Olesia.b Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 A ja ich dziś odwiedzę w realu ;) Kochani, rozejrzyjcie się w swoich miastach - może są u Was tzw. Kluby Seniora. Mam na myśli miejsca, gdzie starsi ludzie się spotykają i spędzają miło czas. Może wśród nich znajdzie się opiekun dla Vanilki...Jeśli ktoś potrzebuje, mogę podesłać gotowe ogłoszenie! Quote
ulvhedinn Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Co się dzieje ze strona Kundla?:shake: regularnie mi wywala, albo mówi, że wystąpiły błędy na stronie:-( nie lubi mnie czy co? Quote
gallegro Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Zadzwoniła do mnie młoda dziewczyna, która zobaczyła Wedelka na Allegro i zaproponowała, że wspólnie ze starszą siostrą studentką, porozwieszają ogłoszenia w swoich szkołach i innych, uczęszczanych miejscach w swoim mieście. Zapomniałem zapytać o jakie miasto chodzi... może przy następnej okazji. Widać, że narybek dogomaniacki rośnie... Quote
rebellia Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 gallegro napisał(a):Zadzwoniła do mnie młoda dziewczyna, która zobaczyła Wedelka na Allegro i zaproponowała, że wspólnie ze starszą siostrą studentką, porozwieszają ogłoszenia w swoich szkołach i innych, uczęszczanych miejscach w swoim mieście. Zapomniałem zapytać o jakie miasto chodzi... może przy następnej okazji. Widać, że narybek dogomaniacki rośnie... To dobrze :evil_lol: wbrew pzoorom wiele ludzi chce pomagać, ale nie wie jak :cool1: Quote
Aga_Mazury Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Vanilko....gdzie Twój domek bidulo...:shake: gallegro czy wystawiałeś ją na allegro? Quote
Tweety Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 no tak, Wedelek idzie do domu a Vanilka? Mała mysia, nikt jej nie chce :shake: a w niej jest tyle serca do rozdania Quote
Aga_Mazury Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 wedelek ma dom?....cudownie :multi: a moja ślicza Vanilka czeka........ Quote
Olesia.b Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Vanilka musi znaleźć dom! Trzeba zrobić zmasowany atak na skupiska starszych ludzi (i nie tylko) Mam ogłoszenia do porozklejania, jeśli ktoś może, chętnie przyślę!!! Vanilka to sama radość: spokojna, cichutka, uśmiechnięta. Ożywia się bardzo na widok jedzonka :eviltong: Quote
gallegro Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Aga_Mazury napisał(a):Vanilko....gdzie Twój domek bidulo...:shake: gallegro czy wystawiałeś ją na allegro? Tak i cały czas będę ponawiał aukcję: http://www.allegro.pl/item136109040_chora_wanilia_czeka_na_milosc_czy_zdazy_.html >Tweety, skąd ta informacja o Wedelku ? Napisz coś więcej. Quote
gallegro Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Już wiem ;). Z moich informacji wynika, że jutro Wedelek pojedzie do nowego domku. Nie chcę zdradzać szczegółów... poczekajmy na oficjalne potwierdzenie przez osobę najbardziej kompetentną. Oby domek okazał się O.K. Czekam z niecierpliwością na informację o reakcji Wedelka i jego opiekunów. Kto by pomyślał, że trzy psiaki wózkowe i inne kalekie czworonogi, znajdą w końcu domki. Są jednak na tym świecie dobrzy ludzie :multi:. ps. Właścicielka Fuksika kontaktowała się ostatnio z Panem Januszem i powiedziała, że cała rodzina jest w nim zakochana. Ale dobrze trafił ten nasz futrzak :multi: Quote
ARKA Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 gallegro napisał(a):Już wiem ;). Z moich informacji wynika, że jutro Wedelek pojedzie do nowego domku. Nie chcę zdradzać szczegółów... poczekajmy na oficjalne potwierdzenie przez osobę najbardziej kompetentną. Oby domek okazał się O.K. No strasznie sie ciesze!:loveu: :loveu: Oby tylko same pogodne dni nastaly dla tego maluszka i dal z siebie wszystko-te poklady milosci skrywane;) A skad ta osoba dowiedziala sie o Wedelku, z allegro? Quote
Tweety Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 gallegro napisał(a):Tak i cały czas będę ponawiał aukcję: http://www.allegro.pl/item136109040_chora_wanilia_czeka_na_milosc_czy_zdazy_.html >Tweety, skąd ta informacja o Wedelku ? Napisz coś więcej. ze strony "kundelka", przynajmniej wczoraj była taka informacja (dzis nie zaglądałam) Quote
gallegro Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 ARKA napisał(a):...A skad ta osoba dowiedziala sie o Wedelku, z allegro? Pani o Wedelku dowiedziała się z anonsu w gazecie (zapomniałem nazwy). Panie Januszu, chyba mogę napisać, że Wedelek jedzie do Gniezna :razz:. Quote
Tweety Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Została jeszcze Vanilka, bo nawet Zuzia juz w swoim domu. Dlaczego nikt nie chce pokochac Vanilki???!!!! Quote
Zwierzak6 Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 No właśnie dlaczego ??? To takie kochane stworzonko !! Quote
Aga_Mazury Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Vanilko cudnaaaaa............... Quote
Perfi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 pokazcie Vanilke :) dajcie w tytule nr strony ze zdjeciami. kiedys chcialam sie dowiedziec jak wyglada ale zniechecily mnie hopy :shake: Quote
Aga_Mazury Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 na tym wątku "hopy"?....chyba tu właśnie jest ich bardzo mało......... gallegro....masz zdjęcia vanilki?...czy ja mam poszukać gdzieś w dawnej poczcie?... Quote
Perfi Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 no moze nie hopy - juz przewrazliwiona jestem :cool3: ale sporo stron ma temacik, mysle ze warto podac nr stron z fotami :) Quote
Zwierzak6 Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Też myślę, że lepiej podać nr stron z fotkami, bo 80 stron wątku do przekopania to sporo :) Quote
gallegro Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Aga_Mazury napisał(a):na tym wątku "hopy"?....chyba tu właśnie jest ich bardzo mało......... gallegro....masz zdjęcia vanilki?...czy ja mam poszukać gdzieś w dawnej poczcie?... Mam, oczywiście... są też na mojej aukcji na Allegro... ale chyba więcej jest na stronie Kundla. Quote
Tweety Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 dorzuciłabym do tematu i jego końcówki "nie zasługuje na dom" znak zapytania, bo tak jak jest to dziwnie to odbieram, tak jakby to jej wina była. Może się mylę i tak jest dobrze ...? Quote
Aga_Mazury Posted October 30, 2006 Author Posted October 30, 2006 [quote name='Aga_Mazury'] zdjęcia z postu 484 str.49 Tweety....celowo nie ma znaku zapytania...żeby się zastanowic..."co zrobił ten pies ze nie zasługuje na dom" ...:cool1: Quote
Aga_Mazury Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 nikt nie zagląda do Vanilki? :( Quote
Recommended Posts