Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Murzynku jedź po lepsze życie dla siebie, gdzie koszmar okrucieństwa ludzkiego nie dosięga, gdzie ręcę ludzi.co chcą pomóc z Tobą będą, gdzie zaśpiewasz, jaka krzywda dzieje się braciom Twoim tym dużym i małym...biegnij Murzynku to szansa dla Ciebie...biegnij i mów ilu pobratyńców Twoich ..leć Murzynku, pamiętamy ile na łańcuchu spędziłeś i widzimy Twoje cierpienie..niech ono mówi, działaj..Murzynku apeluj do ludzi/...otwórz im serca...jak Ty byłeś dla NAS ważny tak i inni bracia Twoi są...pamiętamy Murzynku ten łańcuch,,nie spoczniemy..działamy....

PRYWATNE OSOBY TEŻ DZIAŁAJĄ NA RZECZ ZWIERZĄT....

I

Posted

Murzynek wcale taki psi wojownik do innych psiakow nie jest jak to mowila wczoraj Fiks;)
Byc moze ze jest nowy....i wchodzi do stada...wiec czuje sie niepewnie...czas pokarze...Mial wpierw przywitanie z dziadziem na dworzu...wedle mojej oceny wypadlo to spotkanie bardzo dobrze....troszke chyba wiecej cioteczka Fiks przezywala...niz bylo to warte...bo Murzynka na naciagnietej smyczce trzymala...a jak wiadomo nasze obawy i podenerwowanie przenosi sie na psiaki....najbardziej wlasnie obawialam sie spotkania dziadzia Ramba z Murzynkiem ,ale mysle ze chlopaki dojda do porozumienia...
choc oczywiscie jak zwykle dziadzio pomruczec na murzynka musial...;) ja sie tym nie przejmuje bo z Rudzikiem bylo to samo...
Cioteczka Fiks przeczulona troszke ,dawala mi rady jak hmm...laikowi...co by mi Murzynek nie nawial;)Hihihi...

Troche bardziej nerwowo zareagowal Rudzik na Murzynka....ale pomalutku chlopaki powinni dojsc do porozumienia...bo jesli szef dziadzio zaakceptuje chlopaka to reszta psiakow sie dostuje. Dziewczyny Murzynka przyjely dobrze...choc westka za bardzo do zabawy nie jest i nie lubi za bardzo zainteresowania ze strony plci przeciwnej;) Na razie chlopaka rozdzielam z reszta "bandy" i bede im serwowac krotkie spotkania....w domu i dluzsze wspolne spacerki na dworze. Co mnie ucieszylo to to ze jamnis jest bardzo kontaktowym psiakiem , garnie sie do ludzi, szuka kontaktu no i jest wszedzie.....bardzo interesowny:)

Posted

Arktyka napisał(a):
Murzynek wcale taki psi wojownik do innych psiakow nie jest jak to mowila wczoraj Fiks;)
Byc moze ze jest nowy....i wchodzi do stada...wiec czuje sie niepewnie...czas pokarze...Mial wpierw przywitanie z dziadziem na dworzu...wedle mojej oceny wypadlo to spotkanie bardzo dobrze....troszke chyba wiecej cioteczka Fiks przezywala...niz bylo to warte...bo Murzynka na naciagnietej smyczce trzymala...a jak wiadomo nasze obawy i podenerwowanie przenosi sie na psiaki....najbardziej wlasnie obawialam sie spotkania dziadzia Ramba z Murzynkiem ,ale mysle ze chlopaki dojda do porozumienia...
choc oczywiscie jak zwykle dziadzio pomruczec na murzynka musial...;) ja sie tym nie przejmuje bo z Rudzikiem bylo to samo...
Cioteczka Fiks przeczulona troszke ,dawala mi rady jak hmm...laikowi...co by mi Murzynek nie nawial;)Hihihi...

Troche bardziej nerwowo zareagowal Rudzik na Murzynka....ale pomalutku chlopaki powinni dojsc do porozumienia...bo jesli szef dziadzio zaakceptuje chlopaka to reszta psiakow sie dostuje. Dziewczyny Murzynka przyjely dobrze...choc westka za bardzo do zabawy nie jest i nie lubi za bardzo zainteresowania ze strony plci przeciwnej;) Na razie chlopaka rozdzielam z reszta "bandy" i bede im serwowac krotkie spotkania....w domu i dluzsze wspolne spacerki na dworze. Co mnie ucieszylo to to ze jamnis jest bardzo kontaktowym psiakiem , garnie sie do ludzi, szuka kontaktu no i jest wszedzie.....bardzo interesowny:)

Miło było Cię poznać :)
Choc wszystko odbyło w pośpiechu, cały dzień w trasie :shake:
A tak, ciotka Fiks przeczulona :eviltong: tym bardziej, że nie masz ogrodzenia.
Gdyby Murzynek zwiał, nie wybaczyłabym tego sobie.
Marudzenia ciąg dalszy....Arktyko, proszę załóż Murzynkowi na obróżkę ten medalik albo adresówkę.

Bardzo, bardzo się cieszę, że Murzynek rozpoczyna nowe życie :multi:

Posted

No to teraz będzie tylko lepiej :) Trzymam kciuki i czekam na nowe wieści!

60 zł - Lucyna S. (bez podanego nicku w tytule)
10 zł - nie mam pojęcia od kogo, wpłata w UP Zabrze
80 zł - bazarek danka1234
30 zł Alicja B. z Warszawy

Bardzo proszę, piszcie swoje nicki w tytule przelewu!

I proszę też o info, na jakie konto mam przelać pieniądze za tymczasowanie Murzynka, jaka dokładnie kwota.

Jak zwykle podziekowania dla wszystkich darczyńców :) dzięki wam mozemy zabierać kolejne psiaki z Lęborka!