Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Furciaczkowa pisała mi maila, że nikt do niej nie dzwonił. Podesłała też nowe zdjęcia Iwki. I co najważniejsze kuracja zastrzykowa \iwie pomogła świetnie, nie ma sladu po dolegliwościach ze stawami!!!
Podaję numer Fur:

606361293

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agusiazet']Furciaczkowa pisała mi maila, że nikt do niej nie dzwonił. Podesłała też nowe zdjęcia Iwki.

Podaję numer Fur:

606361293
Agusia, czy możesz przesłać mi na maila jedno oryginalne zdjęcie? Wyślę do GW. [email protected]

Posted

agusiazet napisał(a):
Takie są oryginały, jakie tu wkleiłam. Mogę dać znać Fur, żeby Ci wysłała na tego maila oryginały!

To poproś przy okazji.
Ps. Zdjęć nie widzę.

Posted

U faceta z Gdyni wlącza się poczta - nagrałam zapytanie o Iwę, ale jak do tej pory nie mam odpowiedzi.
Chyba nic z tego nie będzie

Przyszła faktura na 45 zł za jedną dawkę leku na stawy dla Iwy - jutro będzie przelane.

Posted

agusiazet napisał(a):
I ja juz zakladam, ze nie bedzie i Iwa zostanie do konca swoich dni u Furciaczkowej

Nigdy nie mów "nigdy":roll:
Jest wiele osób, które właśnie chcą adoptować psiaki, które mają małe szanse na adopcje:)

Posted (edited)

Maciek777 napisał(a):
Nigdy nie mów "nigdy":roll:
Jest wiele osób, które właśnie chcą adoptować psiaki, które mają małe szanse na adopcje:)

Tylko gdzie ich szukać?
Iwa była juz w 2 miesięcznikach, ma wciąż odnawiane ogłoszenia, Havanka drugi raz wysyła sunię do GW.
I nadal cisza.
A Iwusia taka rozkoszna na tych zdjęciach, miałby ktos wspaniałego towarzysza zabaw, ale nikt nie zauważa suni.
A mordka coraz bardziej siwa...

Edited by Tola
Posted (edited)

agusiazet napisał(a):
Tak mówisz, może.....

Tola napisał(a):
Tylko gdzie ich szukać?

Sami się znajdują.
Np ostatnio zostały adoptowane od nas 2 starsze ONki, a trzeci (też starszy) czeka żeby się w DS miejsce zwolniło bo jest tam teraz młoda ONka na DT. 1 z nich jeszcze w dobrym stanie fizycznym (Bambu - może kojarzycie z Brzyścia), ale 2 pozostałe już mają poważne problemy z chodzeniem.

Edited by Maciek777
uzupełnienie
Posted (edited)

Otrzymałam styczniową deklarację handzi, dziękuję. Stan konta wynosi 244 zł 55 gr. A przelać mam Fur 270 zł i nie bardzo mam ze swoich dołożyć, a na bazarkach bardzo cienko idzie:(

Edited by agusiazet
Posted

[quote name='agusiazet']Przelałam dzisiaj 270 zł na hotel dla Iwy, przepraszam za opóźnienie. Stan konta wynosi -26 zł 55 gr:( Potrzebne nam wsparcie finansowe dla Iwki!!![/QUOTE]

U mnie na bazarku wszystkie ksiązki sprzedane, liczę jeszcze na licytację, ale to kropla w morzu potrzeb...

Posted

Właśnie zajrzaam. Ależ piękna ta suka. Po prostu cudo. Musi coś się dla niej znaleźć. Poprozę o konto. Nie mam wiele - tyle tych naszych psiaków czeka, ale 50 zł na teraz wyskrobię dla suczyny. Zapadla mi w serce. Jeśli jest gdzieś taki ogloszeniowy tekst - to mogę pokazać ją na naszej stronie. Wiem że daleko, ale przecież zamojskie psiaki jeździły do nas i z nami. MOże gdzieś dom dla niej czeka. I jeśli mam ja pokazać, to poproszę lokalizację, tzn, gdzieteraz mieszka i kontakt.