LadyS Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 suchy napisał(a):Ale Kino się robi furciaczku powiedział bym syf !!! ale możesz podziękować koleżance pirani która Cię w to władowała zapraszając na wątek misia abyś mąciła razem z nią. Lady to chyba twój adwokat, ale proponował bym aby Cię dalej nie pogrążał ten twój adwokat, który nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu działalności gospodarczej i formach rozliczeń. Lady Swallow tak dla twojej informacji mój księgowy prowadzi tak rachunki że mucha nie siada więc zapraszam po rachunki. Nie mam za wiele czasu z wami polemizować i tracić mój cenny czas przed komputerem. Jeszcze raz ponaglam o nawet odręczne pokwitowanie. W sumie może pokwitowanie napisać i Agusia to najlepszy świadek przecież. Jednak Lady możesz być adwokatem nadajesz się na tą funkcję. ;) Lady to kiedy będziesz u nas po rachunki to przygotuję, daj znać dzień wcześniej bo rozumiesz kwity są u księgowego. Nie napisałam nigdzie, że źle prowadzicie księgowość - po prostu chciałabym zobaczyć rachunki, to wszystko. Proszę o przekazanie ich piranhii, jesteście w jednym mieście, więc będzie prościej - ja wyprowadzam się na drugi koniec Polski. Quote
furciaczek Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 suchy napisał(a):Ale Kino się robi furciaczku powiedział bym syf !!! ale możesz podziękować koleżance pirani która Cię w to władowała zapraszając na wątek misia abyś mąciła razem z nią. Lady to chyba twój adwokat, ale proponował bym aby Cię dalej nie pogrążał ten twój adwokat, który nie ma zielonego pojęcia o prowadzeniu działalności gospodarczej i formach rozliczeń. Lady Swallow tak dla twojej informacji mój księgowy prowadzi tak rachunki że mucha nie siada więc zapraszam po rachunki. Nie mam za wiele czasu z wami polemizować i tracić mój cenny czas przed komputerem. Jeszcze raz ponaglam o nawet odręczne pokwitowanie. W sumie może pokwitowanie napisać i Agusia to najlepszy świadek przecież. Jednak Lady możesz być adwokatem nadajesz się na tą funkcję. ;) Lady to kiedy będziesz u nas po rachunki to przygotuję, daj znać dzień wcześniej bo rozumiesz kwity są u księgowego. Nie macilam, wyrazilam swoja opinie do ktorej mialam pelne prawo tak samo jak Ty masz prawo do swojego zdania. Nie popieram pewnych metod i uwazam ze mozna niektore rzeczy rozwiazac po prostu inaczej. I obojetne mi z kim dyskutuje, czy to jestes Ty czy ktos zupelnie inny nie zwiazany z ta smieszna wojenka. Nie wiedzialam ze nie mam prawa wypowiadania sie na watkach w ktorych uczestniczycie, wybacz moje niedopatrzenie, moja niewiedze i glupote. Gdybyscie skupili sie na czytaniu tego co pisze to byscie zauwazyli ze nie bylo tam personalnych uwag a ogolne rozwazania dotyczace metod odwrazliwiania. Jestem dorosla i nie mam zamiaru bawic sie w wojny podjazdowe na forum, jesli macie problem z moja osoba i tym ze osmielilam sie napisac swoje zdanie to prosze zadzwonic i powiedziec o swoich zastrzezeniach. Mozecie mnie nawet do sadu podac ze smialam sie odezwac. I jesli zycza sobie Panstwo czegos odemnie to zapraszam na PW lub jak wspomnialam do rozmowy telefonicznej. Wybieram sie w wasze okolice niedlugo i chetnie spotkam sie osobiscie w celu wyjasnienia pewnych rzeczy- bo tak to zalatwiaja ludzie dorosli. Mozemy spotkac sie gdzies w kawiarni i przy kawie sobie wyrzucic to co nas boli oszczedzajac uzytkownikom dogo tego cyrku. Pozdrawiam serdecznie. Quote
agusiazet Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 Wpłynęła ostatnia deklaracja Funii dla Iwki - 30 zł, dziękuję. Iwa ma 208 zł 50 gr. Suchy zadecydował o przeniesieniu tej deklaracji na Baja, mam nadzieję, że się wywiąże! Quote
funia Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Agusiu ,skoro obiecał to nie miej nadziei tylko bądz pewna .Ufaj trochę ludziom....Do tej pory suchy/funia nie narobił Ci długów na koncie Janki ...... Quote
