furciaczek Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 A czasem sobie tam chrzaknie i tyle, dzisiaj znowu na myszki polowala :) Troszke sie u mnie uspokoi to dam nowe zdiatka dziewczyny:loveu: Quote
agusiazet Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 To czekamy na zdjęcia i reszcie podopiecznych życzymy zdrówka! Quote
Tola Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 Również zaglądam; oj zeby znalażł sie ten jedyny dom.... Jakis przestój z adopcjami chyba, wakacje sie zbliżają, czy te własnie psy nie mają szczęscia? Quote
sacred PIRANHA Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 oooo widze, że kurak się spodobał Iwuni:-) wysle razem z gryzakami moze cos jeszcze;-) Quote
furciaczek Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 sacred PIRANHA napisał(a):oooo widze, że kurak się spodobał Iwuni:-) wysle razem z gryzakami moze cos jeszcze;-) Kurczak zrobil furore, kazdy chce sie nim bawic...nawet kocate:evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Polowanie na myszki utrwalone w pełnej krasie! Moja tymczaska Bira, też poluje, ale ona nie idzie na żywioł, tylko ma metodę. Mianowicie, szuka dwóch dziur mysich obok siebie, jedną zatyka łapą, a w drugiej ryje nosem lub nawet spokojnie czeka, aż coś wyjdzie z tej norki - i ma radochę w podrzucaniu myszki! Odwołuję ją, ale w polach nie zawsze się uda zareagować na czas! Z bazarku książkowego jest dla Iwy 40 zł, jak wpłyną doliczę do jej konta. Mam nadzieję, że 270 zł wpłynęło na konto:) Quote
agusiazet Posted June 16, 2011 Author Posted June 16, 2011 Iwutka ma jednego obserwatora na allegro! Quote
Tola Posted June 16, 2011 Posted June 16, 2011 agusiazet napisał(a):Iwutka ma jednego obserwatora na allegro! To kolejna nadzieja... Trzymam kciuki. Nalezy sie wreszcie Iwusi ten dom Quote
agusiazet Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 To tylko obserwator, prawie na każdej aukcji Iwa go ma, ale nic z tego nie wychodzi:( Ale człowiek ma zawsze nadzieję:) Quote
agusiazet Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Zapraszam na bazarek dla Iwy i Baja: http://www.dogomania.pl/threads/209684-Ubierz-c%C3%B3rk%C4%99-%283-6-lat%29-za-grosze!-Dla-Baja-i-Iwy-do-5-lipca! Quote
furciaczek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 agusiazet napisał(a):Weekendowe podnoszenie Iwy!!!:) Od tego podnoszenia to pewnie masz krzepe jak Pudzian...wkoncu Iwcia troche wazy:evil_lol: Quote
agusiazet Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 furciaczek napisał(a):Od tego podnoszenia to pewnie masz krzepe jak Pudzian...wkoncu Iwcia troche wazy:evil_lol: Szczera prawda, mam krzepę, dla mnie dźwiganie Iwki to przyjemność! Quote
furciaczek Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 agusiazet napisał(a):Szczera prawda, mam krzepę, dla mnie dźwiganie Iwki to przyjemność! Mam nadzieje ze ja jej dzwigac nie bede musiala, bo pewnie ducha wyzione:evil_lol: Kurna cos malo ciotek do Iwci zaglada...jak jej powiem to bedzie suce przykro:-( A w ogole to Iwcia ulubienica TZta jest, wiecznie o niej gada, mowi jaka kochana, fantastyczna...chyba ja bardziej kocha jak mnie:loveu: Quote
agusiazet Posted June 18, 2011 Author Posted June 18, 2011 To fajnego masz TZ-ta:):):) Bo Iwa zasługuje na miłość i bycie tą jedną jedyną psicą Pana:):):) Quote
wilczy zew Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 furciaczek napisał(a): A w ogole to Iwcia ulubienica TZta jest, wiecznie o niej gada, mowi jaka kochana, fantastyczna...chyba ja bardziej kocha jak mnie:loveu: to musisz wywalić Iwcię do DS :lol: :lol: Quote
Recommended Posts