Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 922
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Noire napisał(a):
Oki, bede u weta w poniedzialek to zapytam. Czy piesek bedzie mogl przyjechac na Rataje w Poznaniu?

moze byc problem. Charlotte jest niemobilna. Potrzebowalybysmy pomoc w transporcie, bo ja pracuje 6 dni w tygodniu, a potem 7 dni w tygodniu i tak wkolko. Mam wole przerwy miedzy zajeciami, ale tak dwie, trzy godziny.

Posted

slychac ciagle to samo ... Fuksio grzeczny i zakochany w swojej Pani.

wiem juz skad wezme jedzenie, Przezes przytuliska zgodzil sie przekazac worek karmy dla Fuksa :) wiec przynajmniej nie bede miec kolejnego wydatku. karma marketowa - ale na ten moment nie moge mu kupic znow worka dobrej karmy.

puscilam info na facebooku, znajomy zamiescil info o Fuksie na swoich dwoch stronach, ktorymi administruje, jest allegro - i ani jednego telefonu !

prosze Was psie cioteczki - zlitujcie sie na Fuksikiem i dajcie mu DT na swieta :( nie chce zeby szedl do hotelu bo jest juz przyzwyczajony do czlowieka i musi znow trafic do klatki... :(
ja mam teraz malego kota na tymczasie, ze swierzbem i tasiemcem :/

Posted

Conceited - w kwestii Fuksa niestety nie pomogę . Też mam przegęszczonko :(

Ale po ostatnim odrobaczaniu moich kotów została mi jedna pipetka na małego kotka o masie 0,5 - 2,5 kg bardzo skutecznego specyfiku firmy Bayer o nazwie Profender Spot-on . To się wkrapia na karczek a następnie jest rozprowadzane z krwiobiegiem po całym organizmie. Niszczy wszystkie stadia rozwojowe nicieni i tasiemców. Naprawdę bardzo skuteczne - wiem , bo borykałam się z tasiemcami u moich kotów. Profender wreszcie nas od tych gadzin uwolnił. Ma ważność do grudnia 2010 - więc ostatni dzwonek.

Posted

Farmerko - mala wczoraj dostala advocata na karczek. Boje sie tylko caly czas, ze przeszlo to cholerstwo na moje trzy koty, ktore byly odrobaczane kilka miesiecy temu. Nie maja kontaktu bezposredniego bo nienawidza tej malej z calego serca i omijaja ja szerokim lukiem, ale nie izoluje malej wiec mieszkamy wszyscy na tej samej otwartej przestrzeni. Teraz jej wychodza z dupki kawalki tasiemca (obrzydlistwo, jak wzielam to cos do reki to zaczelo sie wić) i z uszu wypadaja jej czarne kawalki swierzba. Chyba musze wszystkie swoje koty wziac i odrobaczyc, ale to juz sa duze skurczybyki, waza znacznie wiecej wiec bede musiala zakupic tego wiecej. Bojje sie tez, ze ja lub moj TZ bedziemy mieli zaraz swierzba.

Niemniej dziekuje za oferte. :)

Posted

wieso napisał(a):
serce mi sie kraje ze nie moge fizycznie pomoc :-(, pieniazki beda wyslane w poniedzialek, tak mi obiecano....

dziekuje Wieso za wsparcie duchowe i finansowe. Fuksio glownie dzieki Tobie ma teraz zdrowe uszy i DT. dziekuje :)

Posted

conceited napisał(a):
dziekuje Wieso za wsparcie duchowe i finansowe. Fuksio glownie dzieki Tobie ma teraz zdrowe uszy i DT. dziekuje :)

ach, kochana,,,,gdybym mogla.....molestuje tutaj roznych ludzi ale jakos mi nic na razie nie wychodzi :(