Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochani Psi los zawalony po sufit! psy leżą nawet w gabinecie weta, prosimy o tymczas dla Puszka i Vanilii, blagamy wręcz!
Puszek jest zdrowy, gwóźdź za moment bedzie wyjęty, nie ma sie gdzie biedak podziać, a klata źle na niego wplywa bo placze........
Czy ktoś ma wolny tymczas??? Puszek prosi!:placz: :placz: :placz:

Posted

Dajcie domki dla tych bid..........:shake: :shake: :shake: Vanilia kluseczko maleńka...poproś slicznie o domek :modla: Puszek przecież umiesz oczarować swoją radością i miłością do wszystkich ...:modla:

Opuszczam Was moje Kochane psiska i Ciotki na chwilę dłuższą.....dbajcie o wątek ....plisssss...

aukcja na allegro Czarusia i Puszka będą przedłużane zaraz po zakończeniu (załatwiłam zastępstwo)...jakby już nie było potrzeby proszę o sms-ka....przekażę :)

Posted

Sytuacja jest już nie dramatyczna a makabryczna: wszystkie klatki zajęte – Vanilia siedzi w transporterze i dostaje szału – cały czas szczeka. W gabinecie u weta tez leżą psy. Nie chce was martwić ale Pan Janusz powiedział, że jeśli dziś Vanilia nie znajdzie domu to będzie musiał zwrócić jej wolność. Po prostu nie ma wyjścia, bo tam jest takie zagęszczenie że już nie ma gdzie psów przyjmować.

Posted

irma napisał(a):
czy Puszek jest zdrowy (przepraszam, ale nie mam czasu na czytanie całego wątku)

Puszek jest w pełni zdrowy a gwóźdź może zostać wyjęty w każdej chwili. Problem polega na tym, że jak ktoś interesuje sie Puszkiem i przyjeżdża go zobaczyć to Puszek daje taki popis, że ludzie tracą zainteresowanie. Wynika to z tego, że to jest młody, pełen energii pies, który jak wyjdzie z klatki, w której siedzi to z radości nie wie co ma ze soba zrobić. Poza tym Puszek nie toleruje innych psów. Mógłby być z innym psem na posesji ale wymagałoby to troszkę pracy ze strony nowego właściciela. Bo z Czarusiem tez sie na poczatku za łby łapali a teraz na spacerkach Puszek liże go po pyszczku. Teraz to razem się rozgladają któremu psu łomot spuścić. A Czaruś wpatrzony w Puszka....

Posted

Słuchajcie – czy każdy z Was może rozesłać do swoich znajomych maila – i tych bliższych i tych dalszych, że Puszek szuka domu? Ze zdjęciami Puszka kontaktem do Psiego Losu i z prośba, że jeśli oni nie mogą dać puszkowi domu to niech prześlą chociaż maila dalej. I może z dopiskiem, że oferujemy pomoc w transporcie psiaka. Bo na dogo to raczej domu mu nie znajdziemy – większość osób tu zaglądających ma już min po 1 psie !!!!
To jest bardzo PILNE !!!
Pan Janusz już nie może go trzymać !!!!

Posted

Króliś Wojtuś jest u mnie w krakowie. Wczoraj został wykastrowany. Musiał - ponieważ wykazywał pewne skłonności... do moich nóg i mojego 2-go królinia - a chce je zaprzyjaźnić. Zabieg zniósł bardzo dobrze :-) Ma do dyspozycji cały pokój, a jak wracam z pracy mieszkanie , bez jednego pokoju, który jest 2-go królisia. Dogaduje się z psem, z kotem gorzej - tz. od czasu do czasu go pogoni... Pozdrawiam wszystkich!

Posted

Słuchajcie DRAMAT.
Karetka właśnie wyjechała do rozszarpanego przez psy psa, nie wiadomo czy pies przeżyje. Przed karetką kawał drogi. Oby zdążyli dojechać!!!

Jeśli pies przeżyje w Psim Losie nie ma gdzie go ulokować. POTRZEBNE TYMCZASY DLA PUSZKA I VANILII!!!!!! BARDZO PROSIMY O POMOC!!!!!

Posted

ania 95 napisał(a):
Króliś Wojtuś jest u mnie w krakowie. Wczoraj został wykastrowany. Musiał - ponieważ wykazywał pewne skłonności... do moich nóg i mojego 2-go królinia - a chce je zaprzyjaźnić. Zabieg zniósł bardzo dobrze :-) Ma do dyspozycji cały pokój, a jak wracam z pracy mieszkanie , bez jednego pokoju, który jest 2-go królisia. Dogaduje się z psem, z kotem gorzej - tz. od czasu do czasu go pogoni... Pozdrawiam wszystkich!

Króliś Wojtuś gania kota????

Posted

Ania-tygrysiczka napisał(a):
Czy psiaki z Psiego Losu są na Allegro?Moze ich ktos wystawic?

Puszek i Czarus sa na allegro ale co z tego.....nikt w ich sprawie nie dzwoni!

Posted

dodajmy że Puszek to taki mały bąbelek - i słodki jest strasznie.. Potwierdzam bo widizialam.. Ritunia jak rozumiem z jej wątku domek już zaklepany ma??

Posted

Słuchajcie - kto ma dziś czas zerknąc na wątki gdzie poszukuja konkretnych psów...może tam komuś Puszek przypasuje? Ja go wkleiłam na dwa wątki. Może ktoś jeszcze coś znajdzie!