furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ja odetchne dopiero jak bedzie w hotelu....ojjj ale bede miec stresa jutro!! Quote
Inez de Villaro Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Czemu ja nic o nim nie wiem , furciaczku...?? :) Quote
Inez de Villaro Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 I dopiero trafiłam tutaj przypadkowo....niedobra ciotka, nie zawiadomiła..:) Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 A widzisz sklerotyczka ze mnie:evil_lol: Quote
Joodith Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Witaj Smutasku, niestety nie mogę wspomóc Cię finansowo, ale trzymam kciuki :kciuki: Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Powisialam na telefonie, plan juz jest...oby udalo sie bez zadnych przygod i nieprzyjemnosci! Cioteczki przydalaby sie osoba z Kielc ktora moglaby psiaka z godzinke przetrzymac w razie gdyby osoba odbierajaca z Kielc przyjechala pozniej niz zaplanowano!!! Quote
andzia69 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='furciaczek']Powisialam na telefonie, plan juz jest...oby udalo sie bez zadnych przygod i nieprzyjemnosci! Cioteczki przydalaby sie osoba z Kielc ktora moglaby psiaka z godzinke przetrzymac w razie gdyby osoba odbierajaca z Kielc przyjechala pozniej niz zaplanowano!!![/QUOTE] Fur...a w jakich to godzinach? bo my mamy spotkanie od 13 w sprawie "wiadomej";) no i nie mam pojęcia jak długo to będzie... Quote
vena&vivi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Która ciotka chce godzinke pocieszyc się z posuiadania tak wspaniałego psa?? Fur powiedz czemu wsio dzieje sie tak daleko od Torunia?? Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 [quote name='andzia69']Fur...a w jakich to godzinach? bo my mamy spotkanie od 13 w sprawie "wiadomej";) no i nie mam pojęcia jak długo to będzie...[/QUOTE] No wlasnie osoba odbierajaca bedzie tam rowniez w tej sprawie...i szukamy kogos kto go w trakcie przetrzyma coby chloapaka nie ciagnac tam. [quote name='vena&vivi']Która ciotka chce godzinke pocieszyc się z posuiadania tak wspaniałego psa?? Fur powiedz czemu wsio dzieje sie tak daleko od Torunia??[/QUOTE] Pojecia nie mam dlaczego wszedzie nam daleko:p Quote
Ewanka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 witaj Malutki ;) jeszcze troszke cierpliwosci i bedziesz wolny .... Quote
Atrisko Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='vena&vivi']Która ciotka chce godzinke pocieszyc się z posuiadania tak wspaniałego psa?? Fur powiedz czemu wsio dzieje sie tak daleko od Torunia??[/QUOTE] ja...ja ..ale qurcze też mam daaleko... Aleale... cioteczki co Wy na to żeby przystojniaka nazwać [B]Rufi[/B]???? tak na cześć naszej Fur... Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Potrzebne deklaracje dla hotelik i jedzonko dla wielkopsa!!! Quote
andzia69 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='furciaczek']No wlasnie osoba odbierajaca bedzie tam rowniez w tej sprawie...i szukamy kogos kto go w trakcie przetrzyma coby chloapaka nie ciagnac tam. [/QUOTE] kochana - ale piesa można ulokować na ten czas w samochodzie albo uwiązać na zewnątrz na trawce:) a będzie nas tyle, że każdy dostanie swoje 5 minut z piesem:):) Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Cholera....transport nam sie sypnal z Kielc:placz: Gdyby udalo sie go do Szydlowca dowiezc...zadzwoni do Ani...kurcze no :( Quote
vena&vivi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cholercia, zawsze jest jakiś problem ale tez zawsze znajdzie się rozwiązanie. Trzymam kciuki Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ufff...chyba bedzie ok...ale blagam trzymajcie kciuki bo ja juz mam stan przedzawalowy... Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Molosek prosi o kilka grosikow na utrzymanie... Quote
eve-w Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 śliczne maleństwo :) zapiszę sobie królewicza :) Quote
AniaB Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 nie denerwujmy sie na zapas.. Na pewno damy Ci znać furciaczku jak i co, jak tylko wyjedziemy ze schroniska.. Musi być dobrze, innej opcji nie zakładam:) Quote
missieek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 AniaB zerknij prosze czy w przybytku olkuskim sa koty, jesli tak daj mi od razu znac 504060219 Quote
AniaB Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 tak, tak, o kotach mówiła mi juz Aga ta i Patia.:) Wiec chyba juz nie zapomne:) Quote
Igiełka Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Imiona piękne. :lol: Za całą akcję trzymam mocno kciuki. :lol: Quote
Inez de Villaro Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Czekam z niecierpliwością. Ja nie doczytałam, w jakim hoteliku on będzie? Quote
Recommended Posts