GreenEvil Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ja proponuje umowic sie o 12.30 koszykowa rog chalubinskiego, pod przychodnia. Nidudu nie mam pojecia, gdzie jest nr 8 . Tylko zaznacze, ze o tym czy bede dowiem sie dopiero chwile przed godzina 0 ;) pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Kobietki a szczególnie Oliwka, która będzie jechać aż z Gdańska...zadzwońcie i porwierdźcie godzinę i datę spotkania...żeby się nie okazało, że może oni w ostatnim momencie zmienili termin i poinformują jutro rano Quote
Oliwka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 no wlasnie, zeby tylko tym urzednikom cos nie wypadlo i w ostatniej chwili nie odwolali spotkania. bo ja mam pociag o 4.30 rano.... aga, masz moze do nich tel, wiesz gdzie to nalezy dzwonic? Quote
Olesia.b Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Ja będę z jeszcze jedną osobą. Jeżeli Koszylowa 8, to raczej bliżej Pl. Na Rozdrożu, bo tam zaczyna się numeracja. Dziewczyny, napiszcie z czego mam się przygotować (pod wzdlędem prawnym). Muszę coś poczytać, żeby nie zamknęli nam buzi jakimś przepisem, którego nie znamy (a wiem z doświadczenia, że b. lubią tak robić :angryy: :angryy: ) Quote
Oliwka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 oki, to gdzie i o ktorej sie umawiamy w koncu? napiszcie bo ja zaraz ide spac:) Quote
Oliwka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 oki, ja ide spac- zaraz bede musiala wstawac. jakby co bede pod kom- to widzimy sie jutro Quote
GreenEvil Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Olesia.b napisał(a):Ja będę z jeszcze jedną osobą. Jeżeli Koszylowa 8, to raczej bliżej Pl. Na Rozdrożu, bo tam zaczyna się numeracja. Dziewczyny, napiszcie z czego mam się przygotować (pod wzdlędem prawnym). Muszę coś poczytać, żeby nie zamknęli nam buzi jakimś przepisem, którego nie znamy (a wiem z doświadczenia, że b. lubią tak robić :angryy: :angryy: ) Niech bedzie pl. na rozdrozu. Na koszykowej. o 12.40. Pzdr GreenEvil Quote
Aga_Mazury Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Trzymamy kciuko-łapy :) czekamy na relację i w ogóle.....co będę gadać...;) Ogniku [`][`][`] Quote
shantara Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 12.40 pl. Na Rozdrozu? Postaram sie nie spoźnić... Quote
shantara Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 No i nie dotarłam...:placz: Wstyd mi, głupio i w dodatku jestem zła na siebie. Najpierw zapomniałam, ze mam nienaładowaną kartę i musiałam wysiadać z autobusu, żeby naładować. Przez to jechałam później i się spóźniłam na pl. Na Rozdrożu. Jak już tam dobiegłam i znalazłam ulicę to nie mogłam znaleźć numeru ani urzędu. Teraz widzę, że pomyliłam się o 1 w numerze i zamiast 8 to szukałam 9 :oops: Strasznie wszystkich przepraszam. Idę się chyba spać położę bo dziś wszystko mi wychodzi źle...:shake: Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Shantara nie martw sie , ja tez dalam plame bo nie mogłam wyjsc z pracy . Przepraszam wszystkich i czekam na relacje. Quote
GreenEvil Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Shantara, sorry, ze nie odebralam, ale mialam wyciszony telefon :oops:. Relacja... coz, jest ciekawie :) Byly - Kora, ja, Olesia.B i Oliwka z tata. Do eutanazji psa bezdomnego jest potrzebna zgoda naczelnika, a naczelnik (nieoficjalnie) nic o tym nie wiedzial... oficjalnie sie dowiemy o tym dopiero jak wroci z urlopu. Czyli wychodzi na to, ze albo p. Janda nie powiedzial, ze pies jest bezdomny, albo ksiazeca leci sobie w kulki. Na jakiekolwiek oficjalne kroki musimy jednak poczekac, az w rekach bedziemy mialy pisemne oswiadczenie p. naczelnika, Mamy jednak obiecana inspekcje na ksiazecej i sprawdzenie papierow ognika. Dziewczyny teraz pewno jeszcze siedza i plotkuja przy herbacie, a ja musialam wrocic do fabryki, ale dzieki temu moge pierwsza Wam napisac. Generalnie prosba od p. Doroty: jesli jest jakakolwiek nieprawidlowosc (np. straz miejska "zapomni przyjechac" - to trzeba ja powiadomic pisemnie, ona sie sprawa zajmie. Pzdr GreenEvil Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Dzieki , to rzeczywiscie dosc ciekawe wiadomosci. jeszcze raz przepraszam za brak swojej osoby. Quote
Kora Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mnie wstrzasnela jedna informacja na ktora zwrocilam uwage, otoz w klinikach na umowach z miastem wykonuje sie eutanazje zwierzakow bezdomnych z wypadkow nie rokujacych nadziei (pojecie wzgledne) bez zadnego opisu czy zdjecia zwierzaka, jest to dla mnie karygodne, bo wiem jak wielu ludzi dlugo szuka swoich milusinskich! Czesto taka niepewnosc jest gorsza niz najgorsza prawda, mam nadzieje ze p.Dorota podejmie ten temat skoro jeden czlowiek polegajacy na opini lekarza nie widzac zwierzaka przez telefon jednym slowem konczy zycie to z szacunku dla wlascicieli i zwierzaka taka informacja powinna zostac! Widzialysmy sprawozdanie jednej z klinik za czerwiec 5 eutanazji. Quote
Aga_Mazury Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Mnie natomiast interesuje jedna rzecz. Osoba, która brała dokumenty z Psiego Losu dot. Ognika ....po co Ci to było potrzebne? skoro ani nie podpisałaś się pod naszym listem....ani nie byłaś na spotkaniu?...To nie jest żaden atak...to jest moja ciekawość przeolbrzymia... Quote
shantara Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Fajnie, że jednak nie zbyli naszej skargi. Rozumiem, że p.Dorota będzie dalej informowała o sprawie? Czy to my mamy się zwrócić do naczelnika? Pytanie teraz tylko czy naczelnik nie będzie starał się bronić pana Jandy i tej kliniki? Aga czy ja dobrze rozumiem, że w Psim Losie nie ma już papierów Ognika? Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Aga masz numer telefonu do p. Będkowskiej ? Musze kolejna skarge zlozyc . Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 akurat do niej nie mam, ale może dziewczyny co były na spotkaniu mają numer telefonu.... Quote
Kora Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Beatko wszystkie skargi musza byc na pismie! Quote
Beata_Dorobczyńska Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Kora , to ja wiem ale najpierw mam ochote porozmawiac . Dzis towarzyska jestem . Quote
Aga_Mazury Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Beata_Dorobczyńska napisał(a):Kora , to ja wiem ale najpierw mam ochote porozmawiac . Dzis towarzyska jestem . :evil_lol: ...... Quote
Recommended Posts