Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Kasia krążysz jak dobry duch po internecie.:loveu:
Bytom nie podbierać mi Kasi bo ona ma dobrą rękę do szukania domków.:evil_lol:
ale z Ciebie zazdrosnica , Kasia , nie daj się , dopiero co mi zażucała , że my jak stare małżeństwo i teraz z Toba slub chce wziąść :mad: :evil_lol: ;)

Posted

wandul 66 napisał(a):
ale z Ciebie zazdrosnica , Kasia , nie daj się , dopiero co mi zażucała , że my jak stare małżeństwo i teraz z Toba slub chce wziąść :mad: :evil_lol: ;)

I kto tu jest zazdrosny??????????????:cool3:

Posted

czy mogłabym się coś więcej dowiedzieć o Murzynie-czarnym goldenie,
wygląda na to że jest to Flat coated retriver!
czy może ktoś sprawdzić czy nie ma w uchu tatuażu?
wszelkie informacje wraz ze zdjęciami proszę kierować
[email protected]
Pozdrawiam i czekam -będziemy mu szukać domku.

Posted

mam internet mam internet :sweetCyb:

Wanda o której jedziesz do schroniska? Może bym się z tobą zabrała i wzięlibyśmy sie za koty, bo ostatnio kierowniczka nas tam nie wpuściła pod pretekstem sprzątania...

Posted

Madzialenka napisał(a):
mam internet mam internet :sweetCyb:

Wanda o której jedziesz do schroniska? Może bym się z tobą zabrała i wzięlibyśmy sie za koty, bo ostatnio kierowniczka nas tam nie wpuściła pod pretekstem sprzątania...
robiłas zdjecia tego flata , może cos byś o nim wiecej powiedziała , o której pojade , nie wiem , czekam ,az skontaktuje sie ze mną wiosna

Posted

cóż moge powiedziec o psie, którego widziałam dokładnie 4 minuty? Zachowuje sie jak każdy psiak kojcowy wypuszczony na chwilę na wolność. Szalał chwilę, potem grzecznie stał do zdjęcia, potem usiadł i spowrotem do kojca, bo na zdjęcia czekała Saba. Jak pojedziemy w piątek to moze uda się nam do niego zajrzeć i zapytamy kierowniczki co nam moze o nim więcej powiedzieć. Lubi głaskanie i na pewno tęskni za domkiem i swoim człwiekiem

Posted

wandul 66 napisał(a):
niestety nie dotre dzisiaj do schroniska , leje u mas ogromnie , psy pochowaja sie do bud i budynkow , a tam napewno nie pozwolą mi wejść

A chciałabyś tam wejść???:cool3:

Posted

to 8 lrtni pan , oddany przez włascicieli , bo nie chce chodzić po schodach:mad: upasiony do granic rozsądku , sadze ,że to przeszkadzało mu w chodzeniu . W boksie nie zadaje się wogóle z innymi psami , ma postawe tumiwisisty i napewno już jest mocno zrezygnowany , nie interesuje go nikt i nic , do ludzi łagodny , choc na DZIENDOBRY trochę nas obszczekał.

Posted

ja zimą byłam w środku budynku gdzie trzymano szczeniaki i małe i średnie psy. budynek był ogrzewany, boksy spore, wykafelkowane, czyste, w rogu boksów leżały drewniane palety z kocami - co prawda zwusztlowanymi ale to sprawka psiaków i miska z wodą. jak przedstawiała się reszta nie mam pojęcia ale chyba nie tak źle.

Posted

wandul 66 napisał(a):
to 8 lrtni pan , oddany przez włascicieli , bo nie chce chodzić po schodach:mad: upasiony do granic rozsądku , sadze ,że to przeszkadzało mu w chodzeniu .

Kiedy ludzie tuczą samych siebie - ich sprawa, byle tylko nie biegali później po lekarzach z cukrzycą, nadciśnieniem, niewydolnością nerek i problemami z kręgosłupem i stawami. Jak tuczą psa - najchętniej obcięłabym im te łapska, które pakują do psiej miski tony żarcia.