Edi100 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Bardzo kibicuję Bytomskim psiaczkom! Do Góry po domki! Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 rybon36 napisał(a):max jamnik, maleńką poprostuposzukamy , było coś małego , czarnego jamnikopodobnego ,płci niewiadomej Quote
jotka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Psiaczki z reklamowki z Dabrowy Górniczej będa malutkie. Z a4-5tygodni i ich mamusia do wydania http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28485&page=2 Quote
Mona4 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 w Bytomskim schronisku jest przesmieszny Psiak Suczka Wyglondem jak jamnik dlugaaaaaaa a wlos Yorka taka zloto ruda.Sunia po wszystkich sczepieniach,ksiazeczka zdrowia. Psiak byl zabrany przez chora kobiete z pewnego slaskiego schroniska,ale stan zdrowia kobiety niepozwal na dalsza opieke nad psem,i sukczka wyladowala znowu w schronisku.Siedzi smutna i teskni,a jest naprawde ladna,tylko gdy ludzie podchodza do boksow ona koli sie w klebek albo chowa sie w budynku. Quote
wandul 66 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 widzialam to cudeńko , skrzyżowanie psa z kanapą , ale jest slodziutka , śliczna , postaramy sie o fotki Quote
wandul 66 Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Ss napisał(a):podnosze psiaczki? A cio z collakami??jeden i drugi niestety jeszcze są , mixa boją się nawet pracownicy , jest nieufny i bywa agresywny , a grubase siedzi w boksie z innymi psami i zachowuje się jak książe , nie zadaje się z plebsem:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :happy1: a teraz powiem wam , w tajemnicy ,żeby nie zapeszać ,że terier rosyjski chyba zaraz wyjdzie ze schronu z nową pańcią:evil_lol: :happy1: :happy1: :happy1: :bigok: :bigok: :bigok: :bigok: dzięki Ci jotka:loveu: :loveu: :loveu: Quote
rybon36 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 noo świetnie, proszę, widać, że dobra passa - nie zapeszając trwa!!! Quote
wandul 66 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 rybon36 napisał(a):noo świetnie, proszę, widać, że dobra passa - nie zapeszając trwa!!!rybon , ale jakbys widziała ilośc tych psów , to kropla w morzu , Czy znalzłaś już tą małą sumie , nie pisałyśmy nic , bo jotka podsunęła Ci te z reklamówki? Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A co to będzie po wakacjach:crazyeye::crazyeye:Toatalne oblężenie. Quote
rybon36 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 tak, dziewczyna już decydowała się na kluskę z zielonki pod wawą. A ja trzymam palec na guziku od telefonu do aktora i dalej nie przyciskam choć zdecydowałam, że dla jej dobra, musi tam pojechać :(, dziś okzazło się, że już takich klapków nie produkują!!!! te były ostatnie a to jedyne takie , ukochane!!! Zabiję!!! ale uwielbiam ja i wszyscy ja uwielbiają, jeździ autkiem jak lord kocha pić colę z mojej szklanki i poranna kawę i pozstawia na ściankach kubka piasek, swińtuszka jedna i ujada jak burek i piętnaście razy w ciągu poranka budzi, żeby wyjść i po 10 minutach wraca przez taras i tak w kółko!!! Quote
wandul 66 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 terier rosyjski jest własnie w drodze do domku z ogródkiem w Dąbrowie Górniczej , po drodze zachaczy do fryzjera , jest kupką kłaków , dredow , z pupą obklejoną kupami:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :knajpa: :popcorn: :laola: :drinking: :chlup: :beerchug: :drink1: :drinka: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :cunao: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: Quote
wandul 66 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 znam to niestety , moje domowe psy , tudzież tymczasowe przechodzą tysiące razy przez balkon na tarasie , a najgorsze jest to ,że mam narazie goły beton , niedawno wylany i w całym domu mam różnego rodzaju szare łapki , małe ,duże ,srednie , olbrzymie. Obiecałam sobie ,ze ten taras ogrodzimy , czuję się tak , jakbym musiała zamknąc sie przed tą ferajną w boksie:mad: :mad: :mad: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;) ;) ;) Quote
wandul 66 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='wandul 66'] Quote
rybon36 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 mój taras jest drewniany, bo i taki jest dom, z bala, taras jednak ma zrobioną prowizoryczną barierkę z dech i jest zamknięty na głucho, tzn nie można z niego wyść do ogrodu narazie.Są tylko dwa psy, które opatentowały metodęv włażenia na taraz mimo barierki!!!!! To długowłosy onek Puszkin i czarna Mamba Ushi!!!!!!!! :) Quote
wandul 66 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 rybon36 napisał(a):mój taras jest drewniany, bo i taki jest dom, z bala, taras jednak ma zrobioną prowizoryczną barierkę z dech i jest zamknięty na głucho, tzn nie można z niego wyść do ogrodu narazie.Są tylko dwa psy, które opatentowały metodęv włażenia na taraz mimo barierki!!!!! To długowłosy onek Puszkin i czarna Mamba Ushi!!!!!!!! :)Mój niestety jest betonowy , nie ma barirek , i nie wiem kidy bedzie je miał , jak zamknę balkon , to zaraz rzucik w łapki ma na szybie od balkonu , Ale bez nich byłoby strasznie :mad: :mad: :mad: choc nieraz chciałabym już od nich odpocząć.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rybon36 Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ja miałam całe rzuty a nie rzuciki i do tego zawsze jeśłi któreś było w domu a inne na tarasie, to zaczynały rzucać się na siebie jak idiotki, porysowały mi łapskami całą szybę, teraz się nie przedostają tylko te dwa półdiabla weneckie Puszkin i Ushi!!! Quote
Recommended Posts