agusiazet Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Piękna, szczęśliwa suka!!! Furciaczku:):):) Quote
agusiazet Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Z mojego bazarku dla szczupłych pań jest dla Iwy 37,50 zł, jak pieniążki wpłyną doliczę do jej konta! Quote
wilczy zew Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 to jakiś pootffffór https://lh6.googleusercontent.com/-DQlpO_hvAew/TiMT6dq1gZI/AAAAAAAAEZs/zdo1fvMsF7M/IMG_2720.JPG Quote
agusiazet Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Nasz kochany, zamojski potwór maszeruje na pierwszą!!! Quote
agusiazet Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Pazurki jak po maniquirze! Dostałam 10 zł od agady, doliczam do konta Iwy, które po tej operacji wynosi 292 zł 50 gr. Quote
furciaczek Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 agusiazet napisał(a):Pazurki jak po maniquirze! Dostałam 10 zł od agady, doliczam do konta Iwy, które po tej operacji wynosi 292 zł 50 gr. Obcinalam jej pare dni wczesniej i sie teraz laska chwali jakie ma pazurki modne:lol: Quote
Joodith Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Dziś na konto Iwutka poleciało 50 zł po Szansuni. Proszę o potwierdzenie, gdy pieniążki dotrą do adresatki :) Quote
agusiazet Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 50 zł po Szansie doliczone do konta Iwy, stan końcowy 342 zł 50 gr:) Quote
agada Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='furciaczek'] :) A cóz to za sliczny pysiolek!!! Quote
furciaczek Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Jutro Wam cos pokaze:evil_lol: Iwuta kolor zmienia...wnerwila mnie bo okropnie jej ten podszerstek wylazi i wyglada jak nie wiem co...wic wyciagnelam swoj ulubiony grzebyczek i sie znecalam nad suka dluuugo...jeden bok wyczesalam i zrobila sie slicznie ruda...ale ten rudy taki fajny intensywny. Przebosko wyglada...jutro cykne zdiecie jednej i drugiej strony dla porownania. Jeszcze skatuje kąpiela i bedzie laska jak sie patrzy:loveu: Quote
agusiazet Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 furciaczek napisał(a):Jutro Wam cos pokaze:evil_lol: Iwuta kolor zmienia...wnerwila mnie bo okropnie jej ten podszerstek wylazi i wyglada jak nie wiem co...wic wyciagnelam swoj ulubiony grzebyczek i sie znecalam nad suka dluuugo...jeden bok wyczesalam i zrobila sie slicznie ruda...ale ten rudy taki fajny intensywny. Przebosko wyglada...jutro cykne zdiecie jednej i drugiej strony dla porownania. Jeszcze skatuje kąpiela i bedzie laska jak sie patrzy:loveu: No i jest już pojutrze:) Quote
furciaczek Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Zjazd rodzinny byl wiec z poslizgiem ae fotasy sa, tylko musze wgrac...a duuuzo jest do wgrywania:diabloti: Moi rodzice zaczeli dzisiaj przebakiwac cos ze przydalby im sie pies, Iwke bym polecila tylko ona lubi kopac a rodzice na punkcie ogrodu maja lekkiego fiola. No ale moze by plotki niskie postawili i by sie Iwute nauczylo ze za plotki sie nie wchodzi hmm No nic bedziem gadac, myslec moze akurat:loveu: Quote
agusiazet Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 furciaczek napisał(a):Zjazd rodzinny byl wiec z poslizgiem ae fotasy sa, tylko musze wgrac...a duuuzo jest do wgrywania:diabloti: Moi rodzice zaczeli dzisiaj przebakiwac cos ze przydalby im sie pies, Iwke bym polecila tylko ona lubi kopac a rodzice na punkcie ogrodu maja lekkiego fiola. No ale moze by plotki niskie postawili i by sie Iwute nauczylo ze za plotki sie nie wchodzi hmm No nic bedziem gadac, myslec moze akurat:loveu: Byłoby super, gdyby ktoś pokochał iwutka:) Quote
agusiazet Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Do konta Iwy doliczą 37,50 zł z mojego bazarku dla szczupłych pań, stan konta wynosi teraz 380 zł:) Quote
Recommended Posts