Jump to content
Dogomania

Likwidacja przytuliska w Sandomierzu - DT, DS na cito! BARDZO PROSIMY O POMOC!

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Lucyja napisał(a):
Soema jesteś aniołem, że Sułtanek będzie na konsultacji u doktora Gancarza !!

Znalazła się dobra dusza, która nam baardzo pomogła. Mam nadzieję, że uda się mu pomóc.
Wczoraj na spacerze psiak odżył, musieliśmy go wynieść, ale potem elegancko IDEALNIE chodził na smyczy, załatwił swoje potrzeby. Cudny psiak.

Posted

Zorka miała dzisiaj aborcyjną - za półtorej tygodnia by się pewnie oszczeniła.
Ma tylko 3cm cięcie ;) czuje się dobrze, głodna niesamowicie. Kochana suńka..

Posted

kochani - wiem, ze macie sporo psiakó...ale...gdybyście mieli chętnych choć na psiaki w typie ras (husky,3 x prawie jajniki - szczylki), pekin, shih tzu - tu musi być naj naj dom!) - to proszę - dajcie znać:(

Posted

andzia69 napisał(a):
kochani - wiem, ze macie sporo psiakó...ale...gdybyście mieli chętnych choć na psiaki w typie ras (husky,3 x prawie jajniki - szczylki), pekin, shih tzu - tu musi być naj naj dom!) - to proszę - dajcie znać:(

Pewnie Andziu.. u nas w większości wysyp kundelków.

Posted

[quote name='Dzika_Figa']Allegro ma jutro (25 marca od 0:00 do 23:59) promocję - wszystkie aukcje 50% taniej. To ja też mam promocję i co mi przyślecie, to wystawię wyróżnione - do 6 psiaków! [email protected]
WoooW :) dzięki!! Idę na maila :Rose: dobrze, że zajrzałam.

Posted

Becia66 napisał(a):
nic na łikendzie do domku nie poszło ? U nas kicha kompletna, nawet szczeniaki urodziwe siedzą...:shake:

Nic... żadnego zainteresowania :shake:
grzenka napisał(a):
Co u niuni?

Nos by mi złamała ostatnio, takiego dostałam buziaka ;)
jest łagodna, dogaduje się z innymi psami i sukami. Pcha się na kolana.
Cudna jest i taka paskudka długa :):)

Posted

grzenka napisał(a):
Słodziak mały, uwielbiam takie długasy.
Żadnego zupełnie odzewu z ogłoszeń?

Nic kompletnie :(
w ogóle jest straszna cisza...

Posted

[quote name='Lucyja']A w sprawie Sułtanka były jakies telefony ?
Nic...
Sułtan jest po pierwszych badaniach. Krew, mocz w porządku. Teraz czeka na wizytę u dr Gancarza. Jeśli to odklejenie siatkówki, to nic się nie da zrobić. Jeśli nieleczona zaćma, będą próbować.
Sułtan mieszka w bloku, jest kochany, cudny, chodzi po schodach, zna mieszkanie i.... zostanie w nim, nawet jeśli nie odzyska wzroku! :) :)

Dziś do domu z ogrodem poszła Kleo :)

Posted

A ja wspomnę raz jeszcze...naszą wielką stratę.
Rodzina pogrążona w bólu, ukochana Pani ze złamanym sercem.. wszyscy żegnamy maleńkie szczęście - Bonusa.
Nie rozstawali się na krok - wszędzie razem. Taka miłość zdarza się tylko raz :(
Śpij malutki [']['][']

Posted

Lucyja napisał(a):
Soemo czy to oznacza, że nie szukamy domku Sułatnowi ? Że to mieszkanie w bloku to jest juz jego domek ?

Tak, taką państwo podjęli decyzję. Nie dziwię się, bo to cuuudny, kochany, bardzo skrzywdzony psiak.

Bardzo, bardzo dziękuję Wam za pomoc! Za rady i wsparcie! Mam nadzieję, że dostanę za jakiś czas nowe wieści i zdjęcia chłopaka.

Posted

Strasznie się cieszę !! :multi:
Tak mi żal tego psiaka, bo widać, że to taka zagubiona kruszynka. Mam nadzieję, że miłośc nowych ludzi odmieni jego los. Wielkie dzieki dla Was za pomoc temu kolaczkowi :loveu:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Soema czekam na kandydata na maila :)

Przepraszam dopiero wróciłam.. w Krk mam wszytsko ładnie w katalogach, a tu mi chwilę zejdzie..
Masz faworyta? Oprócz Soni ?;)