Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agusiazet']Bardzo dziękuję za chęć finansowego wsparcia Iwy, konto zaraz podeślę na PW:)

Przydałyby się kolejne bazarki dla Iwci, bo do kolejnej opłaty będzie brakować ok. 70 zł:([/QUOTE]
Zrobię bazarek pod koniec przyszłego tyg., mam trochę drobiazgów.
Nieustannie trzymam kciuki za dom dla Iwci.

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaczynam dzisiaj produkować bazarki dla Iwki, bo czas opłat nadchodzi, a kasy nie ma:( A ja już niedługo będę mogła dokładać więcej do tych opłat, bo minister Boni zabiera mi pracę i płacę:(

Posted

Slyszalam ze jakies niepokoje co do nasz pannicy panuja, wpadlam wiec wrzucic kilka wiosennych Iwciowych szalenstw :)
Bedzie jeszcze filmik ale to wieczorem albo jutro, jak znajde chwile czasu.

Patrzcie jak sie poswiala nam Iwusia no...

Posted

Zdjęcia piękne, Iwa piękna - moze tym razem ogłoszenia przyniosą tak wyczekiwany domek...
[quote name='agusiazet']Zaczynam dzisiaj produkować bazarki dla Iwki, bo czas opłat nadchodzi, a kasy nie ma:( A ja już niedługo będę mogła dokładać więcej do tych opłat, bo minister Boni zabiera mi pracę i płacę:([/QUOTE]
Czyli nie tylko u nas taka sytuacja:(
Trzymam kciuki zeby sie ministrowi nie udało...

Posted

Myślę, że trzeba te wydatki doliczyć do ogólnej opłaty za Iwkę, czyli napisz ile wyszło i będziemy zbierać! A może zamiast kropelek, które trzeba powtarzać co miesiąc lepsza dobra obroża?