Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Duży pies = długi pobyt w hotelu i brak szans na dm? czy ktoś może poogłaszać Iwę, ode mnie ma tylko aktualne allegro, inne ogłoszenia pewnie już wygasły! A tu cisza i zagląda się wtedy jak ktoś rozdmucha jakąś aferę, jakie to przykre:(

Posted

agusiazet napisał(a):
Duży pies = długi pobyt w hotelu i brak szans na dm? czy ktoś może poogłaszać Iwę, ode mnie ma tylko aktualne allegro, inne ogłoszenia pewnie już wygasły! A tu cisza i zagląda się wtedy jak ktoś rozdmucha jakąś aferę, jakie to przykre:(

To chodź Aga sie trochę pokłócimy, może ktoś przyjdzie wtedy:evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
To chodź Aga sie trochę pokłócimy, może ktoś przyjdzie wtedy:evil_lol:

Tylko, że ja nie za bardzo kłótliwa jestem, raczej ugodowa:( Więc ze mną odpada!

Posted

magenka1 napisał(a):
ja zawsze zaglądam do Iwci ale dużo nie mogę tylko przelać deklarację i zaglądać...małe i rasowe pieski idą szybko do adopcji gorzej z dużymi

Tak, to prawda!

Posted

Zagląda do Iwutku. Mało która psinka ma tak bogaty zbiór fotografii w tak fajny sposób oddających jej temperament. Aż dziw, że nikt jeszcze nie uległ ich urokowi.

Posted

[quote name='Joodith']Zagląda do Iwutku. Mało która psinka ma tak bogaty zbiór fotografii w tak fajny sposób oddających jej temperament. Aż dziw, że nikt jeszcze nie uległ ich urokowi.[/QUOTE]

Aż dziw, a jednak!

Posted

i ja zaglądam z zagramanicy:-) tak jak w podpisie, wróce we wrzesniu, uzuepłnie wtedy deklaracje bo nie wziełam zdrapek ze sobą;-(
ciesze sie, że zabawka się malutkiej spodobała, mam nadzieje że reszta reszcie też podpasowała;-) we wrzesniu podesle następną paczuszke, albo przywioze osobiscie;-)

Posted

[quote name='furciaczek']Doszlo Agusiu, dziekuje tez za pomoc dla Kastorka:)[/QUOTE]

Cieszę się, że choć tak mogę pomóc!!!

A nam ktoś wczoraj podrzucił pod same drzwi mieszkania malutkiego (5 kilogramowego) i młodziutkiego piesia. Moja najmłodsza latorośl ochrzciła go KUbą. Niestety pies nie mógł u nas zostać, moje potwory chciały go pożreć i dzisiaj po szczepieniach Kuba wylądował w hoteliku w Brzyściu!!!