Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joodith napisał(a):
Witaj Iwutku. Ciotka Joodith deklarację za czerwiec wpłaciła, tylko w poście finansowym nie jest zaznaczone :)

Joodith, ostatnią Twoją wpłatę odnotowałam w poście 1105 za maj, chyba przelewałaś wtedy na stare konto, bo ja mam je jako przeniesione z innego konta. Przejrzałam pobieżnie moje nowe konto, ale nie odnotowano wpłaty od Ciebie. Jeśli mogłabyś podać mi konkretną datę wpłaty, miałabym zawężone pole poszukiwań. Wglądu w stare konto w PKO S.A. już niestety nie mam!

Posted

Nie wiem:( Pani z banku była tak niemiła, jak ją zapytałam, że zrozumiałam tylko, że to konto jest teraz innej osoby:( Ale tak na mnie na wrzeszczała, że nie wiem o co jej chodziło, tak mnie zestresowała.

Posted

Weszłam na stare konto internetowo, Twoja wpłata była i przelałam ją na nowe:) Tylko zużyłam ostatni kod, więc błagam nie przelewaj tam już więcej. Stan konta Iwy na dzień dzisiejszy wynosi 178 zł 50 gr.

Posted

W związku z nagonka na mój hotelik w którym również udział bierze furciaczek ( wyedytowała dzisiaj posty )rezygnuję z płacenia na psy przebywające w jej Hotelu dla Zwierzat.Chodzi o Ive .
Własnie przelałam swoje ostatnie 30 zł na które oczekuję rachunku bo chce go wpuścić w swoje koszty hotelowe .

Furciaczku proszę Cie jeśli mozesz aby rachunek był opatrzony twoja pieczątka nagłówkową hotelu /PDT.
Z góry dziękuje .