Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):

Andzike, ten tydzien bedzie sie bardzo ciągnął :) Chociaż czuje, że final bedzie szczesliwy. Moze przy okazji podpisania umowy Tz pożegna sie z Malutka?

Jak wszystko będzie ok, to pewnie się z Panią umówię gdzieś na mieście na dopełnienie formalności - jak po tygodniu przyjedziemy z TZem po Neskę to bidulka pomyśli, że ją zabieramy do domu - tak jak po moim powrocie z wyjazdu.

Dzika_Figa napisał(a):
No piękny numer żeście wywinęły! Gratuluję!

No niezły. Biedna Neska - zupełnie się nie spodziewała ;)
Dla mnie też to tak jakoś za szybko, nie zdążyłam się poużalać, przyzwyczaić do tej myśli, pożegnać porządnie...
Nesiuniu, szczochu i zjadaczu butów - trzymaj się ! :)

Posted

Andzike napisał(a):
hehehe ;) Czaputek ogłoszeń nie potrzebuje - to ten piaskowy przystojniak, który jest na zdjęciach z nad morza - pies moich przyjaciół, który wprowadza się do mnie na czas ich wyjazdu ;)

kopara mi opadla
a szczęka lezy gdzies pod kompem......
masz farta dziewczyno...
dziekuje i czekam tydzien:)

Posted

Nic nie napiszę,bo mnie dokumentnie zatkało!:mdleje:

Nesce życzę szczęścia w nowym domu,choć tego łóżka (nie dla niej) naprawdę mi żal...!

Andzike,mówił Ci już ktoś,że jesteś kochana,niesamowita,WIELKA....?;) :loveu:

Posted

Andzike, uzależniam się od wątków twoich tymczasów - trochę śmiechu, trochę grozy i te zaskakujące zakończenia :crazyeye:
Dla mnie to lepsze niż kino akcji :cool3:

A Nesce życzę wszystkiego dobrego w nowym domku - na pewno będzie dobrze!

Posted

To ja sobie poszłam poczytać co tam u szczeniaczków i tam się dowiaduje... niesamowitych rzeczy :evil_lol: ;) Neska w Swoim Wymarzonym Domku! :multi: :multi: :multi: hip hip hura, hura, hura

Nesiu Kochana! Andzike zapłakana ;) ale się cieszę :multi:

Posted

I jak Andzike, masz jakies wiesci jak Nesca sobie radzi?
Fajnie, że jest tam druga sunia bo łatwiej małej sie zaklimatyzowac.

Przepraszam za offowanie, ale zajrzyjcie na watek suni, ktora jest niechcianym i niepotrzebnym "elementem" w swojej rodzinie.
Potrzebne sa rady, wsparcie i wiedza doswiadczonych dogomaniaczek.
Prosze, zajrzyjcie, chocby podnoszac watek:

http://www.dogomania.pl/threads/209088-Sali-niechciana-i-uwi%C4%99ziona-szuka-DT-lub-DS!-na-wczoraj!

Posted

Ale jazda! Jak zwykle u Andzike!
I dlatego WSZYSTKO BĘDZIE SUPER - zawsze jest przecież :D
Pięknie dziękuję za kolejną historię z happy endem - od razu radośniej ... przynajmniej nam, czytającym.
Dzisiaj wieczorem 'przytulańce' dla Ciebie Andzike! I nie smuć się, masz przecież kochaną Nelutę i nas :*

Posted

wow, no proszę, jaka akcja się tutaj rozegrała...
Andzike, Ty to masz szczęście do super domków, no i w ogóle - zawsze zaskoczysz nas wszystkich :)
Super, GRATULUJE i trzymam mocno kciuki za domek i za Neskę.

Posted

Nie wiem co u Nesiuni, bo umówiłyśmy się z panią, że jakby sie coś działo to ona zadzwoni, a przez ten tydzień będą się "dogrywać". Jutro będzie półmetek tygodnia, więc wyślę niesmiałego smsa z zapytaniem. Myślę sobie, że każdy dzień działa na naszą korzyść;) A Neski nie można nie kochać - ona jest tak wdzięczna, słodka i wzruszająca, że nawet jak zasika mieszkanie i zje ulubionego sandałka to przez 5min się gotujesz, a potem przytulasz guuupka ;)

To co mnie najbardziej cieszy to fakt, ze Neska ma dla siebie (do spółki z Bandzią) duży ogród, po którym może hasać - nie musi bidula siedzieć cały dzień zamknięta w mieszkaniu :(

Posted

To sem czekam na wieści z DS. Będzie dobrze! Fotki bendom?

edit. a zapomniałam napisać, że dwa dni temu dostałam info mailem, że wygrałam aukcję :-)
Gupki, nie wiedzą, że ja chciałam kupić, a adoptować nie :eviltong:

Posted

mamanabank napisał(a):
To sem czekam na wieści z DS. Będzie dobrze! Fotki bendom?

edit. a zapomniałam napisać, że dwa dni temu dostałam info mailem, że wygrałam aukcję :-)
Gupki, nie wiedzą, że ja chciałam kupić, a adoptować nie :eviltong:

Jej, to teraz musicie chyba mimo wszystko dopełnić formalności - znaczy względem tej aukcji. Napisz tam, że przesyłka była błyskawiczna a towar dobrej jakości ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Jej, to teraz musicie chyba mimo wszystko dopełnić formalności - znaczy względem tej aukcji. Napisz tam, że przesyłka była błyskawiczna a towar dobrej jakości ;)

Bardziej martwię się tym, że Wystawiający/a aukcję poniesie teraz koszty, musi odpalić procent allegro. Chyba powinnam poddać się dobrowolnej karze... i wpłacić należność np. na wskazanego psa, prawda?

Posted

Już wczoraj a właściwie dziś w nocy, widziałam te super wieści...ale percepcja mnie zawodziła i nie mogłam dotrzeć do postu z którego wynikało...JAK TO SIĘ STAŁO!Znalazłam go przed chwilą...Andzike gratulacje!No i czekam na wieści z nowego domu...bardzo jestem ciekawa...

Posted

mamanabank napisał(a):
Bardziej martwię się tym, że Wystawiający/a aukcję poniesie teraz koszty, musi odpalić procent allegro. Chyba powinnam poddać się dobrowolnej karze... i wpłacić należność np. na wskazanego psa, prawda?

Na Gacka, na przykład.

Posted

Jasza napisał(a):
Andzike, a na narożnik przyjeżdża Maja?

Mam nadzieję, ale idzie jak po grudzie... :(

aikowo napisał(a):
Andzike "wisisz" mi dom z ogrodem pod lasem ;)

Nawet nie wiesz jak bardzo chciałabym się zrewanżować ;)