puli Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 No to jesteś/będziesz tu dla wszystkich skarbem.Bo błąd tkwi w systemie finansowania pomocy zwierzętom.Nie może być tak,że opłaca się udzielić porady,a potem SDZ ma sie martwic dalej,bo nie ma kto i za co leczyć.Najprościej uśpić.Przepływ informacji też jest do niczego.Patrz od srodka jak to działa.Jak źle,to trzeba zmian. Quote
Aligator Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Droga Puli, jeśli można, przypominam, że jest to wątek Ognika. A tu SdZ nie miała dylematu: życie czy kto i za co maleczyć :shake: :shake: :shake: Niemniej pozdrawiam wolontariuszkę SdZ - Anee. Oby nigdy wiecej Ogników :angryy: :angryy: Quote
shantara Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja też pamiętam... Za każdym razem jak widzę zdjęcie jest mi tak samo przykro...:-( Quote
alea Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 dziewczyny zajrzyjcie tu: http://zakoceni.pl/index.php?showtopic=463 Mozre dłaoby sie cos wiecej zrobic Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Czy tylko ja dostałam odpowiedz od p. Bedkowskiej czy ktoś jeszcze ? Bo widze,ze tylko ja prowadze korespondencję , ktora rozsylam do wszystkich :crazyeye: Quote
Dorothy Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ja dostalam odpowiedz tylko od Ciebie Ogniku ['] ['] ['] ja tez nie zapomnialam:-( Quote
supergoga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja też dostałam odpowiedź od p. Bendkowskiej Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 To ciesze sie :) w grupie razniej. Wszystkie swoje odpowiedzi przesylam do Waszej wiadomości jak rowniez to co p. Będkowska przesyła tylko do mnie. Pzdr, B Quote
supergoga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ona wysyłała chyba sztampę, bo ja dostała identyczny tekst. Od Ciebie też dostałam, więc juz nie odsyłałam, Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Tak, tylko to jest narazie odpowiedź na nasz pierwszy mail dot. braku interwencji o Ogniku to ona chyba nawet jeszcze nie wie....hmmm...a może wie... przez pamięć dla Ognika nie skomentuje tutaj wypowiedzi pana J. wczoraj na wątku "pies uwięziony w 4 ścianach" to pismo o Ogniku wysłałyście też na podane adresy mailowe czy tylko mi odesłałyście...? Ogniku [`] Quote
supergoga Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ja już sama nie wiem. Miałam podpisać i od4esłać, odesłałam podpisane. Czy jeszcze gdzies sami wysyłać? Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 supergoga napisał(a):Ja już sama nie wiem. Miałam podpisać i od4esłać, odesłałam podpisane. Czy jeszcze gdzies sami wysyłać? Tak mieliśmy podpisać, zebrać i to wyślemy "papierowo"...i jeszcze podawałam adresy mailowe na które wysłać...(ja wysłałam)...niektóre już nieaktualne bo się pozmieniały władze ;) i tak sobie myślę czy pani Będkowska już wie... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Tak, to sztampowa odpowiedz ale myslalam, ze ktos oprocz mnie cos na nia odpisal bo mnie nie usatysfakcjonowala. Aga, chcialas aby podpisac i Tobie odeslac wiec tak zrobilam . ( dot. Ognika ) Quote
Aga_Mazury Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Tak, to sztampowa odpowiedz ale myslalam, ze ktos oprocz mnie cos na nia odpisal bo mnie nie usatysfakcjonowala. Aga, chcialas aby podpisac i Tobie odeslac wiec tak zrobilam . ( dot. Ognika ) w liście do Was było napisane .. "Kochani w załączniku list, który zostanie wysłany w sprawie Ognika...odsyłajcie mi go podpisanego ...bo zostanie on wysłany drogą papierową. Oprócz tego list wysyłamy na maile podane na wątku ognika i oczywiście podpisujemy tylko swoimi danymi> > > > > > > > > > > > > > > > dziękujemy> > > > > > > > > > > > > > > > ps. o dalszych krokach będę Wam pisać> > > > > > > > > > > > > > > > pozdr." no dobra...to może wysłać do tej pani...podpisany przez wszystkich....jak myślicie?... Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Ze dobrze jej zrobi kolejna lektura o kolejnych niedouczonych pracownikach m.st W-wy. Quote
shantara Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Aga wysyłaj. Ja dostałam odpowiedz pierwszą od tej pani, odpowiedz na to Beaty i potem dopiero odpowiedź drugą Beaty na coś co ta pani napisała tylko do jednej osoby... Sztampa to jest wielka. No ale cóż.... Za którymś razem może potraktują to lepiej... Quote
paros Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Ja dostałam odpowiedź p. Będkowskiej i odpowiedź na to Beaty i więcej nic nie dostałam :shake: Nikt nie odpowiedział :shake: Quote
boksiedwa Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 paros napisał(a):Ja dostałam odpowiedź p. Będkowskiej i odpowiedź na to Beaty i więcej nic nie dostałam :shake: Nikt nie odpowiedział :shake: ja to samo :shake: Quote
Maupa4 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 czy możecie jeszcze nas podpisać ? [email protected] Quote
Beata_Dorobczyńska Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Dziewczyny , ja odpowiedzialam bo sie nie zgadzam z wyjasnieniami p. Będkowskiej ale Wy nic nie napisalyscie wiec ..... Quote
Aga_Mazury Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 List jaki otrzymałam dzisiaj w sprawie pisma wysłanego elektronicznie "... -------Original Message------- From: Będkowska Dorota Date: 2006-07-24 10:55:23 To: [email protected] Subject: Pismo Szanowna Pani, w odpowiedzi na Pani pismo z dnia 14.07.06 skierowane m. in. do Pana Krystiana Szczepańskiego dotyczącego psa Ognika, zapraszam Panią lub innych przedstawicieli Empatii,na spotkanie w dniu 26.07.2006 o godz. 11.00 do Wydziału ds. Zwierząt ul. Koszykowa 8 , piętro V celem wyjaśnienia zarzutów i niejasności. Jeśli ten termin Pani nie odpowiada proszę o kontakt. Z poważaniem Dorota Będkowska Quote
Recommended Posts