Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wysłałam Neskę Panu z Ursusa, który szuka towarzystwa dla swojej amstaffki zaadoptowanej dzięki Fundacji AST.
Co prawda Pan szuka mniejszego pieska (odezwal się w sprawie Szagiego) i szuka go już od dłuższego czasu (pamiętam go, bo odezwał się do mnie po Nelsonową:cool3: i do Czaputkowej po Dunię:cool3:), ale może to właśnie Neska jest strzałem w dziesiątkę ;)

Posted

Na domek z Gdańska też nie ma co liczyć... Dziewczyna odpowiedzialnie podeszła do tematu i jednak nie może teraz zapewnić Nesce domu ... :(

107 osób na wydarzeniu i nawet jednego konkretnego zapytania... :(

Posted

aikowo napisał(a):
to gdzie mam z neska pojechać? :)
nie sezon na pikniki i imprezy plenerowe :)

No właśnie, za zimno na takie imprezy :(

aikowo napisał(a):
po 6 grudnia może by napisać tekst "spraw prezent Twojemu Przyjacielowi"
Może w gorączce wigilijnej nocy ktoś się zakocha i sprawi pieska dla pieska :)?

Tekst musi być naprawdę dobrze napisany, bo niestety coraz mniej wierzę w ludzi i ich zdolność do czytania tekstu ze zrozumieniem. A zestawienie słów pies-prezent-Święta działa na mnie dość wybuchowo ;)
Znam taką jedną osobę, która mogłaby napisać taki piękny, dobrze odebrany tekst... :siara:

A na osłodę ciąg dalszy miłości Neski i Goldena ;)

Posted

a ja tak sobie od kilku dni siedzę i czytam wątek Neski w kółko, bo myślałam że może mi się jakiś fajny tekst w głowie ułoży - kiedyś sypałam tekstami na zawołanie, a od jakiegoś czasu mam problem żeby wymyślić cokolwiek, chyba za dużo mam na głowie, ciągle coś, ciągle jakiś psiak w potrzebie, którego trzeba gdzieś umieścić i mój mózg chyba się przegrzał...

Posted

aikowo napisał(a):
to gdzie mam z neska pojechać? :)
nie sezon na pikniki i imprezy plenerowe :)

Weżcie ją na Sylwestra na pl. Konstytucji :D jest plener? jest! i to z jaką publiczością!

Posted

Andzike napisał(a):
Wysłałam Neskę Panu z Ursusa, który szuka towarzystwa dla swojej amstaffki zaadoptowanej dzięki Fundacji AST.
Co prawda Pan szuka mniejszego pieska (odezwal się w sprawie Szagiego) i szuka go już od dłuższego czasu (pamiętam go, bo odezwał się do mnie po Nelsonową:cool3: i do Czaputkowej po Dunię:cool3:), ale może to właśnie Neska jest strzałem w dziesiątkę ;)

Ten pan szuka psa od ponad roku! Do mnie też sie odzywał, i nic z tego nie wyszło..........

Posted

malagos napisał(a):
Ten pan szuka psa od ponad roku! Do mnie też sie odzywał, i nic z tego nie wyszło..........

Tak Małgosiu, ten Pan baaardzo długo dobiera odpowiedniego psa... chciał zaadoptować Nesię, którą miałaś okazję poznać wczoraj :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Przez tyle czasu nie znalazl dla siebie psa? Wybredny...
Dziewczyny a jak nasza Mała. Czy ona teraz nie miała byc szczepiona?

Z tego co pamiętam to aikowo ją zaszczepiła na wściekliznę w poprzedni weekend :)