Aga_Mazury Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 W takim razie na lampie do naświetlań....trzeba naklejkę zrobić ...."DAR OD GALLEGRO" :Rose: Przyłączę się do podziękowań... :Rose: Quote
enia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 I ja również sie przylaczam do podziekowań za lampę! szczerze mówiąc starciłam juz nadzeje, bo zdania byly podzielone co do jej przydatności....... Gallegro wielkie dzięki!!!!!!:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: ps. świeta racja, róbmy swoje....... Quote
Olga132 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 My sie cieszymy - ale jak Pucka sie ucieszy jak wróci z Pragi. Przecież ona o tej lampie już od dawna mówiła.....i nawet jak pomysł zakupu lampy upadł to ona dalej o tej lampie.....i proszę....:multi: Quote
gallegro Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Aga_Mazury napisał(a):W takim razie na lampie do naświetlań....trzeba naklejkę zrobić ...."DAR OD GALLEGRO" :Rose: Przyłączę się do podziękowań... :Rose: To jest DAR SERCA !!! Podpisany imiennie, w mojej ocenie, traci na wartości... Zainteresowani i tak wiedzą o co chodzi. P.S. Czekam niecierpliwie na info od Ulvhedinn o nadejściu przesyłki. Mam nadzieję, że wszystko będzie O.K. Quote
Aga_Mazury Posted September 27, 2006 Author Posted September 27, 2006 też nie mogę się doczekać pierwszych relacji z naświetlań Aksy i Mili :) ..Ulv..dobrze pamiętam...i pies Pajo?...czy cś pomyliłam...on starszy jest to taka lampa też dobrze mu zrobi na stawy...normalnie psie SPA będziesz miała...:evil_lol: Quote
enia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Olga132 napisał(a):My sie cieszymy - ale jak Pucka sie ucieszy jak wróci z Pragi. Przecież ona o tej lampie już od dawna mówiła.....i nawet jak pomysł zakupu lampy upadł to ona dalej o tej lampie.....i proszę....:multi: A nie możemy Pucce smska wyslać??? wytrwałość godna pochwały, ucieszy sie dziewczyna i nabierze takiej werwy do dziergania , że ho ho!:p Drutki same będą, prawe lewe, prawe lewe,:lol: lewe prawe , lewe prawe:evil_lol: Quote
ARKA Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 gallegro napisał(a):>Pajunia, przy całym szacunku dla Ciebie, nie tędy droga. Ja też mogę napisać, że jutro miałem właśnie rozpocząć budowę nowego schroniska w Węgrowie, ale ze względu na coś tam... rozmyśliłem się. Jeśli faktycznie miałbym zamiar pomóc, to zrobiłbym to bez względu na jakieś "uszczypliwe" posty. I jeszcze jedno, proszę nie rozmieniaj się na drobne w swoich tłumaczeniach (w myśl zasady, że tylko winni się tłumaczą). Poprostu (jak śpiewał Młynarski) róbmy swoje... Przyznam, że tego typu wzajemne ataki baaardzo mnie wkurzają i z tego powodu również miałbym chęć rzucić to wszystko (mam na myśli tą niewielką swoją dotychczasową pomoc), ale tego nie zrobię i będę ponad to wszystko. Pomyślcie też o nowych dogomaniakach, którzy na początek swojej "kariery" przeczytają taką porcję inwektyw. >ARKA i pajunia, przełamcie się i porozmawiajcie telefonicznie. Kiedy pozbędziecie się akapitów pisanych pod dogomaniacką publiczkę, może się okazać, że w wielu przypadkach macie podobne zdanie. Oby... Masz racje glos rozsadku jest zawsze potrzebny. Ale wybacz sa granice ludzkiej przyzwoitosci, moralnosci, kultury, ktorych sie nie przekracza. Poziom bazar rozyckiego-pod kazdym wzgledem- nie odpowiada mi i tyle. Wiem,ze z jednej strony zwierzaki znajduja domy,ze sa jakies koszty ale z drugiej strony krzywdy zwierzat nie mozna wykorzystywac dla wlasnych korzysci, krzyczac ze pomagam polskim biednym zwierzetom. Z taka hipokryzja sie nigdy nie pogodze. To ze ktos jest biedny nie moze oznaczac, ze go mozna wykorzystywac i 'kopac' a sprawa Wegrowa to dokladnie ukazala. Bylo w naszej prasie jak to Niemcy nam pomagaja, jak to nam powinno byc wstyd, ze w takim stanie sa polskie schroniska i zwierzeta. I jesli tak dalej bedzie to stane na glowie aby prasa pokazala jak ta pomoc faktycznie wyglada. Aby niemieccy milosnicy zwierzat zobaczyli rowniez to drugie dno. Ciekawe czy beda tez z tego zadowoloni czy tak sobie to wyobrazali oby napewno. Quote
