Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja ich dziś odwiedzę w realu ;)

Kochani, rozejrzyjcie się w swoich miastach - może są u Was tzw. Kluby Seniora. Mam na myśli miejsca, gdzie starsi ludzie się spotykają i spędzają miło czas. Może wśród nich znajdzie się opiekun dla Vanilki...Jeśli ktoś potrzebuje, mogę podesłać gotowe ogłoszenie!

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zadzwoniła do mnie młoda dziewczyna, która zobaczyła Wedelka na Allegro i zaproponowała, że wspólnie ze starszą siostrą studentką, porozwieszają ogłoszenia w swoich szkołach i innych, uczęszczanych miejscach w swoim mieście. Zapomniałem zapytać o jakie miasto chodzi... może przy następnej okazji.
Widać, że narybek dogomaniacki rośnie...

Posted

gallegro napisał(a):
Zadzwoniła do mnie młoda dziewczyna, która zobaczyła Wedelka na Allegro i zaproponowała, że wspólnie ze starszą siostrą studentką, porozwieszają ogłoszenia w swoich szkołach i innych, uczęszczanych miejscach w swoim mieście. Zapomniałem zapytać o jakie miasto chodzi... może przy następnej okazji.
Widać, że narybek dogomaniacki rośnie...

To dobrze :evil_lol: wbrew pzoorom wiele ludzi chce pomagać, ale nie wie jak :cool1:

Posted

Vanilka musi znaleźć dom!

Trzeba zrobić zmasowany atak na skupiska starszych ludzi (i nie tylko)

Mam ogłoszenia do porozklejania, jeśli ktoś może, chętnie przyślę!!!

Vanilka to sama radość: spokojna, cichutka, uśmiechnięta. Ożywia się bardzo na widok jedzonka :eviltong:

Posted

Już wiem ;). Z moich informacji wynika, że jutro Wedelek pojedzie do nowego domku. Nie chcę zdradzać szczegółów... poczekajmy na oficjalne potwierdzenie przez osobę najbardziej kompetentną.
Oby domek okazał się O.K. Czekam z niecierpliwością na informację o reakcji Wedelka i jego opiekunów.
Kto by pomyślał, że trzy psiaki wózkowe i inne kalekie czworonogi, znajdą w końcu domki. Są jednak na tym świecie dobrzy ludzie :multi:.

ps. Właścicielka Fuksika kontaktowała się ostatnio z Panem Januszem i powiedziała, że cała rodzina jest w nim zakochana. Ale dobrze trafił ten nasz futrzak :multi:

Posted

gallegro napisał(a):
Już wiem ;). Z moich informacji wynika, że jutro Wedelek pojedzie do nowego domku. Nie chcę zdradzać szczegółów... poczekajmy na oficjalne potwierdzenie przez osobę najbardziej kompetentną.
Oby domek okazał się O.K.

No strasznie sie ciesze!:loveu: :loveu: Oby tylko same pogodne dni nastaly dla tego maluszka i dal z siebie wszystko-te poklady milosci skrywane;)

A skad ta osoba dowiedziala sie o Wedelku, z allegro?

Posted

ARKA napisał(a):
...A skad ta osoba dowiedziala sie o Wedelku, z allegro?

Pani o Wedelku dowiedziała się z anonsu w gazecie (zapomniałem nazwy). Panie Januszu, chyba mogę napisać, że Wedelek jedzie do Gniezna :razz:.

Posted

Aga_Mazury napisał(a):
na tym wątku "hopy"?....chyba tu właśnie jest ich bardzo mało.........

gallegro....masz zdjęcia vanilki?...czy ja mam poszukać gdzieś w dawnej poczcie?...

Mam, oczywiście... są też na mojej aukcji na Allegro... ale chyba więcej jest na stronie Kundla.

Posted

dorzuciłabym do tematu i jego końcówki "nie zasługuje na dom" znak zapytania, bo tak jak jest to dziwnie to odbieram, tak jakby to jej wina była. Może się mylę i tak jest dobrze ...?