Akrum Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Moja Kropka też długo długo nie mogła przytyć, pochłaniała największe ilości jedzenia, odrobaczana była dwa razy, w kupie robali nie było, dostawała dobre witaminy do jedzenia... I nagle po kilku miesiącach zaczęła nabierać ciałka, teraz ładna laleczka z niej :) Tylko że u nas to chyba było podyktowane stresem... Quote
fiorsteinbock Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 I ja sie tak zastanawiam czy to nie skutki stresu, pobytu w schronie. Zanim psiak odzyska rownowage i organizm sie uspokoi, wskoczy w normalny rytm mija troszke czasu. Quote
Andzike Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Dzika_Figa napisał(a):Ha! Wyobrażam sobie, jak się ucieszyłaś, że wreszcie masz okazję użyć tego słowa! Przyznam się, że wcześniej tego słowa nie słyszałam ;) Może być w ogłoszeniach to umieścić? Giejdowata Neska szuka domu? chociaż z ciekawości by ludzie zajrzeli ... ;) No to pasiemy małą ... zobaczymy za 1,5mies. czy przestanie być giejdowata :) Dzięki za wsparcie duchowe ;) Jakby ktoś miał w nadmiarze jakąś karmę, to chętnie przyjmę dla Neski :) Quote
Andzike Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Andzike, prosze podaj na PW nr konta. Neska bardzo dziękuje fiorsteinbock za 50zł, które zostanie przepuszczone na karmę, smaczki i kwasy tłuszczowe Omega369 ;) Quote
Andzike Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Wczorajszy spacer ;) Sabina i Neska :) Tu chyba też Sabina z Neską, ale pewności nie mam... Neska po kąpieli błotnej - zdjęcia raczej nie nadają się do ogłoszeń ;) Ale ona serio tak wyglądała... ;) A tu Goldunio prezentuje ulubioną sadzawkę psów ;) A tu już Goldi prosto z rzeki Quote
jostel5 Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 http://img690.imageshack.us/img690/2971/p1190637.jpg To zielone na brzuchu to pewnie rzęsa z sadzawki?:) Widać,że dobrze jej z Tobą! Zresztą tak samo jak każdemu "Twojemu" psiakowi..:) Quote
Andzike Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='fiorsteinbock']Niech przepuszcza do woli ;) Na zdrowko! Przepuszczanie kasy zaczęłyśmy od raciczek ;) Nigdy wcześniej ich nie kupowałam, ale Neska pochłania świńskie ucho w poł godziny, więc miałam nadzieję, że raciczka zajmie ją na dłużej. Nie dała rady za jednym podejściem ;) Quote
Florentynka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Straszne te foty ze stawu... a' la Smętarz Zwierząt - piesek zombie. Quote
Romka Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A Sabina jak widać była grzeczna...Żadnej awanturki? :razz:Andzike,czy to możliwe co widzą moje oczy? Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Florentynka napisał(a):Straszne te foty ze stawu... a' la Smętarz Zwierząt - piesek zombie. Poszukam jeszcze w domu fotek reszty stada po wykąpaniu się w tym bajorze z rzęsą - nie dość, że wszystkie były czarne, to jeszcze nieziemsko śmierdziały... Kochane futrzaczki! :D Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Piekne fotki! usmiech psiakow lsni na kilometr!!! Odnowilam kilka ogloszen, dorobie z nowymi zdjeciami. Z allegro nie mam nawet pół pytania :( Quote
Bonsai Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Zapraszam na bazarek: wszystko dla Twojego Psa i Kota! :) http://www.dogomania.pl/threads/209116 Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jasza napisał(a):Makabryczne zdjęcia to raczej te z ratkami...;-) Raciczki zostały zakupione po raz pierwszy i ostatni ... Po powrocie do domu zastałam je przetworzone przez psie żołądku i rozsmarowane po podlodze. Na dodatek, z obawy przed burzą pozamykałam przed wyjściem okna, więc swąd jaki mnie dopadł po wejściu do domu był niesamowity ... Nic to - wczoraj psiaki miały radochę, wracamy do nieinwazyjnych wędzonych uszu ;) Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Florentynka napisał(a):O rany...wyrazy współczucia... Sama jestem zdziwiona jak bardzo na miękko to przyjęłam ;) na rzadko w zasadzie ;) Quote
mamanabank Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A ja właśnie sobie przypomniałam dlaczego przestałam to kupować ;-) U nas nawet uszy tak działają. Dziękuję za przypomnienie :-), bo już miałam chęć znowu kupić. Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Nie macie czasem czegoś takiego, że przeklinacie dzień w którym odkryliście dogo? Bo mi się czasem zdarza... Np wtedy jak widzę, że małe Nelko-Neski gniją w schronisku :( Quote
fiorsteinbock Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Ja przeklinam ludzi przez, których te piekne psiaki sa bezdomne... Wyć sie chce patrzac tym okruszkom w oczy :( Do Azyla trafila mlodziutka sunia tez w typie neskowym, z pieknymi dlugimi rzesami. Mam nadzieje, że dlugo nie bedzie czekac na ds: Odnosnie uszu, raciczek i ogonkow - kazdorazowo konczy sie bardzo luźną atmosferra ;) wiec unikamy. A co myslicie alternatywnie o kurzych łapkach? Quote
Andzike Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Ja przeklinam ludzi przez, których te piekne psiaki sa bezdomne... Wyć sie chce patrzac tym okruszkom w oczy :( Odnosnie uszu, raciczek i ogonkow - kazdorazowo konczy sie bardzo luźną atmosferra ;) wiec unikamy. A co myslicie alternatywnie o kurzych łapkach? Sterylizacja, sterylizacja i jeszcze raz sterylizacja :( Kurze łapki są dobre jako nagroda - znikają w paszczy Neski w 30sek ;) Quote
Dzika_Figa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='Andzike']Sterylizacja, sterylizacja i jeszcze raz sterylizacja :( No właśnie. Szkoda, że tak mało osób wspiera akcję sterylizacja... Quote
Recommended Posts