agusiazet Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 funia napisał(a):Agusiu ,skoro obiecał to nie miej nadziei tylko bądz pewna .Ufaj trochę ludziom....Do tej pory suchy/funia nie narobił Ci długów na koncie Janki ...... Długów Iwka nie miała dzięki bazarkom moim i żebractwu Toli, bo deklaracji d początku dziewczyna miała za mało. Ale prawdą jest, że do do tej pory wpłacaliście regularnie, tylko teraz zmieniliście zdanie z powodów prywatnych, dla mnie niezrozumiałych niestety! Cieszę się jednak, że na tym skorzystał Baj, ktory do tej pory miał deklaracji ZERO!!! Quote
agusiazet Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='Rinuś']Śliczna z niej psinka :) Tak to prawda, Iwa jest piękna:) Quote
Tola Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Ja tez zagladam do Iwusi i wciaz czekam na ten jedyny tel z ofertą domu. Quote
agusiazet Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Cały czas jest obserwator na allegro, ale nikt do Furciaczkowej nie dzwoni:( Quote
agusiazet Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Koniec rozróby i koniec zaglądania do Iwki:( Oj, ludzie, ludzie:( Quote
agusiazet Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 Otrzymałam 20 zł od Piranii:) Dzięki! Stan konta na dzień dzisiejszy wynosi 228 zł 50 gr. Quote
furciaczek Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Jutro wielkie odklaczanie, sypie sie z niej jak nie wiem z czego i normalne czesanie na nic sie zdaje. Bedzie Iwka zachwycona bo ona uwielbia siedziec bez ruchu dluzszy czas:lol::diabloti: Quote
agusiazet Posted June 29, 2011 Author Posted June 29, 2011 To zupełnie jak z mojego Sonusia:) Z tym, że on nie przepada za czesaniem i się wkurza i ucieka:) A Iwcia na pewno jest grzeczna! Quote
sacred PIRANHA Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 hmm tak sobie pomyślałam...a może by Iwe jako stróża ogłosił? zamojska Luna rok domu znalezc nie mogła, a jak ją ogłosiłyśmy jako sunie idealną do strozowania to się telefony rozdzwoniły, sama nie wiem może sprobować pójść w tą strone...fur ona jako stróż by się odnalazła, prawda? Quote
furciaczek Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 Oj tak, dobry z niej stroz bedzie. Nie jest szczekliwa, odzywa sie gdy faktycznie cos sie dzieje na co warto zwrocic uwage...zadnego bezsensownego dziamgotania. Pierwsze zajecie na porannym spacerku to obchod, patroluje caly teren,sprawdza czy wszystko sie zgadza i wtedy zalatwia to co musi i leci sie bawic albo polowac na myszy, zaby itp Ale nie mozna jej wciepnac do kojca zostawic samej sobie. Ona musi miec kontakt z czlowiekiem, nie jest nachalna, nie trzeba jej nianczyc, dosc niezalezna ale porcje miziania, zabawy i samej obecosci ludzkiej musi dostac. Jesli sie nia nie zajmuje bo np sprzatam auto czy cos to po prostu idzie i sama sobie zajecia szuka albo polozy sie blisko i zadowala sie tym ze ktos obok jest. Do obcych wylewna w uczuiach nie jest, raczej ignoruje i obserwuje. Dopiero po jakims czasie goscie doznaja zaszczytu blizszego kontaktu i zapoznania. Ja kocham psy z takim wlasnie charakterem:loveu: Quote
wilczy zew Posted June 29, 2011 Posted June 29, 2011 świetna z charakterem :multi: lubię psy z charakterem :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 no to Iwa może stróżem chciałabyś zostać?:-) Quote
furciaczek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='sacred PIRANHA']no to Iwa może stróżem chciałabyś zostać?:-)[/QUOTE] Zeby wieksza byla i nie miala takiego uroczego wyrazu mordki noo Quote
agusiazet Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Poproszę o przekształcenie allegro pod tym kątem:) Quote
furciaczek Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Odklaczona:diabloti: Na fotach roznicy nie ma ale Wam jutro podrzuce coby oko nacieszyc :) Quote
agusiazet Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Krótkowłosa i się kłaczy, Iwka ciekawe jak wypiękniałaś:) Quote
agusiazet Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 I z nowym dniem Iwa na pierwszą:) Z allegro ktoś się może odezwa? Iwka ma zawsze jakiegoś ogbserwatora! Quote
furciaczek Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Zdiec nie bedzie, pogoda sie spaskudzila...pada od rana:angryy: Quote
agusiazet Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 To tak jak i u nas, też właśnie lunęło! Quote
Recommended Posts