Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zebrazebra napisał(a):
Wlazłam na bazarek ;)
Jeśli chodzi o pracę i płacę, to płaczę, dlatego na razie inaczej nie jestem w stanie pomóc.

Dziękuje i zapraszam częściej:)

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzie, proszę podrzucajcie i zaglądajcie do Iwki, wg mnie wątek zapomniany, bo ja i Tola najczęściej zaglądamy, ale nic nam się w jej sprawie nie udało zdziałać, jeśli chodzi o własny domek, czy do końca swoich dni jest skazana na hotel? Nie mówię, że ma tam źle, ale czuję, że za rok czy dwa będzie nam ciężej ją utrzymać, bo o domku to już teraz tylko marzymy:(

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Gosią, Iwcia jest na diecie typu light, bo na prawdę była już spora, a to poważne obciążenie dla starszej psicy. Mam nadzieję, że karma tego typu pozwoli jej zrzucić troszkę kilogramów, tylko to trochę trwa i w zasadzie, żeby był efekt trzeba ją stosować do końca życia psa, a i wtedy są wahania wagi i na plus, i na minus. Mój Sony je ją już kilka lat i raz trzyma dobrą wagę, a czasem go przybywa, pewnie, kiedy więcej wyżebrze, dziad jeden:) Karma Iwie smakuje!

Posted

handzia napisał(a):
Nie ma żadnych odpowiedzi z ogłoszeń na Iwcię?

Niestety nie ma:( Fur zamówiła jej ogłoszenia na innych niż dotychczas portalach, ale jeszcze nie są gotowe.

Wpłynęły pieniążki z mojego bazarku książkowego w wysokości 55 zł, pięknie dziękuję wszystkim ciotkom kupującym:) Stan konta Iwy wynosi 76 zł 55 gr.

Posted

Zofija napisał(a):
Iwa jest piękna:)! Wpłącę na nią skromną kwotę, ale w kwietniu. Niestety mam problemy natury finansowej;). Konto 1 poście, tak?

Konto podałam na PW, nie doszło? Poślę jeszcze raz:)