gallegro Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Zaglądamy ;). Vanilka ciągle czeka na swój domek :shake:. Ponownie umieściłem Ją na Allegro, tym razem w aukcjach wyróżnionych. Quote
Tweety Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No Vanilciu, pokaż jaka z ciebie urocza sunia :loveu: Quote
Neris Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Biedna Vanilka... ciągle mieszka w rejestracji? Quote
Tweety Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Neris napisał(a):Biedna Vanilka... ciągle mieszka w rejestracji? niestety:shake: Quote
Neris Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Byłam kiedyś w Psim Losie i mała Vanilka podeszła do mnie tak nieśmiało... strasznie mi jej było szkoda, ale miałam nadzieję że los się jeszcze do niej uśmiechnie. Quote
Aga_Mazury Posted November 12, 2006 Author Posted November 12, 2006 Neris napisał(a):Byłam kiedyś w Psim Losie i mała Vanilka podeszła do mnie tak nieśmiało... strasznie mi jej było szkoda, ale miałam nadzieję że los się jeszcze do niej uśmiechnie. też bardzo mi zależy na szczęśliwym domku dla niej.......... Quote
Aga_Mazury Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Vanilcia się przypomina.wszystkim...... Quote
martik b Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Vanilka śliczniutka..malutka i chorutka zasługuje na nowy kochający domek!!!HALO...PILNEEEEEEE:-( Quote
Aga_Mazury Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 przypominamy słodką Vanilkę........... gallegro nikt nawet nie zapytał o nią z allegro? :( Quote
gallegro Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Aga_Mazury napisał(a):przypominamy słodką Vanilkę........... gallegro nikt nawet nie zapytał o nią z allegro? :( Ehh... Może to trochę moja wina :-o. Może trzeba zrobić lepszy opis. Ciotki... pomóżcie!!! Byłem wczoraj i dzisiaj w Psim Losie i wypieszczochowałem się z psiakami. Vanilka mieszka sobie cichutko w recepcji.Musieliśmy Ją budzić, żeby "łaskawie" pofatygowała się z nami na spacer :lol:. Zainteresowała się niewidomym Lampo. Jeśli psiakowi uda się przywrócić wzrok, to dopiero zaczną się prawdziwe zaloty :evil_lol: Quote
AgaG Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Niestety nie mogę czytać całego wątku Wanili.Wiem tylko od Tweety, że sprawa jest Powiedzcie mi tylko jakie są rokowania co do tej małej? Czasem może się zdarzyć ktoś chętny na dom, ale musi wiedzieć co i jak... :lol: :lol: No więc np. mam kontakt do ludzi w wieku podeszłym , ale na poziomie, jesli chodzi o "docholowanie" suni do jej kresu to może nie byłoby ryzyka dawac jej starszym osobom.. krótko mówiąc zapytam brytalnie: ile ona jeszcze ma szansę zyciem się cieszyć? Odpowiedzi prosze na pw, bo jestem rzadziej na dogo ze względu na chorobę mojego ukochanego Kasanowy Quote
Tweety Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Aga_Mazury napisał(a):ktoś odpowiedział Adze? tak, ja, w końcu to ja zrzuciłam jej na głowę kolejne psie nieszczęscie Quote
Aga_Mazury Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 przypominam grzeczną sunię...która szuka domku.... gallegro byłeś w lecznicy a czy zrobiłeś zdjęcia Vanilci?:mad: Quote
gallegro Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 Aga_Mazury napisał(a):...gallegro byłeś w lecznicy a czy zrobiłeś zdjęcia Vanilci?:mad: :oops: Kiedy poszliśmy z psiakami na spacer, zapomniałem aparatu. Po powrocie z pierwszego spaceru, Vanilka poszła spać do swojego kontenerka, a ja zabrałem aparat i udałem się z Lampo na drugi spacerek, połączony z sesją zdjęciową ;). Następnym razem, postaram się nie popełnić takiego błędu :razz:. Quote