shantara Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Gallegro ja również przyłączam się do podziękowań.:Rose: :Rose: No i niecierpliwie czekam na wyniki naświetlań Aksy i pozostałych piesków Ulv. Nie ukrywam, że trochę też ze względów osobistych jestem szczególnie ciekawa rezultatów związanych z odleżynami. Quote
gallegro Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='ARKA']...Bylo w naszej prasie jak to Niemcy nam pomagaja, jak to nam powinno byc wstyd, ze w takim stanie sa polskie schroniska i zwierzeta. I jesli tak dalej bedzie to stane na glowie aby prasa pokazala jak ta pomoc faktycznie wyglada. Aby niemieccy milosnicy zwierzat zobaczyli rowniez to drugie dno. Ciekawe czy beda tez z tego zadowoloni czy tak sobie to wyobrazali oby napewno. Sorry ARKA, muszę to napisać: Jak już staniesz na głowie, to zrób przy okazji coś pożytecznego dla zwierząt, ponieważ same działania destrukcyjne im nie pomogą, a mogą tylko zaszkodzić. Moim zdaniem należałoby założyć nowy wątek, ponieważ tytuł bieżącego nie koresponduje z wątpliwej "urody" dyskusją. Quote
gallegro Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 >Ulvhedinn, napisz czy lampa dotarła. W/g sprzedającego przesyłka została wysłana w poniedziałek priorytetem, nr. kwitu (00)1590077 3 60698466 2. Quote
Olga132 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 enia napisał(a):A nie możemy Pucce smska wyslać??? wytrwałość godna pochwały, ucieszy sie dziewczyna i nabierze takiej werwy do dziergania , że ho ho!:p Drutki same będą, prawe lewe, prawe lewe,:lol: lewe prawe , lewe prawe:evil_lol: no to wysłałm jej smsa. Pucka odpisała: O kurcze - tak szybko? To super. Ale chyba funduszy nie starczyło nawet z deklaracja gallegro, że połowę sfinansuje? :evil_lol: nic jej nie mówiłam o wielkim geście gallegro...niech sama czyta i dziękuje!!! Quote
xxxx52 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 przeciez tez nie kupilas tylko dostalas i to duzo od p.Bajsert.! Zastanawiam sie ,dlaczego wczesniej nie pomyslalas o pomocy dla wegrowa,i nie nawiazalas kontakty z niemieckimi organizacjami?Tylko teraz jak sie obudzilas!Mozesz przeciez zawsze pieniadze dac i np.kupic 20 bud, itd.Schronisko potrzebuje wszyskich pomocy.A co Ty robisz ,zadasz,zadasz,rozkazujesz,rozkazujesz siedzac wygodnie przed komputerem.Wszyscy mysla jak" koniec z koncem zwiazac w tym biednym schronisku"a Ty pajuniu tylko zarzadzasz jak "wlascicielka swojej firmy" ze swoimi pracownicami.Wyjatek ten ,ze w ta "firme "nic nie wkladasz ,tylko zabierasz Quote
Aga_Mazury Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 ulv...na wątku Aksy...pisze, że nie dostała przesyłki....jeszcze Quote
gallegro Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ta, wiem. Jestem w kontakcie ze sprzedającym i wiem, że dzisiaj wybiera się na pocztę wyjaśnić tę kwestię. To poważny facet i nie mam mowy o oszustwie. Quote
gallegro Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Aga_Mazury napisał(a):ulv...na wątku Aksy...pisze, że nie dostała przesyłki....jeszcze Nie dostała, ponieważ żona sprzedającego nie jest brunetką... Tak, tak... tylko blondynka mogła zapomnieć podać na przesyłce numeru domu i mieszkania :cool3:. Druga blondynka na poczcie przyjęła tak zaadresowaną paczkę :cool3:. Przepraszam wszystkie dogo(blond)maniaczki ;). Lampa zostanie wysłana jutro rano. >Aksa, musisz poczekać przynajmniej do poniedziałku. Quote
pucka69 Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 ....nie... no po prostu zwaliło mnie z nóg... Gallegro - dzięki - w imieniu wszystkich psiaków, tych , które dostały lampę i tych, które w przyszłości będą z niej korzystać... szalik będzie, tylko powiedz w jakich ma być kolorach i już robię..wszystkim innym dziękuję za sms-a i pamieć o mnie ! własnie wróciliśmy... w Pradze, a raczej w zamkach w okolicy Pragi było super... Quote
