Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka nie znasz kogoś z Rzeszowa (to jest jakaś wioseczka 28 km od Rzeszowa i 10 km od Kulbuszów) do wizyty, mamy domek dla Misia ale on się nie nadaje do tego domu, sami panowie a może panu innego pieska kudłacza małego on chce
miejscowość Komorów gm. Majdan Królewski
dzięki napiszę :)

Posted

Otrzymałam wpłaty:
Tola 20 zł (deklaracja za VI, VII)
Zadra 40 zł (deklaracja za VI, VII)
magenka1 50 zł (bazarek)
Wszystkim ciotkom serdecznie dziękuję:) Stan konta Iwy na dzisiaj wynosi 298 zł 50 gr.

Posted

Podsumowując finanse, mamy na opłatę za ten miesiąc, bo wpłacam 270 zł, gdyż 30 zł bezpośrednio do furciaczka wpłaciła Lidka! Ale z następnym miesiącem znowu kiepsko:( Ratujcie nas ciotki bazarkami!!! Ja okropnie nie lubię mieć długów, żadnych! A sama pobytu Iwy w hotelu nie sfinansuję, finansuję Dexterka i mam już na jego miejsce upatrzoną suczkę ze schroniska w Mielcu:) Pomocy w finansach nam trzeba!!!!

Posted

Agnieszka proszę potwierdź na bazarku wpłatę :) Ja teraz robię dla innych piesków jedne bazarek, ale dla Iwci też jeszcze zrobię mam Agnieszka Twoje rzeczy z tamtego roku sukienkę, bluzkę fioletową, postarałam się zrobić za kilka dni

Posted

magenka1 napisał(a):
Agnieszka proszę potwierdź na bazarku wpłatę :) Ja teraz robię dla innych piesków jedne bazarek, ale dla Iwci też jeszcze zrobię mam Agnieszka Twoje rzeczy z tamtego roku sukienkę, bluzkę fioletową, postarałam się zrobić za kilka dni

Potwierdzenie wpływu z bazarku jest parę postów wyżej, ale i tu napiszę, że wpłynęło 50 zł z bazarku magenki 1, serdecznie dziękuję za wsparcie:)