GreenEvil Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Kora napisał(a):Ogladalam, maluszka tylko czy to bylo jakies przeklamanie bo gdzies wyczytalam ze to Cioteczki fundnely "Mercedesa":roll: ! Bo fundnely... pzdr GreenEvil Quote
enia Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Kochani Psi los zawalony po sufit! psy leżą nawet w gabinecie weta, prosimy o tymczas dla Puszka i Vanilii, blagamy wręcz! Puszek jest zdrowy, gwóźdź za moment bedzie wyjęty, nie ma sie gdzie biedak podziać, a klata źle na niego wplywa bo placze........ Czy ktoś ma wolny tymczas??? Puszek prosi!:placz: :placz: :placz: Quote
Aga_Mazury Posted August 23, 2006 Author Posted August 23, 2006 Dajcie domki dla tych bid..........:shake: :shake: :shake: Vanilia kluseczko maleńka...poproś slicznie o domek :modla: Puszek przecież umiesz oczarować swoją radością i miłością do wszystkich ...:modla: Opuszczam Was moje Kochane psiska i Ciotki na chwilę dłuższą.....dbajcie o wątek ....plisssss... aukcja na allegro Czarusia i Puszka będą przedłużane zaraz po zakończeniu (załatwiłam zastępstwo)...jakby już nie było potrzeby proszę o sms-ka....przekażę :) Quote
Kar0la Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Aga czyżby to już?:cool3: Puszek i Vanilia są gotowe do adopcji, kto da tymczas? Quote
Aga_Mazury Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Wstawiam tu fotke Ciotki pucka69 szalika na aukcje....fju, fju.... Ciotka, ale jaki model do prezentacji szala ...przystojniacha ;) Quote
Ariadna Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Szalik rzeczywiscie fiu fiu.. ..A psiaki domkow potrzebuja... Quote
Olga132 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Sytuacja jest już nie dramatyczna a makabryczna: wszystkie klatki zajęte – Vanilia siedzi w transporterze i dostaje szału – cały czas szczeka. W gabinecie u weta tez leżą psy. Nie chce was martwić ale Pan Janusz powiedział, że jeśli dziś Vanilia nie znajdzie domu to będzie musiał zwrócić jej wolność. Po prostu nie ma wyjścia, bo tam jest takie zagęszczenie że już nie ma gdzie psów przyjmować. Quote
Olga132 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 irma napisał(a):czy Puszek jest zdrowy (przepraszam, ale nie mam czasu na czytanie całego wątku) Puszek jest w pełni zdrowy a gwóźdź może zostać wyjęty w każdej chwili. Problem polega na tym, że jak ktoś interesuje sie Puszkiem i przyjeżdża go zobaczyć to Puszek daje taki popis, że ludzie tracą zainteresowanie. Wynika to z tego, że to jest młody, pełen energii pies, który jak wyjdzie z klatki, w której siedzi to z radości nie wie co ma ze soba zrobić. Poza tym Puszek nie toleruje innych psów. Mógłby być z innym psem na posesji ale wymagałoby to troszkę pracy ze strony nowego właściciela. Bo z Czarusiem tez sie na poczatku za łby łapali a teraz na spacerkach Puszek liże go po pyszczku. Teraz to razem się rozgladają któremu psu łomot spuścić. A Czaruś wpatrzony w Puszka.... Quote
Olga132 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Słuchajcie – czy każdy z Was może rozesłać do swoich znajomych maila – i tych bliższych i tych dalszych, że Puszek szuka domu? Ze zdjęciami Puszka kontaktem do Psiego Losu i z prośba, że jeśli oni nie mogą dać puszkowi domu to niech prześlą chociaż maila dalej. I może z dopiskiem, że oferujemy pomoc w transporcie psiaka. Bo na dogo to raczej domu mu nie znajdziemy – większość osób tu zaglądających ma już min po 1 psie !!!! To jest bardzo PILNE !!! Pan Janusz już nie może go trzymać !!!! Quote
ania 95 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Króliś Wojtuś jest u mnie w krakowie. Wczoraj został wykastrowany. Musiał - ponieważ wykazywał pewne skłonności... do moich nóg i mojego 2-go królinia - a chce je zaprzyjaźnić. Zabieg zniósł bardzo dobrze :-) Ma do dyspozycji cały pokój, a jak wracam z pracy mieszkanie , bez jednego pokoju, który jest 2-go królisia. Dogaduje się z psem, z kotem gorzej - tz. od czasu do czasu go pogoni... Pozdrawiam wszystkich! Quote
Kar0la Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Kto przygarnie urwisa????? POMOC NATYCHMIAST POTRZEBNA!!!!! Quote
Kar0la Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Słuchajcie DRAMAT. Karetka właśnie wyjechała do rozszarpanego przez psy psa, nie wiadomo czy pies przeżyje. Przed karetką kawał drogi. Oby zdążyli dojechać!!! Jeśli pies przeżyje w Psim Losie nie ma gdzie go ulokować. POTRZEBNE TYMCZASY DLA PUSZKA I VANILII!!!!!! BARDZO PROSIMY O POMOC!!!!! Quote
Tigraa Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Czy psiaki z Psiego Losu są na Allegro?Moze ich ktos wystawic? Quote
Neris Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 ania 95 napisał(a):Króliś Wojtuś jest u mnie w krakowie. Wczoraj został wykastrowany. Musiał - ponieważ wykazywał pewne skłonności... do moich nóg i mojego 2-go królinia - a chce je zaprzyjaźnić. Zabieg zniósł bardzo dobrze :-) Ma do dyspozycji cały pokój, a jak wracam z pracy mieszkanie , bez jednego pokoju, który jest 2-go królisia. Dogaduje się z psem, z kotem gorzej - tz. od czasu do czasu go pogoni... Pozdrawiam wszystkich! Króliś Wojtuś gania kota???? Quote
Olga132 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ania-tygrysiczka napisał(a):Czy psiaki z Psiego Losu są na Allegro?Moze ich ktos wystawic? Puszek i Czarus sa na allegro ale co z tego.....nikt w ich sprawie nie dzwoni! Quote
Aggie Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 dodajmy że Puszek to taki mały bąbelek - i słodki jest strasznie.. Potwierdzam bo widizialam.. Ritunia jak rozumiem z jej wątku domek już zaklepany ma?? Quote
Olga132 Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Słuchajcie - kto ma dziś czas zerknąc na wątki gdzie poszukuja konkretnych psów...może tam komuś Puszek przypasuje? Ja go wkleiłam na dwa wątki. Może ktoś jeszcze coś znajdzie! Quote
Kar0la Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Na prośbę pana Janusza założyłam tymczasowo nowy wątek Psiego Losu. Aga_Mazury będzie przez jakiś czas niedostępna, więc na nowym wątku będą aktualne informacje. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2076222#post2076222 Quote
GreenEvil Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Ja tez Puszka wklejam gdzie moge, szukam ogloszen po necie, odpowiadam na nie... i nic :placz: pzdr GreenEvil Quote
Ariadna Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 boze nie wiem co robic... Psiaki potrzebuja domkow.. Quote
Kar0la Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Mamy tymczas dla Puszka, potzrebny transport z Warszawy do Bielska Białej. Quote
Kar0la Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 U lotos.flower w Bielsku Białej. Jo37 zaoperowała transport, potrzebny pomoc finansowa. A czy ktoś wie czy Dorothy jest już w Bielsku czy jeszcze w Niemczech? Quote
Recommended Posts