grazyna9915 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 Edi100 napisał(a):"dobra ręka" każdemu psiaczkowi sie przyda:loveu: Ale takich rąk jest bardzo mało:placz: Quote
wandul 66 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 grazyna9915 napisał(a):Kasia krążysz jak dobry duch po internecie.:loveu: Bytom nie podbierać mi Kasi bo ona ma dobrą rękę do szukania domków.:evil_lol:ale z Ciebie zazdrosnica , Kasia , nie daj się , dopiero co mi zażucała , że my jak stare małżeństwo i teraz z Toba slub chce wziąść :mad: :evil_lol: ;) Quote
grazyna9915 Posted August 1, 2006 Author Posted August 1, 2006 wandul 66 napisał(a):ale z Ciebie zazdrosnica , Kasia , nie daj się , dopiero co mi zażucała , że my jak stare małżeństwo i teraz z Toba slub chce wziąść :mad: :evil_lol: ;) I kto tu jest zazdrosny??????????????:cool3: Quote
wandul 66 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 grazyna9915 napisał(a):I kto tu jest zazdrosny??????????????:cool3:ten kto pyta:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) ;) ;) Quote
grazyna9915 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 [CENTER]:eviltong: Wanda do spania![/CENTER] Quote
wandul 66 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 grazyna9915 napisał(a)::eviltong: Wanda do spania! wstałas już??? Quote
grazyna9915 Posted August 2, 2006 Author Posted August 2, 2006 Ja w końcu wstałam, ale jak ty nie będziesz spała to tak będziesz wyglądała :smhair2: Oszczędzaj się dziewczyno!!!!!!!! Quote
bumerang Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 czy mogłabym się coś więcej dowiedzieć o Murzynie-czarnym goldenie, wygląda na to że jest to Flat coated retriver! czy może ktoś sprawdzić czy nie ma w uchu tatuażu? wszelkie informacje wraz ze zdjęciami proszę kierować [email protected] Pozdrawiam i czekam -będziemy mu szukać domku. Quote
wandul 66 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 będe w piątek w schronisku , postaram się dowiedziec cos więcej Quote
bumerang Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Bedę wdzieczna za wszelkie informacje i zdjęcia jeżeli można prosić. Quote
Edi100 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Podnoszę Bytomskie psiaczki! One tez czekają. Na pierwszą marsz! Quote
Madzialenka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 mam internet mam internet :sweetCyb: Wanda o której jedziesz do schroniska? Może bym się z tobą zabrała i wzięlibyśmy sie za koty, bo ostatnio kierowniczka nas tam nie wpuściła pod pretekstem sprzątania... Quote
wandul 66 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Madzialenka napisał(a):mam internet mam internet :sweetCyb: Wanda o której jedziesz do schroniska? Może bym się z tobą zabrała i wzięlibyśmy sie za koty, bo ostatnio kierowniczka nas tam nie wpuściła pod pretekstem sprzątania...robiłas zdjecia tego flata , może cos byś o nim wiecej powiedziała , o której pojade , nie wiem , czekam ,az skontaktuje sie ze mną wiosna Quote
Madzialenka Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 cóż moge powiedziec o psie, którego widziałam dokładnie 4 minuty? Zachowuje sie jak każdy psiak kojcowy wypuszczony na chwilę na wolność. Szalał chwilę, potem grzecznie stał do zdjęcia, potem usiadł i spowrotem do kojca, bo na zdjęcia czekała Saba. Jak pojedziemy w piątek to moze uda się nam do niego zajrzeć i zapytamy kierowniczki co nam moze o nim więcej powiedzieć. Lubi głaskanie i na pewno tęskni za domkiem i swoim człwiekiem Quote
wandul 66 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 niestety nie dotre dzisiaj do schroniska , leje u mas ogromnie , psy pochowaja sie do bud i budynkow , a tam napewno nie pozwolą mi wejść Quote
grazyna9915 Posted August 4, 2006 Author Posted August 4, 2006 wandul 66 napisał(a):niestety nie dotre dzisiaj do schroniska , leje u mas ogromnie , psy pochowaja sie do bud i budynkow , a tam napewno nie pozwolą mi wejść A chciałabyś tam wejść???:cool3: Quote
wandul 66 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 grazyna9915 napisał(a):A chciałabyś tam wejść???:cool3:chyba nie :cool3: Quote
wandul 66 Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 to 8 lrtni pan , oddany przez włascicieli , bo nie chce chodzić po schodach:mad: upasiony do granic rozsądku , sadze ,że to przeszkadzało mu w chodzeniu . W boksie nie zadaje się wogóle z innymi psami , ma postawe tumiwisisty i napewno już jest mocno zrezygnowany , nie interesuje go nikt i nic , do ludzi łagodny , choc na DZIENDOBRY trochę nas obszczekał. Quote
Madzialenka Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 ja zimą byłam w środku budynku gdzie trzymano szczeniaki i małe i średnie psy. budynek był ogrzewany, boksy spore, wykafelkowane, czyste, w rogu boksów leżały drewniane palety z kocami - co prawda zwusztlowanymi ale to sprawka psiaków i miska z wodą. jak przedstawiała się reszta nie mam pojęcia ale chyba nie tak źle. Quote
jnk Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 wandul 66 napisał(a):to 8 lrtni pan , oddany przez włascicieli , bo nie chce chodzić po schodach:mad: upasiony do granic rozsądku , sadze ,że to przeszkadzało mu w chodzeniu . Kiedy ludzie tuczą samych siebie - ich sprawa, byle tylko nie biegali później po lekarzach z cukrzycą, nadciśnieniem, niewydolnością nerek i problemami z kręgosłupem i stawami. Jak tuczą psa - najchętniej obcięłabym im te łapska, które pakują do psiej miski tony żarcia. Quote
Recommended Posts