Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Powisialam na telefonie, plan juz jest...oby udalo sie bez zadnych przygod i nieprzyjemnosci!

Cioteczki przydalaby sie osoba z Kielc ktora moglaby psiaka z godzinke przetrzymac w razie gdyby osoba odbierajaca z Kielc przyjechala pozniej niz zaplanowano!!!

Posted

[quote name='furciaczek']Powisialam na telefonie, plan juz jest...oby udalo sie bez zadnych przygod i nieprzyjemnosci!

Cioteczki przydalaby sie osoba z Kielc ktora moglaby psiaka z godzinke przetrzymac w razie gdyby osoba odbierajaca z Kielc przyjechala pozniej niz zaplanowano!!![/QUOTE]

Fur...a w jakich to godzinach? bo my mamy spotkanie od 13 w sprawie "wiadomej";) no i nie mam pojęcia jak długo to będzie...

Posted

[quote name='andzia69']Fur...a w jakich to godzinach? bo my mamy spotkanie od 13 w sprawie "wiadomej";) no i nie mam pojęcia jak długo to będzie...[/QUOTE]

No wlasnie osoba odbierajaca bedzie tam rowniez w tej sprawie...i szukamy kogos kto go w trakcie przetrzyma coby chloapaka nie ciagnac tam.

[quote name='vena&vivi']Która ciotka chce godzinke pocieszyc się z posuiadania tak wspaniałego psa?? Fur powiedz czemu wsio dzieje sie tak daleko od Torunia??[/QUOTE]

Pojecia nie mam dlaczego wszedzie nam daleko:p

Posted

[quote name='vena&vivi']Która ciotka chce godzinke pocieszyc się z posuiadania tak wspaniałego psa?? Fur powiedz czemu wsio dzieje sie tak daleko od Torunia??[/QUOTE]
ja...ja ..ale qurcze też mam daaleko...
Aleale... cioteczki co Wy na to żeby przystojniaka nazwać [B]Rufi[/B]???? tak na cześć naszej Fur...

Posted

[quote name='furciaczek']No wlasnie osoba odbierajaca bedzie tam rowniez w tej sprawie...i szukamy kogos kto go w trakcie przetrzyma coby chloapaka nie ciagnac tam.

[/QUOTE]

kochana - ale piesa można ulokować na ten czas w samochodzie albo uwiązać na zewnątrz na trawce:) a będzie nas tyle, że każdy dostanie swoje 5 minut z piesem:):)

Posted

nie denerwujmy sie na zapas.. Na pewno damy Ci znać furciaczku jak i co, jak tylko wyjedziemy ze schroniska..
Musi być dobrze, innej opcji nie zakładam:)