Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to jesteś/będziesz tu dla wszystkich skarbem.Bo błąd tkwi w systemie finansowania pomocy zwierzętom.Nie może być tak,że opłaca się udzielić porady,a potem SDZ ma sie martwic dalej,bo nie ma kto i za co leczyć.Najprościej uśpić.Przepływ informacji też jest do niczego.Patrz od srodka jak to działa.Jak źle,to trzeba zmian.

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Droga Puli, jeśli można, przypominam, że jest to wątek Ognika. A tu SdZ nie miała dylematu: życie czy kto i za co maleczyć :shake: :shake: :shake:
Niemniej pozdrawiam wolontariuszkę SdZ - Anee. Oby nigdy wiecej Ogników :angryy: :angryy:

Posted

Tak, tylko to jest narazie odpowiedź na nasz pierwszy mail dot. braku interwencji o Ogniku to ona chyba nawet jeszcze nie wie....hmmm...a może wie...

przez pamięć dla Ognika nie skomentuje tutaj wypowiedzi pana J. wczoraj na wątku "pies uwięziony w 4 ścianach"

to pismo o Ogniku wysłałyście też na podane adresy mailowe czy tylko mi odesłałyście...?

Ogniku [`]

Posted

supergoga napisał(a):
Ja już sama nie wiem. Miałam podpisać i od4esłać, odesłałam podpisane. Czy jeszcze gdzies sami wysyłać?

Tak mieliśmy podpisać, zebrać i to wyślemy "papierowo"...i jeszcze podawałam adresy mailowe na które wysłać...(ja wysłałam)...niektóre już nieaktualne bo się pozmieniały władze ;) i tak sobie myślę czy pani Będkowska już wie...

Posted

Beata_Dorobczyńska napisał(a):
Tak, to sztampowa odpowiedz ale myslalam, ze ktos oprocz mnie cos na nia odpisal bo mnie nie usatysfakcjonowala.

Aga, chcialas aby podpisac i Tobie odeslac wiec tak zrobilam . ( dot. Ognika )

w liście do Was było napisane ..

"Kochani w załączniku list, który zostanie wysłany w sprawie Ognika...odsyłajcie mi go podpisanego ...bo zostanie on wysłany drogą papierową. Oprócz tego list wysyłamy na maile podane na wątku ognika i oczywiście podpisujemy tylko swoimi danymi> > > > > > > > > > > > > > > > dziękujemy> > > > > > > > > > > > > > > > ps. o dalszych krokach będę Wam pisać> > > > > > > > > > > > > > > > pozdr."

no dobra...to może wysłać do tej pani...podpisany przez wszystkich....jak myślicie?...

Posted

Aga wysyłaj.

Ja dostałam odpowiedz pierwszą od tej pani, odpowiedz na to Beaty i potem dopiero odpowiedź drugą Beaty na coś co ta pani napisała tylko do jednej osoby...

Sztampa to jest wielka. No ale cóż.... Za którymś razem może potraktują to lepiej...

Posted

List jaki otrzymałam dzisiaj w sprawie pisma wysłanego elektronicznie

"...
-------Original Message-------

From: Będkowska Dorota
Date: 2006-07-24 10:55:23
To: [email protected]
Subject: Pismo

Szanowna Pani, w odpowiedzi na Pani pismo z dnia 14.07.06 skierowane m. in. do Pana Krystiana Szczepańskiego dotyczącego psa Ognika, zapraszam Panią lub innych przedstawicieli Empatii,na spotkanie w dniu 26.07.2006 o godz. 11.00 do Wydziału ds. Zwierząt ul. Koszykowa 8 , piętro V celem wyjaśnienia zarzutów i niejasności. Jeśli ten termin Pani nie odpowiada proszę o kontakt.
Z poważaniem Dorota Będkowska