wandul 66 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 wiq napisał(a):wiadomo cos wiecej nt. ''czarnego goldena'' ze str. 28? bede b. wdzieczna za informacje.na stronie 28 nie ma żadnego goldena , o którego psiaka CI chodzi? Quote
wandul 66 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 dzisiaj pojechalem do domku w OBORNIKACH ŚLĄSKICH Quote
wiq Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Mona4']madzialenka sie zgubila ,razem z fotkami:roll: W Schronisku sa 2 piekne Husky-suczla czekoladowa,brazowe oczeta,Lagodna. Piekny pies Czarny Golden!!!! niesamowitej urody. Czekamy na Fotki !!! mam na mysli ta wzmianke, moze to jakis flatopodobny, wrzucilabym na nasze forum. pozdrawiam Quote
grazyna9915 Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='wandul 66']dzisiaj pojechalem do domku w OBORNIKACH ŚLĄSKICH POWODZENIA!!!! Quote
grazyna9915 Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 Moniko - melduję, że boksio jest wykasowany!!! Quote
wandul 66 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 wiq bylam dzisiaj w schronie , ale nie mialam czasu oglądać , skontaktuje się w tej sprawie z mona 4 , Ona jest stałym bywalcem i napewno coś wie więcej , miały być zdjęcia ale madzialenka ma awarie netu Quote
wandul 66 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 jest za to napewno 7 miesięczny cocer spaniel , oddany do hotelu , bo jest agresywny , jeżeli nie znajdzie domu , zostanie prawdopodobnie uspiony i od 4 dni młodziutki amstaf , narazie mają nadzieje ,że odnajdzie się wlaściciel Quote
wandul 66 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 malawaszka napisał(a):aaaa no i miałam spytać cy macie jeszcze jakieś jego zdjęcia oprócz tego jednego?niestety on nawet nie wstaje jak się stoi przy boksie , a nie wolno nam psow wyprowadzać , dzisiaj był taki moment ,że nachwilę do nas przyczłapał , ale nawet nie widziałam jego oczu spod sierści , jest totalnie zalamany i zrezygnowany , wygląda jakby leżał i czekał na śmierć Quote
wiq Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 wandul66, dzieki, bede czekac na informacje. poki co - Bytom, do gory! Quote
Mona4 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Czarny golden jescze jest!! dzis poszedl Boksio,i na Aukcji w Katowickiej Silesie znalazlo dom 5 kociat:multi: .Narazie jestem padnieta po calym dniu na aukcji adopcyjnej.Wieczorem napisze wiecej. Quote
wandul 66 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 mona , wyślij do mnie na gg , bo nie mam Twojego nr , szukamy amstafa , który zaginął w Siemianowicach Śląskich , dam Ci link Quote
wiq Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Mona4 napisał(a):Czarny golden jescze jest!! jak tylko sie zregenerujesz bede sepic o wiecej - cos o piesku, fotki, itd coby sklecic maile i posty ratunkowe;) gratuluje udanej akcji w Silesii:multi: mnie marzy sie kotek, ale moim psom niestety nie, a na pewno nie w roli domownika:( Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 wiq napisał(a):jak tylko sie zregenerujesz bede sepic o wiecej - cos o piesku, fotki, itd coby sklecic maile i posty ratunkowe;) gratuluje udanej akcji w Silesii:multi: mnie marzy sie kotek, ale moim psom niestety nie, a na pewno nie w roli domownika:( a może Twoje psy jeszcze o tym nawet nie wiedzą ,że marzy im się kotek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie dowiesz się , póki nie spróbujesz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dla moich trzech psów też nie byl chyba marzeniem a mony4 , cztery psy też się nie za mocno o nie upuominają :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ta psinka też jeszcze jest i błaga o domek , jest wesolym , młodziutkim psiaczkiem , niedużym , wielkości jamnika . Nie zajmie dużo miejsca , nie zje dużo a będzie najwierniejszy na świecie Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 i ja też jeszcze jestem , jeszcze wesolutki , ale jak długo??? Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 podnosze was do góry , moje piesie prześliczne Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 a ja jestem starsza , 8 letnią panią po sterylce ,wez mnie , za miske strawy popilnuje jeszcze ładnych pare lat Ciebie , Twoich bliskich i Twojego dobytku , nie pozwól mi umrzeć bezimiennie za tymi kratami , jestem mądra , zrownoważona . Nawet mnie nie zauważysz , bede Twoim wiernym cieniem. Quote
wiq Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 wandul 66, wierz mi, ze z kotkiem mogloby byc ciezko:placz: jak dotad tolerowaly tylko jednego, ale on doskonale sobie radzil z psami, tzn nie uciekal, nie syczal i nie pacal lapa;) jejku, patrze na te psiny i serce mi sie kraje, Bytom do gory! i usmiecham sie niesmialo o ''czarnego goldena'';) Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 mój onek do niedawna nosił mojego kocura wpysku , teraz kocur obchodzi go szeroko , ale ogólnie nie robią sobie krzywdy , mam tera małą kicie 6 tygodniową i powoli ją przedstawiam towarzystwu , mala prycha , fuka , ale jak się obrocą , to za nimi biegnie , na wszystko jest czas i miejsce , wszystko trzeba robić powoli , zwierzęta muszą sie poznac , a że ktoś żyje jak ppies z kotem , tak żle , to totalny nonsens Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 o czarnym goldenie pamietamy , wszystkie znaki nieba i ziemi wskazują ,że nasz głowny fotograf grażyna 9915 niedługo nas odwiedzi i znów bęa artystyczne fotki , i postaramy sie o dokładny opis psiaczka Quote
wiq Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 kto wie, moze kiedys pokusze sie o kota. ale przyprawie sie chyba o zawal ciaglym pilnowaniem, czy psy go nie krzywdza;) dzieki za pamiec, czekam niecierpliwie :) Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 pamiętamy o wszystkich prośbach , ostatnio trochę u nas gorzej z czasem , mona już nie wyrabia biegać do schronu , ona ma najbliżej i bije kilometry , ja niestety mam kilka solidnych kilometrów i nie mogę tam tak często zaglądac jak bym chciala , kurcze , wlaśnie w trakcie pisania tego mialam telefon ,że jedzie do mnie kicia po wypadku , trzeba będzie chyba szukać domku , oby przeżyl Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 pamiętamy o wszystkich prośbach , ostatnio trochę u nas gorzej z czasem , mona już nie wyrabia biegać do schronu , ona ma najbliżej i bije kilometry , ja niestety mam kilka solidnych kilometrów i nie mogę tam tak często zaglądac jak bym chciala , kurcze , wlaśnie w trakcie pisania tego mialam telefon ,że jedzie do mnie kicia po wypadku , trzeba będzie chyba szukać domku , oby przeżyl:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
rybon36 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 ludu macie szczeniaczkę z docelowo maleńkich? Quote
wandul 66 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 rybon36 napisał(a):ludu macie szczeniaczkę z docelowo maleńkich?ale jak malenkich , ala york czy coś większego? Quote
Recommended Posts