Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I ja juz zakladam, ze nie bedzie i Iwa zostanie do konca swoich dni u Furciaczkowej, co wiarze sie z koniecznoscia zapewnienia funduszy na jej utrzymanie. Ma tam dobrze, jest szczesliwa i zaopiekowana, wiec pozostaje nam tylko dbac, aby fundusze na jej potrzeby po prostu byly! Co w cale nie jest takie proste, ale coz powiedzialo sie a, trzeba i reszte!

Posted

Rozmawiałam z Furciaczkową. Iwa już zakończyła kurację na stawy, która przyniosła bardzo dobry efekt na przednie łapy, na tylnie średni tzn. przy większym wysiłku jedna tylna łapa szwankuje, ale poprawa jest zdecydowana. Udało się też ją troszkę odchudzić, jakieś trzy kilo. Kuracja trzy zastrzyki po 45 zł czyli 135 zł do zapłaty przeze mnie, bo Fur już zapłaciła u weta. Jeden zastrzyk zafundowała Iwie Fundacja Zea, za co serdecznie dziękujemy:):):)

Posted

[quote name='agusiazet']Rozmawiałam z Furciaczkową. Iwa już zakończyła kurację na stawy, która przyniosła bardzo dobry efekt na przednie łapy, na tylnie średni tzn. przy większym wysiłku jedna tylna łapa szwankuje, ale poprawa jest zdecydowana. Udało się też ją troszkę odchudzić, jakieś trzy kilo. Kuracja trzy zastrzyki po 45 zł czyli 135 zł do zapłaty przeze mnie, bo Fur już zapłaciła u weta. Jeden zastrzyk zafundowała Iwie Fundacja Zea, za co serdecznie dziękujemy:):):)[/QUOTE]

Ale nie zapłaciliśmy jeszcze - nie ma faktury:cool3:
Bardzo się cieszę z poprawy :)

Posted

[quote name='agusiazet']Witaj Iwusiu:)

Poszukuję osoby, która zrobiłaby ładny banerek dla Iwy![/QUOTE]

Poproszę Havankę - ma znajomą, robi super banerki.

Posted

[quote name='agusiazet']Bede bardzo wdzieczna:) Moge wymienic banerek Birki na Iwke:)[/QUOTE]
A gdzie Birka?
Znalazła dom, udało się?!
[quote name='Havanka']Witam u Iwy. Zaraz napiszę do Cioteczki Fochu. Jest naprawdę w tym dobra.[/QUOTE]
Dzięki w imieniu Iwci, która tyle czeka na dom...

Posted

[quote name='Tola']A gdzie Birka?
Znalazła dom, udało się?!

Dzięki w imieniu Iwci, która tyle czeka na dom...[/QUOTE]

Birka zostaje u mnie, a raczej u nas. Przez dwa lata nie bylo o nia nawet jednego, glupiego zapytania, bo nikt nie chce psa ze zwichrowana psychika, wiec wziela nas przez zasiedzenie. Przyzwyczailismy sie do niej, a ona do nas i jakos tak ciezko byloby ja oddac!

Posted

[quote name='agusiazet']Birka zostaje u mnie, a raczej u nas. Przez dwa lata nie bylo o nia nawet jednego, glupiego zapytania, bo nikt nie chce psa ze zwichrowana psychika, wiec wziela nas przez zasiedzenie. Przyzwyczailismy sie do niej, a ona do nas i jakos tak ciezko byloby ja oddac![/QUOTE]

No to gratuluję - Birka ma super dom:)

Posted

Bazarek dla Iwki usuniety, niby za duze zdjecia, ale w regulaminie bazarkow nie znalazlam zadnej info na temat ich wielkosci. Ta Dogomania mnie dobija, czlowiek traci wlasny czas, aby pomoc zwierzakowi i zebrac kase, a tu pyk i cala robota na nic:( Oddaliby mi chociaz opisy towarow to zdjecia pomniejsze, powinno tak byc , ze najpierw kaza poprawic, a potem dopiero radykalne usuniecie. Kto ma wladze, ten nigdy nie patrzy na innych w kazdej dziedzinie zycia:( Gdyby nie Iwka przestalabym tu dzialac:(

Posted

[quote name='agusiazet']Bazarek dla Iwki usuniety, niby za duze zdjecia, ale w regulaminie bazarkow nie znalazlam zadnej info na temat ich wielkosci. Ta Dogomania mnie dobija, czlowiek traci wlasny czas, aby pomoc zwierzakowi i zebrac kase, a tu pyk i cala robota na nic:( Oddaliby mi chociaz opisy towarow to zdjecia pomniejsze, powinno tak byc , ze najpierw kaza poprawic, a potem dopiero radykalne usuniecie. Kto ma wladze, ten nigdy nie patrzy na innych w kazdej dziedzinie zycia:( Gdyby nie Iwka przestalabym tu dzialac:([/QUOTE]

Aga - współczuję:(
Faktycznie tyle pracy i czasu:(

Posted

Jest już banerek !!! Gosiu, bardzo Ci dziękuję ! Jest SUPER!!!

Może spróbować wysłać Iwę do Gazety Wyborczej? Potrzebne jest ładne zdjęcie w pełnym rozmiarze.