gallegro Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Otrzymałem bardzo poważną ofertę adopcji Vanilki. Pani mieszka w Warszawie w bloku. Mieszka razem z mamą (starsza osobą), która cały czas jest w domu. Szukali psa starszego, niedużego, kundla i takiego, który ma małą szansę na adopcję. Myślę, że Vanilka spełnia wszystkie te kryteria ;). W Psim Losie są już uprzedzeni o tym fakcie, a Pani przed chwilą otrzymała potrzebne namiary i dzisiaj będzie tam dzwonić. Po wstępnej rozmowie, na początku tygodnia Pani wybierze się do lecznicy, żeby osobiście poznać Vanilkę. Jeśli wszystko będzie O.K. to Pani ma tylko jeden "warunek" - pomoc w transporcie do nowego domku. Jeśli to będzie konieczne, zaniosę sunię na własnych rękach ;). Po kilku rozmowach, odniosłem wrażenie, że domek jest bardzo odpowiedzialny i przejawia ogromne serce do zwierząt. Trzymam mocno kciuki za Vanilkę !!! Quote
Tweety Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 gallegro napisał(a):Otrzymałem bardzo poważną ofertę adopcji Vanilki. Pani mieszka w Warszawie w bloku. Mieszka razem z mamą (starsza osobą), która cały czas jest w domu. Szukali psa starszego, niedużego, kundla i takiego, który ma małą szansę na adopcję. Myślę, że Vanilka spełnia wszystkie te kryteria ;). W Psim Losie są już uprzedzeni o tym fakcie, a Pani przed chwilą otrzymała potrzebne namiary i dzisiaj będzie tam dzwonić. Po wstępnej rozmowie, na początku tygodnia Pani wybierze się do lecznicy, żeby osobiście poznać Vanilkę. Jeśli wszystko będzie O.K. to Pani ma tylko jeden "warunek" - pomoc w transporcie do nowego domku. Jeśli to będzie konieczne, zaniosę sunię na własnych rękach ;). Po kilku rozmowach, odniosłem wrażenie, że domek jest bardzo odpowiedzialny i przejawia ogromne serce do zwierząt. Trzymam mocno kciuki za Vanilkę !!! oby to było to, krakusy trzymają co się da za Panią warsiawiankę:razz: Quote
Aga_Mazury Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 VANILCIU oby to był Twój domek.... tak bardzo bym chciała :kciuki: :kciuki: Quote
next Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 należy się psince. Trzymam kciuki za dom :) Quote
pucka69 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Gallegro!!!:klacz::klacz::klacz: Nie wierzyłam, a tu - jadnak!!! Trzymajmy kciuki - żeby sie udało!!! Jakby trzeba było pomóc w jakikolwiek sposób - daj znać!!! Quote
gallegro Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 pucka69 napisał(a):Gallegro!!!:klacz::klacz::klacz: Nie wierzyłam, a tu - jadnak!!! Trzymajmy kciuki - żeby sie udało!!! Jakby trzeba było pomóc w jakikolwiek sposób - daj znać!!! Dopóki adopcja Vanilki nie stanie się faktem... wiesz co mam na myśli ;). W jednej kwestii nie mogę się z Tobą zgodzić... wierzyć musimy... inaczej nie miałoby to sensu. Tyle dobrych serduszek myśli o Vanilce, że tylko kwestią czasu jest znalezienie dla Niej dobrego domku. Oby właśnie ten okazał się Jej miejscem na ziemi. Mocno w to wierzę... ;). Quote
pucka69 Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 gallegro napisał(a):Dopóki adopcja Vanilki nie stanie się faktem... wiesz co mam na myśli ;). W jednej kwestii nie mogę się z Tobą zgodzić... wierzyć musimy... inaczej nie miałoby to sensu. Tyle dobrych serduszek myśli o Vanilce, że tylko kwestią czasu jest znalezienie dla Niej dobrego domku. Oby właśnie ten okazał się Jej miejscem na ziemi. Mocno w to wierzę... ;). Wiem że musimy, no wiem . Chociaż czasem ... no sam wiesz ... Quote
shantara Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Ja też trzymam kciuki za Vanilkę. Zawsze wierzyłam, że znajdzie się dla niej domek. Oby to był ten! Quote
Recommended Posts