aikowo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [quote name='Andzike']Z Marleyem :) Moje ulubione :D no te są ekstra! Quote
Florentynka Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Mam myśl. Wrzucić te foty z innymi psami, a pod nimi podpisy w stylu -"Neska potrafi docenić faceta, cały czas daje mi do zrozumienia, że jestem piękny, silny i mądry. Golden" - "Bałem się większych psów, jedna suka kiedyś mnie pogryzła. Neska przekonała mnie, że nie muszę się bać. Można się z nią fajnie bawić, a potem przytulić się i zasnąć. Pixel " itd.itp. etc. Quote
aikowo Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Super pomysł! POwinno się udać i ktoś zwróci uwagę na Super Neske :) Quote
cavani Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Moim zdaniem pomysł rewelacyjny! I myślę też, że niezależnie od tego, który tekst zostanie wybrany, ten temat jest najbardziej intrygujący: Czy Twój pies adoptowałby Neskę? Ludzie powinni wchodzić z czystej ciekawości. A jak przeczytają, to może sobie przemyślą propozycję. A Florentynka jest niesamowita! Tak od ręki napisać sobie cztery teksty, to nie każdy potrafi :klacz: Quote
Andzike Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 cavani napisał(a): A Florentynka jest niesamowita! Tak od ręki napisać sobie cztery teksty, to nie każdy potrafi :klacz: Prawda? ja sie zmóżdzam, żeby cokolwiek sensownego wymysleć,a ta między obiadem a deserem płodzi cztery teksty... :) Trzeba miec talent! Quote
fiorsteinbock Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Zapisalam proponowane zdjecia, jeszcze dzisiaj zrobie nowe allegro. Stare nadal aktualne ale niestety nie mam zadnych pytan dot. adopcji Neski. Quote
_ogonek_ Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Zapraszam na bazarek książkowy. Dochód na aktualne potrzeby Uciechowa (tj. szampony itp.) http://www.dogomania.pl/threads/217304-Bazarek-ksi%C4%85%C5%BCkowy-ksi%C4%85%C5%BCki-du%C5%BCe-i-ma%C5%82e-dla-ka%C5%BCdego!-Do-listopada-dwudziestego!-g.20 Jeżeli jednak nie masz możliwości dokonania zakupu, podnieś bazarek :) Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Szagi w domu, więc cała para w Neskę ;) Dobrze jej w DT i wcale się temu nie dziwię, ale DT się niestety w DS nie zmieni... Wysłałam dziś do Uli z FB przyjacielskie zdjęcia Neski z tekstem nr 1, Ula zobowiązała się do codziennego odświeżania ogłoszeń na morusku, gumtree, tablicy, cafeanimal i jeszcze czymś. Bardzo dziękujemy! :) Mam nadzieję, że w końcu zadzwoni TEN dom... A tymczasem fotki od aikowo :) Quote
Andzike Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Nowy album Neski na FB :) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.2151790790094.2105947.1106103280&type=3&saved#!/media/set/?set=a.2151790790094.2105947.1106103280&type=1 oczywiście prośba o udostępnianie :) Dziewczyny, kto robił Nesce wydarzenie jak miała przyjechać do mnie? Mógłby teraz zrobić wydarzenie o poszukiwaniu psiego przyjaciela ? Mogę być administratorem :) Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Chodzi Ci o wydarzenie dot. transportu? Albo ja robilam albo Fochu (chyba jednak ona). Moge zrobic nowe, wrzucic tekst do oglaszen? Jak to widzisz? Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 fiorsteinbock napisał(a): Moge zrobic nowe, wrzucic tekst do oglaszen? Jak to widzisz? Tak, dokładnie. Chodzi mi o nowe wydarzenie, poszukujące psa chętnego zaadoptować Neskę ;) Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ok, wieczorem wystawie nowe wydarzenie i dokończę allegro. Quote
aikowo Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Dziewczyny jesteście fantastyczne! DT może i by się zmianił w DS ale straci sens DT dla innych psiaków bo trzy psiaki i czwarty tymczasowy to za wiele tym bardziej ze caly dzien w zasadzie nas nie ma pieski musza sobie radzic same... :( Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Aikowo, mam ten sam dylemat. Pokochalam swojego Kaja i nie wiem jak to bedzie jak w koncu odezwie sie "ten" DS :( allegro: http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=1922930588 http://www.facebook.com/event.php?eid=136282176478053 Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Edyta, dziękujemy za piekne allegro wydarzenie :) Zrobisz mnie drugim administratorem? Trzeba zmasować atak Neską ;) Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Na wydarzeniu Neski trochę osób już się zebrało, ale nadal zapraszajcie znajomych :) Neska, pieseczku zasiedziałaś się, czas iść do domu .... Quote
Andzike Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Na szczęście na FB dzieje się więcej niż tutaj ;) Mam nadzieję, że gdzieś tam na FB przyszły domek Neski zastanawia się czy jego pies adoptowałby Neskę... ;) Szkoda, że póki co - tylko nadzieja :( Quote
Akrum Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 ja wierzę, że niedługo i do Neski szczeście się uśmiechnie i znajdzie najwspanialszy domek na świecie i psiego kompana do wspólnych zabaw :) Quote
Andzike Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Akrum napisał(a):ja wierzę, że niedługo i do Neski szczeście się uśmiechnie i znajdzie najwspanialszy domek na świecie i psiego kompana do wspólnych zabaw :) I ja też w to wierzę :) No chyba, że albo ja albo aikowo wygramy w Totka to wtedy DS ma zapewniony ;) Quote
aikowo Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Miejmy nadzieję, że FB pomoże. Siła w ludziach którym się chce kliknąć :) Quote
Andzike Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Na razie jedna osoba zapytała o Neskę... z Gdańska... :mdleje: Nesce nad morzem się bardzo podobało, więc dziewczyny nie skreślamy, chociaż nie ukrywamy, że im bliżej Warszawy tym lepiej... ;) Quote
Andzike Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Neska zaprasza do zagłosowania w ankiecie Krakvetu na przytulisku w Rachowie Starym, 150psów, jedna kobieta i bardzo małe wsparcie... :( http://www.dogomania.pl/threads/217481-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-listopad! Quote
Andzike Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='aikowo']Neska była nam morzem?? Była na majówce razem z Nelką i Czapim :) czyżbyś nie zachwycała się jej pięknymi nadmorskimi zdjęciami ? To teraz masz okazję ;) http://www.dogomania.pl/threads/195582-Neska-potrzebny-DS-i-pomoc-w-og%C5%82oszeniach!!!?p=16822794&viewfull=1#post16822794 Quote
Recommended Posts