Dabrowka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Lepsza wysyłająca nie-brunetka od jakiegoś przebiegłego złodzieja paczek ;) Gallegro, to co zrobiłeś to wielki gest, mówił Ci to już ktoś? :) Quote
Aga_Mazury Posted October 1, 2006 Author Posted October 1, 2006 gallegro....daruję Ci blondynkę ;) Cieszę się, że sprawa lampy się wyjaśniła... pucka69 miło, że już wróciłaś...... Quote
pucka69 Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Gallegro - może szalik taki jak ten - http://www.allegro.pl/item123559905_szalik_w_paski_z_welny_charytatywna_na_psa.html ...tylko powiedz jakie kolory? czarno-jakiś? ...a jak sprawa banerka w naszej księgarni? rozmawiałes z Węgrowem? pewnie przez koncert czasu nie miałeś - może teraz? ...co to lampy byle do jutra - jutro już bedzie lampa...Wy też nie macie Waszych avatorków - czy tylko ja? Agu - też sie cieszę że jestem z powrotem... Quote
gallegro Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='pucka69']Gallegro - może szalik taki jak ten - http://www.allegro.pl/item123559905_szalik_w_paski_z_welny_charytatywna_na_psa.html ...tylko powiedz jakie kolory? czarno-jakiś? ...a jak sprawa banerka w naszej księgarni? rozmawiałes z Węgrowem? pewnie przez koncert czasu nie miałeś - może teraz? ...co to lampy byle do jutra - jutro już bedzie lampa...Wy też nie macie Waszych avatorków - czy tylko ja? Agu - też sie cieszę że jestem z powrotem... Ad 1. Niebawem dam odpowiedz. Ad 2. Czekam na info od Folen. UWAGA!!! W związku z tym, że już druga osoba myli mnie z Tomkiem, który był organizatorem koncertu, czuję się w obowiązku wyjaśnić, że nie miałem nic wspólnego z organizacją tej wspaniałej imprezy. Zdaję sobie sprawę, że nieporozumienie może wynikać z faktu (poza zbieżnością imion ;)), że kilka miesięcy temu powstał plan stworzenia analogicznej imprezy, w organizacji której miałem partycypować. Niestety projekt ten nie został urzeczywistniony, a złożyło się na to kilka przyczyn. Najważniejsza z nich to delikatna kwestia i nie chciałbym się o tym tutaj rozpisywać. Zainteresowanym mogę udzielić info na PW. Żeby choć w jakimś stopniu dotrzymać słowa, mam zamiar skontaktować się z moim imiennikiem i zaproponować połączenie sił podczas organizacji koncertu w przyszłym roku, o ile oczywiście wyrazi na to chęć. Quote
gallegro Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 [quote name='pucka69']Gallegro - może szalik taki jak ten - http://www.allegro.pl/item123559905_szalik_w_paski_z_welny_charytatywna_na_psa.html ...tylko powiedz jakie kolory? czarno-jakiś?... Pucka69, nie mam zamiaru się Tobie (nomen-omen) pucować, ale ten szalik jest piękny. Zastanowię się tylko nad kolorem. Wiesz co... moje żona robi piękne rzeczy na drutach, ale takiego to by chyba nie zrobiła ;). Pozwalam sie na taką śmiałość, ponieważ ona nie ma pojęcia co to komputer, internet itp.... i może na razie niech tak zostanie :evil_lol:. P.S. Przy okazji... czy jest jakiś skrót określający ładniejszą (no nie wiem...nie wiem) połowę, odpowiednik TZ-ta. Swoją drogą, upraszam się o wyjaśnienie etymologii w/w skrótu. Quote
Dabrowka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 TZ - Towarzysz Życia. Pozbawiony kropki ;) Takie tłumaczenie znam z dogo, sama go nie wymyśliłam :) Quote
gallegro Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 TZetka... jeśli o mnie chodzi, brzmi tak sobie ;) P.S. Martwię się, żeby Ulvhedinn odebrała przesyłkę (lampę). Nie udziela się na forum od piątku. Na PW również nie mam info. Czy ktoś ma z Nią kontakt poza forum? Quote
pucka69 Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 ... Tylko Zwierz ... Teraz Zwierz Ulv nie pisze - bo się wygrzewa z Aksą pod lampą...Mam nadzieję... Quote
Recommended Posts