Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tola']Dolicz Aga 300 zł od fundacji.
Zadzwonię do fur i poproszę o fakturę na taką kwotę.[/QUOTE]

Oczywiście, bardzo piękny dar:) Stan konta Iwy 564 zł 55 gr:)

Posted

Przelałam dzisiaj 270 zł do Fur, tzn. przelała 170 zł, a 100 zł jest tam od piranii. Muszę też pamiętać, że 300 zł pójdzie bezpośrednio do Fur od Fundacji Zea, a jest doliczone w rozliczeniu, czyli jak będzie rachunek na Fundację i kasa pójdzie, to w przyszłym miesiącu zostanie dla Iwy z tych pieniędzy 24 zł, bo zaokroglę te grosze, które ciągną się na koncie Iwy. Stan konta na dzisiaj to 291 zł 55 gr.

Posted

Z mojego bazarku od 1 zł dla Iwy uzbierało się 159 zł, ciotki były bardzo waleczne, mam nadzieję, że wszyscy wpłacą deklarowane pieniążki i wtedy doliczę je do konta Iwy!

Posted

agusiazet napisał(a):
Dzisiaj dzwonił w sprawie Iwy całkiem miły pan, skierowałam go do Fur i niestety nie wiem, co dalej:( Może Fur tu zajrzy, jakby coś miało wypalić!

Może zadzwonić do fur?

Posted

agusiazet napisał(a):
Tolu, czy te 300 zł od pary młodej poszło do Fur? Bo chciałabym wiedzieć jak płacić w lipcu!

Nie poszło bo wciąż czekam na fakturę - bez niej księgowa nie przeleje pieniędzy.
Rozmawiałam z fur 13.06. - miała zaraz wysłać, ale dalej nic.

Posted

Tola napisał(a):
Nie poszło bo wciąż czekam na fakturę - bez niej księgowa nie przeleje pieniędzy.
Rozmawiałam z fur 13.06. - miała zaraz wysłać, ale dalej nic.

Rozumiem, może do 12 lipca kwestia zostanie rozwiązana:)

Posted

Do konta Iwy doliczam 100 zł mojej deklaracji lipcowej, stan 444 zł 55 gr ( 144, 55 u mnie). Bazarek od 1 zł nadal nie rozliczony, brakuje jednej wpłaty, o którą już się nachalnie dopominam, ale nic|:(

Posted

Do konta Iwy doliczam 166 zł z mojego bazarku od 1 zł, jedna wpłata do dzisiaj nie wpłynęła, więc anulowałam tę transakcję i kwota końcowa uległa zmniejszeniu. Stan konta Iwy wynosi 600 zł 55 gr (300 zł w Fundacji Zea).