Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powisialam na telefonie, plan juz jest...oby udalo sie bez zadnych przygod i nieprzyjemnosci!

Cioteczki przydalaby sie osoba z Kielc ktora moglaby psiaka z godzinke przetrzymac w razie gdyby osoba odbierajaca z Kielc przyjechala pozniej niz zaplanowano!!!

Posted

furciaczek napisał(a):
Powisialam na telefonie, plan juz jest...oby udalo sie bez zadnych przygod i nieprzyjemnosci!

Cioteczki przydalaby sie osoba z Kielc ktora moglaby psiaka z godzinke przetrzymac w razie gdyby osoba odbierajaca z Kielc przyjechala pozniej niz zaplanowano!!!

Fur...a w jakich to godzinach? bo my mamy spotkanie od 13 w sprawie "wiadomej";) no i nie mam pojęcia jak długo to będzie...

Posted

andzia69 napisał(a):
Fur...a w jakich to godzinach? bo my mamy spotkanie od 13 w sprawie "wiadomej";) no i nie mam pojęcia jak długo to będzie...

No wlasnie osoba odbierajaca bedzie tam rowniez w tej sprawie...i szukamy kogos kto go w trakcie przetrzyma coby chloapaka nie ciagnac tam.

vena&vivi napisał(a):
Która ciotka chce godzinke pocieszyc się z posuiadania tak wspaniałego psa?? Fur powiedz czemu wsio dzieje sie tak daleko od Torunia??

Pojecia nie mam dlaczego wszedzie nam daleko:p

Posted

[quote name='vena&vivi']Która ciotka chce godzinke pocieszyc się z posuiadania tak wspaniałego psa?? Fur powiedz czemu wsio dzieje sie tak daleko od Torunia??
ja...ja ..ale qurcze też mam daaleko...
Aleale... cioteczki co Wy na to żeby przystojniaka nazwać Rufi???? tak na cześć naszej Fur...

Posted

furciaczek napisał(a):
No wlasnie osoba odbierajaca bedzie tam rowniez w tej sprawie...i szukamy kogos kto go w trakcie przetrzyma coby chloapaka nie ciagnac tam.

kochana - ale piesa można ulokować na ten czas w samochodzie albo uwiązać na zewnątrz na trawce:) a będzie nas tyle, że każdy dostanie swoje 5 minut z piesem:):)

Posted

nie denerwujmy sie na zapas.. Na pewno damy Ci znać furciaczku jak i co, jak tylko wyjedziemy ze schroniska..
Musi być dobrze, innej opcji nie zakładam:)