Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

majafaja napisał(a):
poiwedzcie, a czy ten collak potrzebuje tymczas?
same nie wiemy , to kolejny pies , który raz jest , raz go nie ma , był , pojechał po niego domek i mówią ,że nie ma :mad: :mad: :mad: , może zdażył się cud , jeżeli chcesz zaoferować tymczas , chętnie skorzystamy , określ , jaki ma byż pies

Posted

na razie to nie wiem za wiele :( czy w ogole moge, najpierw niech bedzie pies, a potem zadzialam w domu, zeby go przyjac.

ja sama mam sunie, wiec jesli bylby pies, to musialby by byc lagodny, i zdrowy, zeby mojej nie zarazil.

tylko co jak mu sie potem nie znajdzie domku??? nie moglybm go zatrzymac, i tez nie moglabym go oddac z powrotem do schroniska.....

a jak to, ze te psy tak od Was gina ??????'

Posted

a jak to, ze te psy tak od Was gina ??????'

Schronisku najwidoczniej niezalezy aby psy znalazly nowy dom.

Napisze tylko tyle ze jak Niewiadomo o co chodzi ,to chodzi o kase.

Posted

Och... ale moze jak by sie znalazla osoba ktora by go chciala adoptowac to by sie moze zgodzili :(.... tak mi ich szkoda.......

Posted

SS wyslalam tam rodzine po tego starszego Colaka,wrocili z kwitkiem,poprostu im odradzili.Tydzien temu byl tam syn z starsza kolezanka ,tez niechcieli psa wydac,czyli wola aby padl w schronisku.
Naprawde brak mi slow:mad:

Posted

Brak mi słow....... W takim razie to chyba trzeba im uswiadomić jaki jest cel schroniska.. bo widoznie nikt wczesniej ich tam nie uświadomil...... MOze trzeba wszystko postawic na 1 karte.... MOze nawet dopłacic... za psa....nie wiem...trzeba go wyciągnąć... i to jak najszybciej :(

Posted

fajnie, że mi skasowało kilka moich wcześniejszych postów :diabloti:

ja chyba nigdy nie zrozumiem ludzi a szczególnie takich co to siedzą na stołkach, na których nie powinni. Się zastanawiam czy zrobic wojne ale to chyab trzeba mieć szerokie plecy i odpowiedniego kandydata bo tak to jak grochem o ścianę :shake:

się nie dziwię że jest jak jest skoro kierownictwo jest z Hajdy. A wiecie powiedział mi znajomy psiarz, że kiedyś były dwa schroniska jedno na Hajdy a drugie nie wiadomo gdzie i w tamtym trzymano rasowe psy a co się z nimi działo nie wiadomo (najprawdopodobniej były sprzedawane po cichu gdzieś, żeby ewentualni własciciele się nie upomnieli) a na Hajdy same kundle z dziada pradziada i chore czy kalekie rasowe. Bo jak jemu uciekł owczarek niemiecki kupę lat temu i go szukał kilka miesięcy to w schronie niby nie było (sam szukała codzienie pzregladając boksy) a potem się tajemiczym sposobem zmaterializował nagle. ciekawe...

Posted

Biafra , nie możemy się do Ciebie dodzwonić , mona 4 zadzwoniła do schroniska w sprawie colliaka , wczoraj jej syn był tam i go widział , dzisiaj powiedziano , że nie zyje , w nocy umarł na zawał .Ponieważ już rózne cuda widziałysmy , mona pójdzie tam osobiscie sprawdzić . Chyba będziemy musiały szukac pomocy w sprawie tego schroniska , nie wspomne o napisaniu paru pism do UM w Bytomiu , może ktoś mógłby nam w tym pomóc. Ręce opadają !!!

Posted

ludzie , w niedzielę , 17 09 jest dzień adopcji bez płacenia , może ktos zechce choć przyjechać , może nawet nie po psa , ale żeby przyglądnąc się schronisku , Zabrze , Tarnowskie Góry są blisko !!!