furciaczek Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Wpadnijcie czasami do Kastorka...prosze :( http://www.dogomania.pl/threads/206435-*Cane-Corso*-Kastor-nie-mamy-kasy-pies-pojedzie-do-schroniska-(/page9 Quote
agusiazet Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Czy ktoś wreszcie pokocha Iwutka??? Quote
agusiazet Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Duży pies = długi pobyt w hotelu i brak szans na dm? czy ktoś może poogłaszać Iwę, ode mnie ma tylko aktualne allegro, inne ogłoszenia pewnie już wygasły! A tu cisza i zagląda się wtedy jak ktoś rozdmucha jakąś aferę, jakie to przykre:( Quote
agusiazet Posted August 6, 2011 Author Posted August 6, 2011 Iwciu, Iwciu, gdzie ten Twój domek??? Quote
furciaczek Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 agusiazet napisał(a):Duży pies = długi pobyt w hotelu i brak szans na dm? czy ktoś może poogłaszać Iwę, ode mnie ma tylko aktualne allegro, inne ogłoszenia pewnie już wygasły! A tu cisza i zagląda się wtedy jak ktoś rozdmucha jakąś aferę, jakie to przykre:( To chodź Aga sie trochę pokłócimy, może ktoś przyjdzie wtedy:evil_lol: Quote
magenka1 Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 ja zawsze zaglądam do Iwci ale dużo nie mogę tylko przelać deklarację i zaglądać...małe i rasowe pieski idą szybko do adopcji gorzej z dużymi Quote
agusiazet Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 furciaczek napisał(a):To chodź Aga sie trochę pokłócimy, może ktoś przyjdzie wtedy:evil_lol: Tylko, że ja nie za bardzo kłótliwa jestem, raczej ugodowa:( Więc ze mną odpada! Quote
agusiazet Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 magenka1 napisał(a):ja zawsze zaglądam do Iwci ale dużo nie mogę tylko przelać deklarację i zaglądać...małe i rasowe pieski idą szybko do adopcji gorzej z dużymi Tak, to prawda! Quote
furciaczek Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Iwcia dostala zabawke od cioci Piranii :) Quote
agada Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 [quote name='furciaczek'] :) przebój dogo:lol::lol: Quote
agusiazet Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Nowy tydzień, nowe nadzieje na dom dla Iwy! Wędruj śliczna na pierwszą! Quote
wilczy zew Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Furciaczku,Ty jednak znęcasz się nad psami https://lh6.googleusercontent.com/-lMfnyLx1hss/Tj6yzLMbJMI/AAAAAAAAE7Y/U_sIhodqjL8/IMG_3221.JPG każesz im chodzić na dwóch łapach :evil_lol: Quote
Joodith Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Zagląda do Iwutku. Mało która psinka ma tak bogaty zbiór fotografii w tak fajny sposób oddających jej temperament. Aż dziw, że nikt jeszcze nie uległ ich urokowi. Quote
agusiazet Posted August 9, 2011 Author Posted August 9, 2011 [quote name='Joodith']Zagląda do Iwutku. Mało która psinka ma tak bogaty zbiór fotografii w tak fajny sposób oddających jej temperament. Aż dziw, że nikt jeszcze nie uległ ich urokowi.[/QUOTE] Aż dziw, a jednak! Quote
sacred PIRANHA Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 i ja zaglądam z zagramanicy:-) tak jak w podpisie, wróce we wrzesniu, uzuepłnie wtedy deklaracje bo nie wziełam zdrapek ze sobą;-( ciesze sie, że zabawka się malutkiej spodobała, mam nadzieje że reszta reszcie też podpasowała;-) we wrzesniu podesle następną paczuszke, albo przywioze osobiscie;-) Quote
agusiazet Posted August 11, 2011 Author Posted August 11, 2011 Doliczyłam 100 zł mojej deklaracji sierpniowej i przelałam 270 zł do furciaczkowej za hotelikowanie, po tych operacjach na koncie Iwy zostało 270 zł:) Quote
furciaczek Posted August 12, 2011 Posted August 12, 2011 Doszlo Agusiu, dziekuje tez za pomoc dla Kastorka:) Quote
agusiazet Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 [quote name='furciaczek']Doszlo Agusiu, dziekuje tez za pomoc dla Kastorka:)[/QUOTE] Cieszę się, że choć tak mogę pomóc!!! A nam ktoś wczoraj podrzucił pod same drzwi mieszkania malutkiego (5 kilogramowego) i młodziutkiego piesia. Moja najmłodsza latorośl ochrzciła go KUbą. Niestety pies nie mógł u nas zostać, moje potwory chciały go pożreć i dzisiaj po szczepieniach Kuba wylądował w hoteliku w Brzyściu!!! Quote
agusiazet Posted August 13, 2011 Author Posted August 13, 2011 Iwcia wędruj na pierwszą stronę kolejki po domek!!! Quote
Recommended Posts