Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I co u Slicznotki? Odpoczywa w fantastycznym miejscu a domki nie dzwonia?
Andzike, dzwoniła do mnei wczoraj Pani z Warszawy w sprawie suczki, która znalazła juz dom. Podałam jej Twój nr, proponujac wpierw Neske - niestety za duza dla Pani, wspomnialam o Twoim podopiecznym, Szagim. Odzywala sie ta Pani? Mowilam jej, ze znasz inne osoby, ktore prowadza dt i moze uda sie wyadoptowac jakiegos psiaka.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O kurcze, nikt nie dzwonił... Fior, który numer podałaś ? Bo wieczorami odbieram tylko "psi" czyli ten, który mam w sygnaturce...
Ale tak czy siak żadnego nieodebranego połączenia nie miałam...

A Nesce to u aikowo jest tak dobrze, że nigdzie się cholera nie wybiera ... :(

Posted

Podalam nr ten z sygnatury, moze Pani sie rozmyslila...chociaz wydawala sie zdecydowaną i odpowiedzialną osobą.
Szkoda, bo myslalam, ze jakis psiaczek znajdzie dom.

A no własnie, Nesca tkwi w dt, moj tymczas równiez sie nigdzie nie wybiera...

Posted

Nesunia, kruszynko kochana, co tam u Ciebie ? ;)

Giselle, jeśli tu czasem zaglądasz, zmień proszę tytuł - Neska po DT u aikowo szuka kochającego domku :) o tym, że była u mnie pewnie już dawno zapomniała ;)

Qrde, jak znaleźć jej dom... :(

Posted

Moze wogole edytowac tytul, cos w stylu: Neska szuka domu i prosi o pomoc w oglaszaniu.
No i kolejna porcja ogloszen potrzebna, wracam po urlopie do pracy, bede miala wiecej czasu na oglaszanie. Tekst zostawiamy jak obecnie?

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Moze wogole edytowac tytul, cos w stylu: Neska szuka domu i prosi o pomoc w oglaszaniu.
No i kolejna porcja ogloszen potrzebna, wracam po urlopie do pracy, bede miala wiecej czasu na oglaszanie. Tekst zostawiamy jak obecnie?[/QUOTE]

Dobra myśl. Tekst zostawiamy taki jaki był, chyba, że ktoś ma wenę napisać nowy - jak widać moje dwa teksty nie przyniosły żadnego efektu :(

Posted

Niestety po Neskę nikt nie dzwoni....
Co z ogłoszeniami? Czy jeszcze jakieś sa aktywane?

Neska jest kochana i zmoimi psiurami bardzo dobrze się dogaduje.
Od wczoraj rezyduje u nas Laki z Andzikowego tymczasu:) obecnie u Ani Z. Super się razem bawią wprowadzając Pixela do szału a co za tym idzie Pixelowego jazgotu ;)

Posted

Z góry przepraszam za spam.
Zapraszam serdecznie na kilka wątków, gdzie psiaki potrzebują wsparcia.

Zadłużona na sumę około 1700 zł Rozi. Bazarki, podoszenie wątku wszystko mile widziane!
U zuziM

http://www.dogomania.pl/threads/178025-Sprzedana-z-domem-Rozi!-Jest-w-hoteliku-OGROMNY-D%C5%81UG!!-POTRZEBNE

Roki zadłużony na około 1900 zł. Zajrzyj, podnieś wystaw bazarek, albo daj fanty :(

http://www.dogomania.pl/threads/193416-Roki-%E2%80%93-mix-terrier-z-irokezem-szuka-DS-WIELKI-D%C5%81UG-pomocy!

Almond – brakuje mu 175 zł stałych deklaracji aby wysłać go do hotelu. Niewidomy i głuchy dziadziuś nie przeżyje zimy w schronisku...

http://www.dogomania.pl/threads/214736-Almondowi%28%C5%9Blepemu-g%C5%82uchemu-dziadkowi%29brakuje-175z%C5%82-deklaracji.Zd%C4%85%C5%BCymy-przed-zim%C4%85

Błagam o pomoc.

Posted

U Neski byliśmy w weekend - uwielbiam wyżeła nadal nieustającą miłością:loveu::loveu::loveu:
A wyżeł uwielbia swój DT i nigdzie się qrcze nie wybiera :roll:
Jak się obrobię to wrócę ze szczegółami z wizyty i może jakieś fotki wkleję ;)

Posted

[quote name='Bonsai']Przyszłam z małym ogłoszeniem - przepraszam, ale dzięki temu schronisko w Kaliszu może otrzymać 10 tys. zł od Providenta! Wystarczy wysłać e-mail!
http://www.dogomania.pl/threads/216750
Czasu mało, tylko do końca października!

Zagłosowane :) I w imieniu Neski namawiam do oddawania głosów!

Weekendowe matrioszki ;)

Gwiazda łąkowa :)