Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[quote name='supergoga']Właśnie zajrzaam. Ależ piękna ta suka. Po prostu cudo. Musi coś się dla niej znaleźć. Poprozę o konto. Nie mam wiele - tyle tych naszych psiaków czeka, ale 50 zł na teraz wyskrobię dla suczyny. Zapadla mi w serce. Jeśli jest gdzieś taki ogloszeniowy tekst - to mogę pokazać ją na naszej stronie. Wiem że daleko, ale przecież zamojskie psiaki jeździły do nas i z nami. MOże gdzieś dom dla niej czeka. I jeśli mam ja pokazać, to poproszę lokalizację, tzn, gdzieteraz mieszka i kontakt.[/QUOTE]

Dzięki Gosia.
Mam nadzieje, ze tak jak dawniej - przyniesiesz szczęście kolejnej zamojskiej suczce.
Iwa obecnie jest w okolicach Aleksandrowa Kujawskiego w hoteliku u furciaczek.
Resztę wysyłam na pv.

Edited by Tola
  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='supergoga']A co z tym Facebookiem, bo pytałam ale nie mam odpowiedzi. Jest tam sunia? Dajcie link, będziemy udstępniać.[/QUOTE]
Iwy prawdopopdobnie nie ma na fb - - może agusiazet coś wie?

Posted

Otrzymałam 40 zł od zadry, dziękuję. Ale nie wiem, czy są to deklaracje za kolejne miesiące, czy dodatkowa darowizna, więc nie wiem jak je zapisać w rozliczeniu. Proszę o wyjaśnienie:)

Posted (edited)

Otrzymałam lutową deklarację od Magenki1, dziękuję oraz 46 zł z bazarku książkowego agusizet:) Stan konta Iwy 101 zł 55 gr:)

Zadra, co z powyższym pytaniem?

Edited by agusiazet
Posted

[quote name='agusiazet']Otrzymałam 40 zł od zadry, dziękuję. Ale nie wiem, czy są to deklaracje za kolejne miesiące, czy dodatkowa darowizna, więc nie wiem jak je zapisać w rozliczeniu. Proszę o wyjaśnienie:)[/QUOTE]
Deklaracja na kolejne m-ce.