Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam myśl. Wrzucić te foty z innymi psami, a pod nimi podpisy w stylu
-"Neska potrafi docenić faceta, cały czas daje mi do zrozumienia, że jestem piękny, silny i mądry. Golden"
- "Bałem się większych psów, jedna suka kiedyś mnie pogryzła. Neska przekonała mnie, że nie muszę się bać. Można się z nią fajnie bawić, a potem przytulić się i zasnąć. Pixel "
itd.itp. etc.

Posted

Moim zdaniem pomysł rewelacyjny!
I myślę też, że niezależnie od tego, który tekst zostanie wybrany, ten temat jest najbardziej intrygujący:
Czy Twój pies adoptowałby Neskę?
Ludzie powinni wchodzić z czystej ciekawości. A jak przeczytają, to może sobie przemyślą propozycję.

A Florentynka jest niesamowita! Tak od ręki napisać sobie cztery teksty, to nie każdy potrafi :klacz:

Posted

cavani napisał(a):

A Florentynka jest niesamowita! Tak od ręki napisać sobie cztery teksty, to nie każdy potrafi :klacz:

Prawda? ja sie zmóżdzam, żeby cokolwiek sensownego wymysleć,a ta między obiadem a deserem płodzi cztery teksty... :)
Trzeba miec talent!

Posted

Szagi w domu, więc cała para w Neskę ;) Dobrze jej w DT i wcale się temu nie dziwię, ale DT się niestety w DS nie zmieni...

Wysłałam dziś do Uli z FB przyjacielskie zdjęcia Neski z tekstem nr 1, Ula zobowiązała się do codziennego odświeżania ogłoszeń na morusku, gumtree, tablicy, cafeanimal i jeszcze czymś. Bardzo dziękujemy! :)

Mam nadzieję, że w końcu zadzwoni TEN dom...

A tymczasem fotki od aikowo :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Moge zrobic nowe, wrzucic tekst do oglaszen? Jak to widzisz?

Tak, dokładnie. Chodzi mi o nowe wydarzenie, poszukujące psa chętnego zaadoptować Neskę ;)

Posted

Dziewczyny jesteście fantastyczne!

DT może i by się zmianił w DS ale straci sens DT dla innych psiaków bo trzy psiaki i czwarty tymczasowy to za wiele tym bardziej ze caly dzien w zasadzie nas nie ma pieski musza sobie radzic same... :(

Posted

Na szczęście na FB dzieje się więcej niż tutaj ;)

Mam nadzieję, że gdzieś tam na FB przyszły domek Neski zastanawia się czy jego pies adoptowałby Neskę... ;)
Szkoda, że póki co - tylko nadzieja :(

Posted

Akrum napisał(a):
ja wierzę, że niedługo i do Neski szczeście się uśmiechnie i znajdzie najwspanialszy domek na świecie i psiego kompana do wspólnych zabaw :)

I ja też w to wierzę :)

No chyba, że albo ja albo aikowo wygramy w Totka to wtedy DS ma zapewniony ;)

Posted

Na razie jedna osoba zapytała o Neskę... z Gdańska... :mdleje:
Nesce nad morzem się bardzo podobało, więc dziewczyny nie skreślamy, chociaż nie ukrywamy, że im bliżej Warszawy tym lepiej... ;)