Andzike Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Super, czy moge dorzucic grosza do tej inwestycji ;) Ależ oczywiście ;) Każdy chętny do dorzucenia się do tej inwestycji jest mile widziany ;) Florentynka napisał(a):Nad tekstem przysiądę. Będzie świątecznie i psiejsko przyjacielsko. Tylko dajcie chwileczkę. Florentynka, jesteś niesamowita! :) Dziękuję z góry :) Z mikołajkowym tekstem ruszymy po 6tym grudnia, więc jeszcze trochę czasu jest ... :) [FONT=Arial]PS. Strasznie mi dziś ciężko... :( Sara odeszła... [/FONT] Quote
fiorsteinbock Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Andzike, bardzo mi przykro choć nie znam sunieczki. Na pewno byla wspaniała... Ostatnio odszedl staruszek Sambulo, pod koniec zycia mial wspaniala opiekunke i ten okres czasu chyba byl najlepsze jaki go spotkal :( Quote
aikowo Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Neska zaszczepiona na wściekliznę :) Co do szczepienia na wirusówki to proszę o opinię Cioteczek, moim skromnym zdaniem nie trzeba :) Quote
Akrum Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Neska mam nadzieję i trzymam mocno kciuki, byś na święta już w swoim domku nowym była z nowym psim przyjacielem :) Quote
Andzike Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Neska dostała 20zł od fiorsteinbock - aikowo, przelewam Ci na konto :) Dziękujemy :) Quote
fiorsteinbock Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dziewczyny, cos konkretnego sie kroi??? Quote
Andzike Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Dziewczyny, cos konkretnego sie kroi??? Wysłałam Ci wiadomość na FB :) Quote
fiorsteinbock Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Przeczytalam, dziekuje :) A jak Laleczka? Jaka pogoda u Was? Quote
aikowo Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 U Neseczki bez zmian :( Domku nie widać Pogoda coraz mniej przyjazna na spacery... Może Mikołaj przyniesie Nesce domek :) Quote
jostel5 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Kurczę,i nawet ogłoszenia o Nesce jako idealnej damie do towarzystwa-póki co-nie pomagają....Może jednak niedługo....Trzymam kciuki! Quote
Andzike Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Też mam nadzieję, że w końcu się ktoś odezwie... to już ponad pół roku jak Neska opuściła schronisko ... I zdecydowanie bardzo to sobie chwali ;) Quote
Florentynka Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 No to pierwsze podejście do świątecznej promocji pieski Neski: Neska – na Święta dla pieska… Mam na imię Neska. Jestem młodą, łagodną, bezdomną suczką. Szukam domu już od wielu miesięcy, pomagają mi w tym dobrzy ludzie, ale wciąż nikt mnie nie chce. Słyszałam, że zbliżają się Święta. Nie bardzo wiem, o co chodzi, nigdy takich świąt nie widziałam. Ale ktoś mi opowiadał o drzewku, prezentach, o tym, że cała rodzina siada razem przy stole. Chciałabym mieć rodzinę. I mówiono mi też, że jest taki świąteczny zwyczaj, że na tym rodzinnym stole stawia się dodatkowy talerz, dla kogoś kto nie ma własnego stołu i własnej rodziny. Dla kogoś, kto się zgubił, zabłąkał, nie może trafić do domu… Pomyślałam, że to przecież do mnie pasuje. I może w tym roku znajdzie się ktoś, kto zechce postawić ten dodatkowy talerz pod stołem? Dla mnie? Najlepiej obok miski swojego psa – kocham inne psy, bardzo bym chciała mieć psiego przyjaciela. Widzę to – ten stół, obrus, pod obrusem ja i mój nowy psi przyjaciel. Pachnie choinka i ciasto. Leżę sobie w cieple, opieram się bokiem o psiego przyjaciela, nosem trącam widoczne pod stołem stopy i uśmiecham się, kiedy rozpoznaję: mojego pana, panią, dziecko państwa, babcię… Ręka wsuwa się pod stół, ktoś gładzi mnie po łebku, ktoś wsuwa w pysk okruch ciasta. Tak mi błogo i dobrze… Ech, rozmarzyłam się. Ale słyszałam, że święta mają w sobie magię spełniania marzeń. Pomóż moim marzeniom się spełnić, tak bardzo, bardzo proszę – zadzwoń… Quote
Akrum Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 śliczny tekst i poczułam od razu świąteczną atmosferę i zapach żywej choinki :) Quote
Andzike Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Akrum napisał(a):śliczny tekst i poczułam od razu świąteczną atmosferę i zapach żywej choinki :) Ja też i nawet mi się mokro w oczach zrobiło... ;) Quote
mamanabank Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Andzike napisał(a):Ja też i nawet mi się mokro w oczach zrobiło... ;) mnie też, tekst jest piękny. Quote
mamanabank Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Konwencję podebrałam dla Fary ale kurczę, jakoś cienko mi poszło. Florentynko... na pomoc! Quote
Andzike Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Znów przeczytałam tekst i znów mi się w oczach zaszkliło... masz to "coś" Florentynko!!! Quote
majuska Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Piękny tekst, jakieś ładne allegro przydałoby się Nesce zrobić, jak coś to mogę zasponsorować wyróżnienie ;) Florentynko już nie raz Ci mówiłyśmy, żebyś zaczęła żyć z pisania :) ( może jakieś bajki dla dzieci ;)?) Quote
Florentynka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='mamanabank']Konwencję podebrałam dla Fary ale kurczę, jakoś cienko mi poszło. Florentynko... na pomoc! muszę leciec na zakupy, ale wrócę to wpadnę do Fary, obiecywam... [quote name='majuska']Piękny tekst, jakieś ładne allegro przydałoby się Nesce zrobić, jak coś to mogę zasponsorować wyróżnienie ;) Florentynko już nie raz Ci mówiłyśmy, żebyś zaczęła żyć z pisania :) ( może jakieś bajki dla dzieci ;)?) Horrory dla dzieci ;) Quote
jostel5 Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='Florentynka'] Horrory dla dzieci ;)[/QUOTE] Dobry horror nie jest zły!:lol: Dzieci lubią się bać,jeśli czują się bezpieczne!:) Quote
fiorsteinbock Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Wyroznienie na allegro obecnie kosztuje 19zł! taka narzucil portal kwote! szok :( Dziewczyny, moze lepiej ale.gratke wyroznic? Quote
Akrum Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 właśnie, ta cena za wyróżnione allegro - masakra... Trzymam cały czas kciuki za najlepszy domek dla Nesi, taki fajny jak się trafił Szagiemu :) Quote
Recommended Posts