Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Również zaglądam; oj zeby znalażł sie ten jedyny dom....
Jakis przestój z adopcjami chyba, wakacje sie zbliżają, czy te własnie psy nie mają szczęscia?

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
oooo widze, że kurak się spodobał Iwuni:-) wysle razem z gryzakami moze cos jeszcze;-)

Kurczak zrobil furore, kazdy chce sie nim bawic...nawet kocate:evil_lol:

Posted

Polowanie na myszki utrwalone w pełnej krasie! Moja tymczaska Bira, też poluje, ale ona nie idzie na żywioł, tylko ma metodę. Mianowicie, szuka dwóch dziur mysich obok siebie, jedną zatyka łapą, a w drugiej ryje nosem lub nawet spokojnie czeka, aż coś wyjdzie z tej norki - i ma radochę w podrzucaniu myszki! Odwołuję ją, ale w polach nie zawsze się uda zareagować na czas!
Z bazarku książkowego jest dla Iwy 40 zł, jak wpłyną doliczę do jej konta. Mam nadzieję, że 270 zł wpłynęło na konto:)

Posted

furciaczek napisał(a):
Od tego podnoszenia to pewnie masz krzepe jak Pudzian...wkoncu Iwcia troche wazy:evil_lol:

Szczera prawda, mam krzepę, dla mnie dźwiganie Iwki to przyjemność!

Posted

agusiazet napisał(a):
Szczera prawda, mam krzepę, dla mnie dźwiganie Iwki to przyjemność!

Mam nadzieje ze ja jej dzwigac nie bede musiala, bo pewnie ducha wyzione:evil_lol:

Kurna cos malo ciotek do Iwci zaglada...jak jej powiem to bedzie suce przykro:-(
A w ogole to Iwcia ulubienica TZta jest, wiecznie o niej gada, mowi jaka kochana, fantastyczna...chyba ja bardziej kocha jak mnie:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

A w ogole to Iwcia ulubienica TZta jest, wiecznie o niej gada, mowi jaka kochana, fantastyczna...chyba ja bardziej kocha jak mnie:loveu:

to musisz wywalić Iwcię do DS :lol: :lol: