Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wszystko dobrze, tylko ze wszelkie nie pilne zabiegi, sprawy psiowe na razie odlozone ze wzgledu na malo przyjemna sprawe rodzinna. Jak tylko bedzie po wszystkim, podobno jeszcze kilka godzin/dni to sie zabiore za masowe ciachanie futer.
Iwcia w kazdym razie ok...zaczela spac z kociatymi, na czas karmienia jedynie musze kociate ewakulowac bo moglaby wtedy zechciec je skonsumowac:lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Agusiu w srode dam znac kiedy zabieg :)
U mnie zadnego zapytania o Iwcie...nie wiem dlaczego, to taka kochana psinka:([/QUOTE]

Super!
Ja ogłaszam Iwkę tylko na allegro, ale na dniach będzie pakiet 50 ogłoszeń od pliny, może ktoś wypatrzy Iwkę:)

Posted

[quote name='agusiazet']Czyli jutro zbiorowe trzymanie kciukasów!!! Komu i ile przelać za sterylkę?[/QUOTE]

Nastepny czwartek Agusiu, nastepny :)
Iwka zgloszona do akcji sterylizacji, jesli mozemy zrobic tak ze przelejesz mi pieniazki na zabieg a zwrot od Soemy pojdzie na Twoje konto?

Posted

[quote name='furciaczek']W czwartek potrzebne kciuki za Iwciowy zabieg, teraz juz nic nie powinno stanac na przeszkodzie.
Mam fotaski pozniej jakos wrzuce :)[/QUOTE]

Czyli jutro zbiorowe trzymanie kciukasów!!! Komu i ile przelać za sterylkę?