Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i niestety złe wieści. Jancia nie może jeszcze jechać do furciaczka, bo tej nie wyprowadzili się z domu ludzie od których odkupiła dom i nie wie, kiedy w ogóle to zrobią! Zatem prośba do Funi o dalsze hotelikowanie Janki! Czy ona ma jeszcze karmę? I czy trzeba już zapłacić za hotel, bo na przykład minął miesiąc? Jeśli tak, to proszę o podanie mi kwoty za tą usługę i numeru konta na PW!

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agusiazet napisał(a):
Wpłynęło 79 zł dla Janki od Bursztyna. Teraz stan konta Janki wynosi 1090 zł!

O to super :loveu:, jeden z nielicznych dobrze stojących finansowo psów na dogo :cool3::evil_lol:.
A swoją drogą kto wymyślił to durne imię Janka :mad:, ja mam uprzedzenie do tych ludzkich imion dla zwierzaków :roll:, Henio to mam wrażenie wogóle nie jest adopcyjny przez imię :eviltong:

Posted

agada napisał(a):
O to super :loveu:, jeden z nielicznych dobrze stojących finansowo psów na dogo :cool3::evil_lol:.
A swoją drogą kto wymyślił to durne imię Janka :mad:, ja mam uprzedzenie do tych ludzkich imion dla zwierzaków :roll:, Henio to mam wrażenie wogóle nie jest adopcyjny przez imię :eviltong:

No wiesz....:mad: Henio to najpiekniejsze imie .A on reaguje nie jakby od urodzenie takie miał :eviltong:
A Janka tak miała na imie po prostu ...wiem też ,ze"" Pan ""JAnki nazwała ją tak aby zrobić swojej sąsiadce na złośc bo własnie tak miała na imie:evil_lol:
Dla mnie fajne ,pasuje jak nie wiem co no i ona reaguje w sekundzie .A na Iva wcale .

Janeczka złoto moje tak ją wołam a ona zarzucając tym cielskiem biegnie zarzucając ślina na boki .
Kochany przutulak .A jaka zabawowa .Co ona pomyśli teraz jak ją oddam .:shake:Starszne to dla niej ten ciągły brak stabilizacji ,.....

Posted

[quote name='agusiazet']To jest imię, z którym Jankę oddano do schronu i na które reaguje wg relacji Funi:)
A to ciekawe, ze oni tak dobrze pamiętają tak starą historię :razz:

Napisał funia:
No wiesz....:mad: Henio to najpiekniejsze imie .A on reaguje nie jakby od urodzenie takie miał :eviltong:
A Janka tak miała na imie po prostu ...wiem też ,ze"" Pan ""JAnki nazwała ją tak aby zrobić swojej sąsiadce na złośc bo własnie tak miała na imie:evil_lol:
Dla mnie fajne ,pasuje jak nie wiem co no i ona reaguje w sekundzie .A na Iva wcale .

Janeczka złoto moje tak ją wołam a ona zarzucając tym cielskiem biegnie zarzucając ślina na boki .

Domyślam się :cool3:, a pewnie ruchy uszu w tym galopie jeszcze fajniejsze :evil_lol:

Posted

Co do kasy, czy ja wiem, czy to jest dużo, muszę zapłacić Funii za miesiąc (3 grudnia) hotelikowania Janki - 425 zł, potem pójdą pieniążki na transport i zostanie na ok. półtora miesiąca u Furciaczkowej, jeśli uda się Jance do nie pojechać w najbliższym czasie!

Posted

NIe wiem im blizej tym gorzej .....Janka jest super !!!!!Pokochała nas a my ja .Nie wiem jak ją oddam ......Furciaczku musisz ja bardzo kochać bo to kawał baby z wielkim serduchem :cool3:.Skacze mi do twarzy i mnie całuje .Przy czym robi to delikatnie .Jest to pies ( jeśli wyłaaczymy ataki ewentualne na psy )idealny .Mam nadzieje i wierze ,ze to jej krótka droga przed stałym domem .
No i kocha kobita piłke nozna :evil_lol:.Czyli swoja dziewucha .
Krzysiek mówi do niej Janina ..:evil_lol:Pasuje jak nie wiem co .....
jestem ciekawa jak zareaguje na nowe otoczenie ,ludzi i zwierzeta ,obcy teren .Zawsze miotam się tak nawet jak wiem ze idzie w dobre rece .

Posted

funia napisał(a):
NIe wiem im blizej tym gorzej .....Janka jest super !!!!!Pokochała nas a my ja .Nie wiem jak ją oddam ......Furciaczku musisz ja bardzo kochać bo to kawał baby z wielkim serduchem :cool3:.Skacze mi do twarzy i mnie całuje .Przy czym robi to delikatnie .Jest to pies ( jeśli wyłaaczymy ataki ewentualne na psy )idealny .Mam nadzieje i wierze ,ze to jej krótka droga przed stałym domem .
No i kocha kobita piłke nozna :evil_lol:.Czyli swoja dziewucha .
Krzysiek mówi do niej Janina ..:evil_lol:Pasuje jak nie wiem co .....
jestem ciekawa jak zareaguje na nowe otoczenie ,ludzi i zwierzeta ,obcy teren .Zawsze miotam się tak nawet jak wiem ze idzie w dobre rece .

Będzie dobrze!!! Na pewno!