Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 858
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mnie tez mialo niebyc,ale nagla zmiana planow urlopowych TZ ,spowodowala ze siedzimy w domku:-(.
Rybon poczekamy do poniedzialku,na wiadomosci o Hanysce.

A wiecie dlaczego nazwali ja HANYSKA:evil_lol: .Bo Czarna jak gornik ktory wyjedzie z dolu,a znaleziona na Kopalni.I z Slaska :evil_lol:
Czyli Slaska dziewczyna HANYSKA:evil_lol:

Posted

ja sobie wszystkie pióra do poniedziałku powyrywam! tak długo bez info, Rybon zlituj się bo ja nie to sama pozbawię cię tej resztki łusek, które ci zostały!:evil_lol:

Posted

Kasia dziekuje za domek.
Ale nasz boksio w Niedziele chyba pojedzie do Nowego domku w Obornikach slaskich.

A To obiecane Fotki Malej Murzynki-Hanyski,w domku tymczasowym ,po przygotowaniu w podroz do Nowego Domku.

Taka bylam w Schronisku.

A tak po wykapaniu,wyczesaniu i wypiesciochaniu,przez ta mala panienke.

Gdybyscie widzieli,lezki w oczach mojej malej Pani ,gdy wyjejzdzalam do nowego domku.

Posted

i przypominam wszystkim ,że ten piękny rasowy , rodowodowy terier rosyjski jest nadal w schronie , można go już wyadoptować , był ktoś , ale go nie chciał , bo nie da rady papierów odzyskać , nie muszę więc pisać , do czego miał służyć:mad: :mad: :mad:

Posted

[quote name='wandul 66'] LUDZIE , ten pies nadal czeka:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: czy nikt go nie chce ? jest już zrezygnowany , smutny

Posted

wandul 66 napisał(a):
był ktoś , ale go nie chciał , bo nie da rady papierów odzyskać , nie muszę więc pisać , do czego miał służyć:mad: :mad: :mad:

:crazyeye: :mad: :mad: :mad: załamka :shake: