malawaszka Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 Wanda - Jotka mi mówiła że masz kogoś z lublina zainteresowanego CTRem - może http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1949191#post1949191 do Orzechowic by podjechał zobaczyć tego psiaka - ma bliżej niż tu na śląsk Quote
wandul 66 Posted July 30, 2006 Posted July 30, 2006 o tym ,ze zostaje , powiadomoino mnie pól godziny po Twoim wyjeżdzie od nich , a o moim domku z Lublina powiadomiłam juz na pw na tym wątku Quote
Aga S. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Witajcie... Dawno mnie tu nie było...:( Sprawy mnie tak zajęły, ale.... Mysia czuje się świetnie, nawet lepiej:) Musimy poprawić jej zachowanie przy przychodzących do nas, ale damy radę:) Tak to jest wspaniała i kochana:) Poza tym... Szkoda, że nie mieszkam bliżej, bo chętnie włąxczyłabym sie do spraw z adopcją ze schroniska. Tutaj mam blisko schronisko w Krzyczkach (niesławne:(). Zamykają je po znaleziskach, mam nadzieje, że wyjaśnią wszystkie sprawy... Pozdrawiam wszystkich serdecznie:) Quote
wandul 66 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 cieszymy się z dobrych wieści o MYSI , dziękujemy za danie jej dobrego domku , cały czas widzę ją leżącą zrezygnowaną w schronie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga S. Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 wandul 66 napisał(a):cieszymy się z dobrych wieści o MYSI , dziękujemy za danie jej dobrego domku , cały czas widzę ją leżącą zrezygnowaną w schronie:loveu: :loveu: :loveu: Mysia teraz jest pełna energii, szczeka na każdy ruch za drzwiami... Po trzech tygodniach wrócił nasz synek, to też Go dziś "pilnowała" w domku, aż musiałam przywołać ją do porządku... Cóż, mam nadzieję, że w końcu zrozumie... Niedługo, jeśli wszystko dobrze pójdzie, przeprowadzimy sie do domku z ogródkiem i tam dopiero rozwinie swoje "skrzydła":cool3: Trzeba poświęcić jej wiele czasu, nie dać sie zastraszyć:) Hihihih, mnie najbardziej słucha, wie, że nie żartuję czasami.... Quote
wandul 66 Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Aga S , to teraz do nowego domku musisz Mysi załatwić inne psie towarzstwo , grzech miec w domku jednego psa i jednego kota:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) Quote
Madzialenka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 dorwałam sie do internetu u taty w pracy i wstawiam biedne psinki ze schroniska w Bytomiu, które czekają na domek Quote
Madzialenka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 DEXTER Pies HUSKY Wiek: około 1 roku Szczepiony Canivac 5Bs, „W” Śliczny, dosyć spory, brązowooki, łagodny i bardzo przytulaśny, lubi dzieci – do zdjęć przestał się wiercić dopiero, gdy córcia Mony położyła mu dłonie na głowie. W schronisku jest krótko i jeszcze troszkę jest zagubiony i przestraszony. Quote
Madzialenka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 BLANKA Suczka Wiek: około 1 roku Zaszczepiona i odrobaczona WYSTERYLIZOWANA w schronisku Nieduża i radosna, żywa iskierka, cały czas w ruchu – była bardzo szczęśliwa, gdy wyprowadziliśmy ja z boksu na trawkę, dlatego też zdjęcia są bardzo parterowe Quote
Madzialenka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 KOZA Suczka Zaszczepiona i odrobaczona Młoda i pełna życia, średniej wielkości, przy siatce skakała na wysokość oczu, w otwartym górą boksie wyskakiwała na zewnątrz, dlatego w schronisku ma ksywkę „Skoczek”. Jest bardzo wesoła i rozkoszna, ma przepiękne, trikolorowe, miękkie futerko. Poza boksem, na smyczy zachowuje się bardzo grzecznie, chociaż bardzo jest światem zainteresowana. Quote
Madzialenka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 MURZYN Pies CZARNY GOLDEN RETRIEVER Młody, bardzo żywy pies o bardzo oryginalnej urodzie – wygląda jak czarny golden retriever. Pięknie chodzi na smyczy, lubi spacery i kilanie za uszami. Quote
Madzialenka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 SABA Suczka Wiek: około 1-2 lata Zaszczepiona i odrobaczona Bardzo sympatyczna, duża, grzeczna, spokojna i prześliczna płowa suczka. Świetnie chodzi na smyczy. W schronisku jest od 3 miesięcy. Była przywiązana do płotu cmentarza. Miała na szyi fioletową bandankę. Quote
Madzialenka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 SUNIA Suczka ONKOWATA Wiek: około 7 lat Marzy o domu, bardzo lubi dzieci i dorosłych. Kiedyś miała swój dom, ale właścicielka po pięciu latach z niej zrezygnowała. Suczka znalazła się po raz drugi w schronisku. Bardzo tęskni za domem. Quote
Madzialenka Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 dziewczyny jeśli sa jakies uakualnienia dotyczace psów to wprowadzajcie bo ja nie jestem w temacie - od dwóch tygodni nie mam internetu i nie zapowiada się zebym szybko miała ... wszelkie informacje dotyczace psów to u Mony lub Wandul. Jeśłi mam robić dalsze zdjęcia kotów czy psów to dajcie znac na komórkę - to moj jedyna łacznosc ze światem. Quote
wiq Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Madzialenka, moge umiescic info o Murzynie wraz ze zdjeciamy na flacim forum i flaciej liscie dyskusyjnej? On jest bardzo flaci. Nie ma tatuazu? Mamy takie jedne dziwczynisko, ktore mnozy flatopodobne zwierzatka (rasowe bez rodowodu:/) i nic do niej nie dociera:(( Quote
Patikujek Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 hej mam pytanie macie może boksera ale tak do roku bo szukam dla znajomych w tym że są tam dość małe dzieci???:) Quote
Mona4 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Bokserka w tej chwili niemamy,poszly do nowego domku:lol: A Flata mozesz umiescic ,gdzie chcesz:lol: Informacje o psiakach,chwilowo w Schronisku i Wandul.Ja jestem na urlopie i niejestem w schroniskowych sprawach na bierzaco. Quote
kasiaprodex Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 w tym wątku umieściłam wasze colli http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1979494#post1979494 Quote
grazyna9915 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Kasia krążysz jak dobry duch po internecie.:loveu: Bytom nie podbierać mi Kasi bo ona ma dobrą rękę do szukania domków.:evil_lol: Quote
Edi100 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 "dobra ręka" każdemu psiaczkowi sie przyda:loveu: Quote
grazyna9915 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 tutaj szukają pona, jest taki u was? http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28567 Quote
Recommended Posts