna ja na żywo Quote
aikowo Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 to gdzie mam z neska pojechać? :) nie sezon na pikniki i imprezy plenerowe :) Quote
aikowo Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 po 6 grudnia może by napisać tekst "spraw prezent Twojemu Przyjacielowi" Może w gorączce wigilijnej nocy ktoś się zakocha i sprawi pieska dla pieska :)? Quote
Andzike Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 aikowo napisał(a):to gdzie mam z neska pojechać? :) nie sezon na pikniki i imprezy plenerowe :) No właśnie, za zimno na takie imprezy :( aikowo napisał(a):po 6 grudnia może by napisać tekst "spraw prezent Twojemu Przyjacielowi" Może w gorączce wigilijnej nocy ktoś się zakocha i sprawi pieska dla pieska :)? Tekst musi być naprawdę dobrze napisany, bo niestety coraz mniej wierzę w ludzi i ich zdolność do czytania tekstu ze zrozumieniem. A zestawienie słów pies-prezent-Święta działa na mnie dość wybuchowo ;) Znam taką jedną osobę, która mogłaby napisać taki piękny, dobrze odebrany tekst... :siara: A na osłodę ciąg dalszy miłości Neski i Goldena ;) Quote
Akrum Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 a ja tak sobie od kilku dni siedzę i czytam wątek Neski w kółko, bo myślałam że może mi się jakiś fajny tekst w głowie ułoży - kiedyś sypałam tekstami na zawołanie, a od jakiegoś czasu mam problem żeby wymyślić cokolwiek, chyba za dużo mam na głowie, ciągle coś, ciągle jakiś psiak w potrzebie, którego trzeba gdzieś umieścić i mój mózg chyba się przegrzał... Quote
fiorsteinbock Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Dziewczyny, zakonczylo sie allegro Nesi i wyswietlen miala raptem 56... :( Tytul nie chwytliwy, chyba ludzie nie szukaja przyjaciela dla psa. Nie wiem co napisac, aby sciagnac mase ludzka na jej aukcje! Quote
Rewelacja Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 aikowo napisał(a):to gdzie mam z neska pojechać? :) nie sezon na pikniki i imprezy plenerowe :) Weżcie ją na Sylwestra na pl. Konstytucji :D jest plener? jest! i to z jaką publiczością! Quote
malagos Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Andzike napisał(a):Wysłałam Neskę Panu z Ursusa, który szuka towarzystwa dla swojej amstaffki zaadoptowanej dzięki Fundacji AST. Co prawda Pan szuka mniejszego pieska (odezwal się w sprawie Szagiego) i szuka go już od dłuższego czasu (pamiętam go, bo odezwał się do mnie po Nelsonową:cool3: i do Czaputkowej po Dunię:cool3:), ale może to właśnie Neska jest strzałem w dziesiątkę ;) Ten pan szuka psa od ponad roku! Do mnie też sie odzywał, i nic z tego nie wyszło.......... Quote
Andzike Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 malagos napisał(a):Ten pan szuka psa od ponad roku! Do mnie też sie odzywał, i nic z tego nie wyszło.......... Tak Małgosiu, ten Pan baaardzo długo dobiera odpowiedniego psa... chciał zaadoptować Nesię, którą miałaś okazję poznać wczoraj :) Quote
fiorsteinbock Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Przez tyle czasu nie znalazl dla siebie psa? Wybredny... Dziewczyny a jak nasza Mała. Czy ona teraz nie miała byc szczepiona? Quote
Andzike Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Przez tyle czasu nie znalazl dla siebie psa? Wybredny... Dziewczyny a jak nasza Mała. Czy ona teraz nie miała byc szczepiona? Z tego co pamiętam to aikowo ją zaszczepiła na wściekliznę w poprzedni weekend :) Quote
fiorsteinbock Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Super, czy moge dorzucic grosza do tej inwestycji ;) Quote
Florentynka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Nad tekstem przysiądę. Będzie świątecznie i psiejsko przyjacielsko. Tylko dajcie chwileczkę. Quote
Recommended Posts