Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Piękna ta Iwka, a nikt do niej nawet nie zerknie:(

Wydaje Ci się;)
Ja zerkam tu prawie codziennie z nadzieją na ten jeden jedyny wpis o zainteresowanym nią domu:roll:

Jest piękna i świetnie wygląda z pyskiem od śniegu:)
Mój Morgan to zwykle tak wygląda kiedy latem kopie dziury. Tyle, że zamiast śniegu ma piach;)

Posted

Taka super sunia, a domu nie widać.
Moze fakytycznie poprosic kogos o zrobienie jej wydarzenia na fb...
Moze to tam jest gdzieś człowiek iwusi...

Maciek - bardzo dziekuję za banerek dla Piracika i za to, ze go "nosisz" ze sobą:loveu:

Posted

[quote name='Tola']Maciek - bardzo dziekuję za banerek dla Piracika i za to, ze go "nosisz" ze sobą:loveu:
Nie ma za co:)

Teraz jak Iwa trafiła na fb to jak nie DS to może chociaż dodatkowych kilka groszy wpadnie:)

Posted

agusiazet napisał(a):
Otrzymałam wpłatę od majowej w wysokości 68 zł, dziękuję:) San konta Iwki podliczę w domu, ale na bieżącą opłatę hotelu już jest:)

Cieszę się, że tak chociaz mogę pomóc, nie mam w chwili obecnej stałych dochodów i tymczaskę, ale chociaż z bazarków coś wpadnie.

Posted

[quote name='Maciek777']Poproszę o nr konta:)[/QUOTE]

Bardzo dziękuję za chęć finansowego wsparcia Iwy, konto zaraz podeślę na PW:)

Przydałyby się kolejne bazarki dla Iwci, bo do kolejnej opłaty będzie brakować ok. 70 zł:(

Posted

Dzwoniłam do Furciaczkowej, u Iwki wszystko w porządku. Kocha śnieg i jedzenie, więc z odchudzania nici, ale stawy się nie odzywają. Na zaś postanowiłam, że kupię dla Iwki dobą karmę na stawy, aby w związku z okrąglutką figurą naszej panienki, problemy stawowe nie powróciły:)